Întrebări pe care ni le punem de mult

1. Imi poti arata unul? Ca si extraoptiune la un plan normal de telefonie.
2. Asta are sens, acum stiu de ce doream asa de mult un telefon cu WiFi.
3. Asta se face si fara plan baban si fara WiFi daca vrei musai. Baterie sa ai.
 
1. Ma refer la extraoptiune la abonamentul de voce si SIM-ul din telefon. Ce sa fac cu un laptop dupa mine?
 
La Oranj nu egzistă nelimitat, la Vodaphon te lasă să faci trafic gîrlă da-ți limitează lățimea de bandă după o anumită cantitate de date transferată. Complet irelevant pentru VoIP, zic eo.
 
Eu am extraoptiunea de internet pe telefon de la Vomafone. E vreo 3 euro pe luna si trafic inclus vreo 10 MB. E ok pentru mail, stiri, IM, wikipedia. N-am incercat VOIP dar presupun ca cei 10 MB sunt totusi cam putini pentru asemenea activitati.
Internetul mobil pt. PC/laptop/altceva suna bine, cel putin din punctul meu de vedere, pana vezi preturile pentru echipament. :smile:
 
S-ar putea sa nu poti folosi VoIP-ul prin reteaua lor. E foarte posibil ca VoIP-ul sa fie blocat.
Eu am pornit initial discutia fiindca stau 80% din timp langa propriul meu AP wireless.
 
Nu știu cum stă treaba la Voma (gud oan, lai :biggrin:), da' mi-a povestit un pr'eten că are porturile (non-http) blocate cu opțiunea de 10 MiB.
Io am Oranj (10 € / 1,5 GiB / lună) și merge (foarte) bine (mai puțin seara , vreo oră sau doo, nu știu de ce dracu'), da' mă scoate din sărite NAT-ul cretin pe care îl fac(e) (nu merge RTSP de la Antena 3, da' merge pe WiFi, tot cu NAT).
Codecurile de voce sînt foarte optimizate, știu că pe la 4 - 16 Kbps calitatea e decentă spre foarte bună.
 
Cum adica "are porturile (non-http) blocate"? Si eu am optiunea aia si am FTP, POP3, HTTP, SSL, P2P, etc, fara probleme.
 
Vodafone are porturile libere; accesez eu via 3G un website pe porturi foarte non-standard (1979, 3212, 33133, 40040, etc; web-access, adică sunt diverse server-e HTTP care ascultă pe porturile alea) şi merge perfect.
 
De ce nu esti primit in armata cu platfus? Sau e doar mit urban si nu se mai aplica asta? :smile:

Nici eu nu am inteles chestia asta, dar din fericire la mine a functionat :biggrin:. Sau poate nu a fost platfusul, poate au concluzionat ei ca sunt nebun si ii omor acolo :biggrin:.
 
Mersi fishy. Din pacate cam trebuie sa stau cu dictionarul langa mine avand in vedere ca la nivelul ala terminologia medicala mi-e cam straina. :smile:
Inseamna ca trebuie sa fie multe afectiuni, mai ales ale sistemului osos, care sa te excluda. Probleme cu genunchii, soldurile, coloana vertebrala, etc.

L.E. aramdune, tu nu scapai si cu facultatea? Eventual a doua, daca nu scapi cu prima, la care nu te duci dar te inscrii :tongue:.
 
Back
Top