Întrebări pe care ni le punem de mult

Pe mine mă doare doar când schimb ţigările. Cauza s-ar putea să fie de la compuşii care alcătuiesc aroma şi "melanj"-ul care se bagă în ţigări.
 
De la tutun nu m-a durut niciodata capul, doar gatul (usturime ca la raceala) cand schimb tigarile, mai ales cu unele proaste (Kent, Pall Mall, Viceroy, Parliament). Tigari ok: Davidoff, Lucky Strike sau orice brand clasic produs in Occident (British American Tobacco, Philip Morris, etc). In adolescenta aveam un fel de alergie la tutun, ma sufocam ca un astmatic (uneori pete rosii pe tot corpul) dar, din pacate, am reusit sa o "tratez".

PS: ce bune erau tigarile originale de contrabanda prin anii '90 pana s-a decis Baselu sa distruga toate buticurile... acum, toate made in .ro, o apa si-un pamant...
 
Pentru că e vremea să te laşi. Pe noi restul ne calmează...încă. :smile:
 
Tratamente miracol

La cafeaua de dimineata s-a iscat o intreaga discutie pe tema tratamentelor miracol, marketate si ras-marketate ca avand rezultate bune in timp scurt... in aceasta categorie ar intra pastilele minune pentru slabit, medicamentele naturiste sau mai putin naturiste pentru marirea penisului si cresterea potentei, sau alte balarii de genul. Vad ca unii au tendinta de a crede ca unele dintre astea (mai ales cele din a doua categorie, ca de-acolo a pornit discutia, de la o reclama dintr-o revista) merg aproape mereu. De curiozitate, eu unul fiind un Gica Contra incurabil cand aud de asa ceva, are cineva mai multe cunostinte despre asa ceva, nu neaparat din experienta proprie, pro/contra, dau sau nu rezultate sau e totul doar o balarie, etc?

PS: nu am deschis thread nou, insa daca se isca o discutie mai lunga pe tema, putem face un split...
 
Nu uita de remediile miraculoase pentru combaterea calvitiei. :biggrin:

Parerea mea: prost nu e cel care ofera ci cel care cumpara.
 
Unele e bune căci induc efectul placebo. Dacă se adresează unor anumiţi subiecţi (ce "vibrează" la efectul sus-menţionat), pot avea rezultate, altfel...
 
De ce mufa de date este, întotdeauna, montată în partea din stângă a monitorului. De ce nu în dreapta? De ce nu la mijloc?
De ce trebuie să cumpăr un cablu de date mai lung, decât cel inclus în pachet, pentru a-mi instala monitorul în stânga unităţii de calcul? :mad:
 
Distanţa dintre partea stângă şi partea dreaptă e de 10-20cm, dacă luăm diferenţa pe ipotenuză ar fi să zicem 10cm, sigur îţi ajungea cablul dacă era mufa în dreapta?
 
Eu prefer DOS si Win9x, unde SO-ul nu-si pune problema ca eu s-ar putea sa n-am drepturi depline asupra propriului meu PC...

Bine. Termin.
Scuze de OT, dar cateodata ma apuca nervii cand vad cum lucruri simple devin extrem de complicate degeaba.
 
Ma refeream la utilizatorii multipli. Am zis "Terminal Server" fiindca asta e scopul lui: accesul mai multor utilizatori la acelasi hardware/software.
 
Back
Top