Întrebări pe care ni le punem de mult

Şi ce te-a ţinut? :tongue: La fel sunt eu cu ăia de blochează ieşirea din metrou. Ai tati răbdare să coboare toţi, dup-aia să te înghesui. Nu; s-a deschis uşa, dudă vrea să intre. 'ţi-ar freza, într-o bună zi o să-i pun mâna-n frunte unuia din ăsta şi-l dau câţiva metri înapoi, să se înghesuie de-acolo. :biggrin: Până atunci, însă, trebuie un pic de mers la sală.
 
Nah, totul e să ai prieteni care respectă specificaţiile şi/sau să te uiţi urât, să ai gură mare... să fii bucureştean :smile:
 
Tocmai ma pregateam sa ii urez lui Videanu fro doo de bine, sa-l vad umplutura pentru piscinele alea care se cheama santiere pe liniile de tramvai si pasaje supraterane. Sa vezi ce usor trece autobuzul pe unde mai e doar o jumatate de banda, cat au lasat aia liber pe langa o linie de tramvai in lucru.
 
Am observat ca se coboara mai usor din metrou imbracat cu o armura moto si bocanci in toiul verii. O pereche de manusi cu protectii metalice sau de carbon mareste efectul simtitor, dar chiar si asa sunt unii sinucigasi care mai stau in usa si risca aplatizarea acuta a picioarelor. Cat de nesimtit sa fii sa stai in usa cand vine unu' de aproape 2 metri intr-un costum fioros?

Intrebare: cu o pereche de tweeter-e si un generator de ton pot face un dispozitiv anti-caini eificient? Am niste caini suparatori pe strada si as pune un asemenea montaj la poarta, ce recomandati? (sau deschid topic nou la "Sfaturi pentru cumparare" ? :biggrin:)
 
Daca emiti pe o frecventa intre 18.000 si 24.000 Hz ar trebui sa-i sperii. (sau sa-i superi mai rau :biggrin:)
 
Persoanele tinere au limita auzului între (aproximativ) 20-20000 Hz, însă sensibilitatea maximă e între 500-4000 Hz, deci poţi fluiera cât vrei cu un fluier cu ultrasunete pentru câini lângă un copil că nu-l deranjezi. Că or fi şi excepţii... e altă mâncare de peşte. :wink:
 
Are dreptate Pisoi, am vazut un experiment pe Discovery pe tema asta. Dar nu e valabil pentru toti, probabil depinde si de cantitatea de ceara prezenta pe canale. :biggrin:

Totusi, nu tre' sa-l tii pornit non stop, numai atunci cand patrupezii au chef de comunicare la tine in fata portii.

PS: LA MULTI ANI! romani :beer:
 
Exista cumva scaune de birou in genul celor auto? E plina piata de "scaune directoriale din piele" in care te simti ca intr-o târnă. Dar de mult visez la un "scaun functionarial din carpa rezistenta" pentru ca spre deosebire de directori, eu chiar stau pe scaun. Nu caut chiar Recaro, dar macar reglaj in zona lombara, tetiera reglabila, etc, tot ar fi ceva.

Daca nu gasesc, in curand ma duc pe la o firma de dezmembrari, iau un scaun, si ii sudez suportul de la un directorial.
 
"scaune directoriale din piele"

Daca nu gasesc, in curand ma duc pe la o firma de dezmembrari, iau un scaun, si ii sudez suportul de la un directorial.

Nişte ciurucuri şi scumpe ca naiba.

Eu am vrut să fac upgrade la scaunul de Logan, la reglaj lombar etc. Ştiţi cât m-ar costa? 7 beţe...
Cred că voi căuta şi eu la dezmembrări. :biggrin:
 
Niste baieti de la departamentul de marketing probabil nu au vazut masiva crestere de vanzari ocazionata de posibila introducere a produsului pe piata? :biggrin:
 
Am două întrebări pe care nu mi le pun de foarte demult, dar n-am vrut să deschid alt topic. Pe scurt:
1. pot splita un conector molex, adică să leg în paralel altul? 12 V şi 5 V iau toate din acelaşi loc?
2. există HDD-uri de capacităţi mai mari de 80 GB pe IDE pe ATA 133? Văd că la unele specificaţia e că ar fi, dar default trec pe ATA 100. :what:
 
Back
Top