Întrebări pe care ni le punem de mult

Trendu' ala e valabil numai la oameni. Daca un pc ar uita pe unde a lasat folderul windows.....:goofy:
 
Mie mi le salvează. Tre bifată ceva opţiune în Preferences. Probabil "Save all messages" sau ceva de genul.
 
Sau să apeşi pe butonul de reply la ele, cât să apară ca ferestre separate de dialog (fără a fi nevoie să răspunzi efectiv).
 
Ca o reciprocă, foloseşte ntfs-3g, şi poţi să laşi partiţiile Windows ca atare, şi să le vezi din Linux. Testat personal, merge ok :wink:
 
Ehee... se vede ca nu v-ati prins de ce vreau eu sa fac. :biggrin: Vreau sa scriu un fisier de 4+ GB si nu pot pe FAT.
Testat toate driverele alea NTFS for 98 -> ecrane albastre peste ecrane albastre.
Testat Paragon Mount Everything 3.5 -> blocare la limita de 2 GB si pe ntfs, si pe ext2fs.
Testat plugin-ul ext2fs pentru Total Commander -> ghinion, nu pot extrage din arhiva, prin plugin, direct pe partitie.
Am incercat sa mai instalez un NT in sistem. L-am instalat pe primary slave (am pus un hard vechi de 4 GB, ca nu mai aveam loc altundeva) si cand veni vorba sa fac dual boot cu 98-ul de pe SCSI n-a mai vrut sa porneasca. Am pierdut juma' de zi incercand sa-l fac sa booteze, apoi m-am enervat si am scos hardul respectiv.

Alte idei?
 
Instalează mă XP, 2000, altceva mai sus de 98, dar nu ME. Uite, noi n-am murit încă. :biggrin:
Word. Eu sunt pentru făcut cheta şi cumpărat licenţă lu` Marius, plus aprins torţe şi mers la el la uşe, legat de calorifer, formatat tot ce e FAT la NTFS şi instalat XP. Răcnetele de agonie nu se vor lua în seamă :biggrin:
 
Anno Domini 2007. Mai sunt sărmane fiinţe care au Windows 98, pe deasupra, conectat la net?

Marius, ai calculator atât de slab încât nu poţi pune XP pe el?
 
La muncă, posibil. Dar cred că sunt deja destule aplicaţii care merg prost sau nu mai merg pe Windows 98, încât folosirea lui acasă să fie un chin destul de mare. Dar ce nu face omul de nevoie :goofy:
 
La scarbiciu folosesc un Duron 800 MHz, cu 128 MB RAM, pe care este instalat 98SE.
Si asta de vreo 4 anisori.
Firma ii este lene sa faca upgrade-uri si/sau sa dea banii aiurea-n tramvai ptr. licente ptr. OS-uri mai noi.
Ca faza, m-am strofocat fo' 2 ani ca sa obtin o licenta de MS Word 97 ptr. aceasta statie de lucru.

Acasa am o statie (Celeron 400 MHz / 384 MB RAM) pe care vreau sa o transform in ceva gen Multimedia Center (proiect mai vechi), care ruleaza tot 98SE. Ptr. hardware-ul cu care este dotata (placa audio Aureal Vortex 2 si o placa pe slot ISA ->miroMEDIA Surround Sound) statia NU exista driver-e decat ptr. 'maximum' 98SE.

Deci, se mai poate inca.
 
În multe cazuri Win98SE e destul încă, atâta vreme cât vechile echipamente sunt încă în stare de funcţionare. Openoffice likewise.
 
1) Cum se modifică efectul radiaţiei ultraviolete asupra corpului uman când acesta este în apă? De la fizică ştim că radiaţia luminoasă se reflectă/refractă/pierde/whatever la trecerea dintr-un mediu de transmisie în altul, dar nu-mi dau seama ce se-ntâmplă în cazul concret al radiaţiei ultraviolete şi al corpului uman aflat în mare/baltă/bazin.

Şi oarecum tot pe subiect, 2) cât de eficiente sunt cremele de protecţie împotriva radiaţiei ultraviolete cu factor 50 (cel mai mare?)? Teoretic, dacă te faci cu d-alea, n-ar trebui să te bronzezi deloc (sau aşa am înţeles io).
 
1) Apa cred ca poate sa actioneze si ca o lentila, probabil de-asta te bronzezi mai rate stand in apa.
2) Tine mai mult de piele. Sunt oameni care se bronzeaza oricat de multa vaselina ar pune pe ei :smile:. Roseala e alta treaba. Cred ca are mai mult de-a face cu temperatura.
 
În funcţie de sensibilitatea pielii şi intensitatea razelor UV, ai nevoie de o cremă cu factor de protecţie solară mai mic sau mai mare. Dar şi timpul în care te poţi expune la soare variază, aşa încât trebuie să reîmprospătezi stratul de cremă la un anumit timp. Cea mai bună protecţie este să nu te expui la soare, iar dacă o faci să te dai cu cremă potrivită şi să stai un timp limitat, nu între orele 11 şi 4. Dacă e înnorat nu înseamnă că nu eşti bombardat cu ultraviolete.

E o idee bună să ai la tine măcar o cremă de după soare, mai ales dacă ai pielea foarte sensibilă şi te prăjeşti imediat, ca mine. Când observi că te-a prins soarele, dai rapid cu crema de după soare - va face minuni. Nu uita să te dai pe urechi, pe nas, pe ceafă şi gât.
 
Back
Top