Întrebări pe care ni le punem de mult

Uneori al treilea contact e folosit la monitorizarea temperaturii acumulatorului, uneori pentru identificarea lui. Exemplu. Nu e o problemă gravă dacă nu-l foloseşti. Cu ce plănuieşti să încarci acumulatorul?
 
La ce se gindesc producatorii de laptopuri cind inghesuie rezolutii din ce in ce mai mari pe aceeasi diagonala sau mai mica? Ex. monitorul LCD pe care il folosesc pentru desktop are 19" si doar 1280x1024, foarte confortabil pentru mine, laptopurile au 1280x800 in 14" sau 1400x1050 in 15". Foarte buna o rezolutie mare, dar ma chinui sa citesc :frown: Nu mai am 20 de ani.
 
Originally posted by Bila
Nu merge, se crede ca dispare semnalul de GPS, dar nu s-a intors nimeni ca sa confirme :smile:

Adică e pe bune că ce ajunge acolo nu se mai întoarce? :goofy: :eek:
 
Absolut. De exemplu, în urmă cu câţiva ani, babuinul a călătorit mental în Triunghiul Bermudelor. Consecinţa o vedem cu toţii astăzi.
 
Întrebaţi locuitorii continentului nord-american, le-a îngheţat curu' iarna asta, vedeţi câţi şi-ar dori să existe încălzire globală.
 
Lol, adică tu eşti dintre ăia ce cred în teoria conspiraţiei şi zic că-i vrăjeală? Şi iernile alea, ca şi alte fenomene extreme sunt tot consecinţa încălzirii globale. Cel puţin aşa spun specialiştii, nu eu. Sau ai vrea s-arete ca-n "Ice Age2"? :wink:
 
Originally posted by Bila
La ce se gindesc producatorii de laptopuri [...]

Depinde de utilizare, dacă nu îţi place rezoluţia de obicei găseşti acelaşi model în diferite variante de ecran.

Monitorul de la laptop-ul meu are 1400x1050 la 14". Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu mă descurc bine pe el, e foarte util pentru că am loc cu două pagini de program, una lângă alta (de fapt asta e una din condiţiile mele, nu mă descurc cu ecrane mai mici de 1280). La 15" găseşti deja 1600x1200. Partea bună la astfel de rezoluţii e că dacă nu suporţi rezoluţia nativă, nici nu se cunoaşte prea mult dacă faci resize. Totuşi nu îl folosesc tot timpul, când sunt la birou sau acasă folosesc şi un monitor "standard" de 19".
 
Ce se întâmplă cu câinii de la adăposturi?

Cam prin ce zonă de preţ se învârte eutanasierea unui animal şi ce obligaţii ai după?
 
Autoimun = cand organismul isi ataca propriile structuri, un exemplu fiind situatia in care antigenele unor bacterii seamana foarte bine cu parti ale celulelor organismului, iar organismul se ataca singur.
 
De ce monitoarele LCD cu diagonala de 17" si 19" pentru desktop-uri au rezolutii recomandate de 1280x1024, pe cand cele de dimensiune asemanatoare, care echipeaza laptop-urile au rezolutii mult mai mari (1680 x1050)?
 
Back
Top