Întrebări pe care ni le punem de mult

Cum ai ajuns la concluzia ca foarte multe femei nu poarta? :goofy:
Nu spune ca ai facut sondaje prin magazinele de...
 
Poate nu se referea la purtatul lor de catre femei, nu a fost foarte clar in exprimare. :lol:

Dar revenind la femei, o moda destul de importanta o reprezinta blugii foarte mulati pe dos, la care purtarea de chilot nu ar da bine. In plus, nu imi dau seama daca in categoria "chioti" intra si tanga...
 
Originally posted by hulubei
Nu mai sunt la modă chiloţii de damă de se poartă tot mai rar sau e altul motivul şi nu-mi pot dau eu seama ce?

Într-o lume unde se petrec chestii de-astea, la un aşa nivel de educaţie şi mai ales cultură, mai vrei să poarte şi chiloţi? :biggrin:
 
:climb: :banana_love: :smileysex: :shocked: Deci nu ma asteptam sa fie atata prostie in lumea asta...
Astept un report bad post si il sterg.
 
Ursamajor, imi esti dator cu o tastatura (a mea e imbibata cu cafea in acest moment)! :biggrin:
 
bausto, merită păstrat.
De unde ştiu? Păi deja mi s-a acrit câte bucăţi de cur pe afară am văzut. Iniţial am zis că au chestii minuscule dar am început să mă holbez efectiv la unele şi nu dau de nimic. Şi zău aşa, e chiar scârbos, oricât de bine ar arăta femeia, să vezi despărţitura curului ieşind din pantaloni când urcă scări sau stă jos. Mai că-mi aduce aminte de proful de sport din liceu sau de alea care-şi reparau maşinile în spatele blocului şi când se aplecau le ieşea juma de spate pe afară. Yuk!
 
Nu am mai trecut de vreo 3 ani sau mai mult pe la mare dar imi aduc aminte de un tip care avea tanga pe plaja. Eram :hmm:.

Eu vreau sa stiu de ce langa statia de metrou Republica este o gara de tren cu numele de Titan Sud. Mai degraba Pantelimon ceva decat Titan Sud.
 
Originally posted by bausto
Astept un report bad post si il sterg.
Scuză-mă, dar n-am avut intenţia să şochez. Pur şi simplu era o încercare de a(-mi) explica ce se-ntâmplă cu societatea asta românească. Nu doar de ce nu mai poartă damele chiloţi. Oi fi eu la 2 poli ai mei conservator, dar lăsaţi-o-ncolo, măi, e prea de tot!
Şi să ştii că datul la nămol e mai răspândit decât reiese de pe acel forum. Pe un altul, mult mai frecventat şi consacrat, cu aer enciclopedic există subforum unde găseşti chiar şi tehnici.
Dacă-mi permiţi, ce am expus mai sus este o întrebare pe care şi eu ... mi-o pun de mult timp. Stimă!
 
Originally posted by ursamajor
Pe un altul, mult mai frecventat şi consacrat, cu aer enciclopedic există subforum unde găseşti chiar şi tehnici.
Mie-mi place că retard să fii şi tot îţi dai seama care e :biggrin:
 
Există vreun site care să monitorizeze opiniile cumpărătorilor vis-a-vis de magazinele on-line de IT (computere, componente, ap. foto-video digitale etc.)?
Adică m-ar interesa un clasament al seriozităţii acestor magazine on-line. Nu pot să zic că sunt un fan al acestui tip de comerţ, poate şi pentru faptul că am luat vreo două ţepe, dar e o variantă de viitor (cred) în măsura în care vom păşi şi noi către normalitate.

P.S. Ar putea fi făcut aşa ceva chiar pe XF, ca puternic forum de hardware.
 
ursamajor, s-a încercat ceva de genul customer satisfaction aici. Din păcate problemele de genul ăsta sunt extrem de subiective, greu de demonstrat şi uşor de influenţat.
Desigur, se poate deschide oricând un thread în care utilizatorii să îşi exprime părerile relative la diferite magazine on-line şi vom încerca pe cât posibil să obţinem şi un răspuns din partea acestor magazine.
 
Last edited by a moderator:
Aaa, ştiu de topicuri ca acela; e şi pe price unul cât o zi de post (din câte îmi amintesc). Da, de acord, subiectivismul e o problemă, dar îţi poţi da seama când unul debitează.
Mă gândeam la raportarea unor ţepe serioase de genul trimiterii unui produs defect, problemelor cu garanţia etc. Eu am păţit-o de două ori trimiţându-mi-se produse defecte.

Originally posted by Pache
utilizatorii să îşi exprime părerile relative la diferite magazine on-line şi vom încerca pe cât posibil să obţinem şi un răspuns din partea acestor magazine.

Ar fi ceva! Neapărat şi dreptul la replică. îl deschid eu? :biggrin:
 
Dreptul la replică, toţi îl avem şi totuşi suntem limitaţi. Limitaţi prin modul şi ceea ce putem să spunem.
Fiecare are dreptul la replică, dar fiecare persoană il percepe în alt fel şi la un alt nivel. Când se depăşeşte limita oare?
Când prin replica ta distrugi moral o altă persoană sau o instituţie, prin nişte cuvinte şi idei care chiar dacă sunt adevărate nu au nici o legatură cu subiectul despre care se discută şi care o produs scântei. Mai putem spune că este tot dreptul la replică?
 
Back
Top