Întrebări pe care ni le punem de mult

Eu unul m-am chinuit ani de zile sa aflu ce e cu acea semnatura dar, intr-un final, am realizat ca sint nedemn de tainele ei. :biggrin:
 
Să revenim: care durere, dude? Şi aşa din acea traducere nu se înţelege mare lucru.
Interesant că pe nici un forum de afară unde am folosit semnătura aceea nu am fost desconsiderat în vreun fel. :wink:
 
Nu, mă aşteptam să zică lumea că-s arab terorist :biggrin:
Legendă zici? Păi cum XF nu este XF fără Rabbit, cred că nu poate fi nici fără hulubei :hihi:
 
Acest thread a devenit cel mai imputit in ultimul timp. Ma gandesc sa il inchid. Ce ziceti?
 
De unde preferinţa accentuată a celor din SUA pentru blocnotes-uri cu foi galbene (am văzut asta prin nu ştiu câte filme)?

Pentru ca galbenul este o culoare mai relaxanta pentru ochi, mai putin stralucitoare decat albul, dar ofera un contrast la fel de bun ca "negru pe alb", mai ales cand se scrie cu albastru.
Probabil ca si faptul ca se recicleaza hartia are un rol, dar hartia aia din ele are calitate mult prea mare ca sa fie reciclata si neprocesata, iar culoarea nu este maronie ca la hartia reciclata normala. Deci inclin sa cred ca este hartia alba care este apoi colorata tocmai pentru a oferii acel confort ochilor. bausto.
 
Gandalf, or fi mai ieftine, că se pot ascunde defectele hârtiei reciclate?

Explicaţia lui bausto pare mai bună.
 
Originally posted by trikki
2. (S-ar putea sa se mai fi pus intrebarea asta) Cine ii duce pe vatmanii/soferii RATB acasa dupa ce termina munca in cazul in care n-au masina? :smile:
Pe-aici, pe la mine, există o cursă specială, un tramvai special pentru aşa ceva, numit "Personalul" , care exact lucrul ăsta îl face: duce personalul acasă. Simplu.
 
De ce e mr. Ve. asa de bulanjú? Ma refer la lipsa lui de fibra morala si simt civic cand vine vorba de facut cinste.

Si ca sa nu fiu dat afara de pe forum pe motiv de "iesi afara ba nesimtitule", ca la gradinita, Cum ajungi de aici, aici?
 
S-a dovedit mai mult sau mai putin ca telefoanele mobile "nu dauneaza grav sanatatii", dar antenele GSM (de pe blocurile din Bucuresti si nu numai) ce efect au asupra sanatatii oamenilor?
 
Pai sunt asemanatoare cu cele ale telefoanelor. Si s-a mers pe contra-exemple. Oamenii care lucreaza la Radio Difuziunea Romana de zeci de ani stau langa antene mult mai puternice decat orice releu GSM. Mai e si discutia ca e cel mai bine sa ai releu pe bloc, in conditiiile in care intre tine si el se vor afla cateva etaje de beton si releul nu transmite in jos. Spre deosebire de releul de pe blocul vecin unde exista o linie dreapta, prin aer, intre tine si acel releu.
 
De unde până obiceiul de a se trece/rosti numele mic în faţa numelui de familie.

P.S. Poate oi fi eu mai comunist, dar nu înţeleg acestă modă. Nu am nimic împotrivă, vreau doar să ştiu de ce :biggrin:
 
Since a name is made up of several parts, the order in which those parts are arranged can be significant. The order family name, given name is known as the eastern order and is used in East Asian cultures such as China, Japan, Korea, Singapore, Taiwan, and Vietnam, as well as in Hungary. The order given name, family name is known as the western order and is used in the Americas and Europe.
http://en.wikipedia.org/wiki/Personal_name
 
Back
Top