Întrebări pe care ni le punem de mult

Unele modele au. Am vazut modele la care se ridica partea de jos si are un buton de on/off, care NU afecteaza functionarea telecomenzii (adica nu este echivalentul de la televizoare, spre exemplu).
 
Toate au on/off, numai ca de obicei e ascuns sub carcasa. Pentru clipele minunate in care dracovenia se blocheaza.
Ca se mai intampla si de astea :tongue:
 
Eh, prefer sa nu merg pe "care din alea 8 stechere e aerul conditionat?". Sau "unde se duce cablul care intra in canalul de cablu?".
 
De aia.
This problem occurs if the following settings are turned on, and you right-click an item to select that item:
• Show common tasks in folders
• Fade or slide menus into view
By default, both of these settings are turned on in Windows XP.
Noroc că mai ştiu şi eu a trick or two... cu voi nu face omu` nimic :biggrin:
 
Last edited by a moderator:
LOL. La mine nu se intampla treaba cu 100% CPU Usage (cu setarile default de Win XP) si am single-core CPU, dar nu am considerat edificator sa-ti spun. :tongue:
 
Poate sa-mi spuna cineva ce edituri publica (in Romania) Stephen Baxter, Larry Niven si Terry Pratchet?
 
Nemira a scos ceva de Stephen Baxter intr-o vreme, Teora cate ceva din Larry Niven.
Despre Terry Pratchet nu am auzit sa fi fost vreodata publicat in Romania.
 
Umm, eu mi-am tras cablu separat prin perete de la cutia de distribuţie, cu conector separat, siguranţă separată pentru A/C care încă nici nu există :tongue:
 
Poate s-a mai intrebat, poate nu. Placile noi de baza au din ce in ce mai putine PCI-uri clasice (cam 2 in ultima vreme). Cu toate acestea placi pe PCIe abia daca gasesti. Care e ideea? Sa incep sa arunc din tuner, placa de sunet si cea-a de-a doua placa de retea, pentru ca nu am loc de ele? This is stupid. Sa nu zic ca placile cu ICH8 vor avea un chip de conversie (Marvell, de exemplu) pentru P-ATA. De ce ?
 
Greşit :smile:
Acel chip, care include controller-ul pata şi fdd va fi inclus pe placa de bază la alegerea producătorului. Nu are nici o legătură cu southbridge-ul INTEL.
Bineînţeles că vor include şi aşa ceva deoarece, cum se spunea într-un review, plăcile ce nu vor avea astfel de conectori vor fi sortite pieirii din fabrică.
Implementarea, normal că se va face pe banii user-ului :frown:

La partea cu...
This is stupid
...sunt total de acord în ambele privinţe
 
Pai nu am zis ca tine de SB ci ca va fi prezent pe "placile cu ICH8" - dupa cum vrea producatorul. Cel putin placile Intel vor avea asa ceva (deci nu controller "full" PATA, ci doar un amant de convertor). Probabil era mai scumpa si inestetica solutia de tip serillel.
Asta e deja progres aratat cu degetul. In curand, parca vad, se va renunta la LAN-ul cu fir, ca e mai la moda WiMax. Ca LPT-ul si COM-urile se duc pe pustiu.
 
Back
Top