Întrebări pe care ni le punem de mult

Good enough.

Tu te-ai molipsit de la grămada aia de termeni din medicină pe care, dacă încerci să-i pronunţi, rişti să faci ruptură de limbă şi te-ai apucat să inventezi alţii pe lângă ei? :smile:
 
Aha, deci iei un DL-RW care dupa prima scriere devine un simplu DVD-ROM pus peste un RW :biggrin:.
 
Am fi slugile lor, mai puţine locuri de muncă, fonduri din care fură cine poate...
De ce întrebi? :biggrin:
 
De fapt, majoritatea vor (sau vrea). Că au impresia că o să curgă lapte şi miere după, dar asta e altă problemă. :smile:
 
Păi şi? Nu o sa curgă? Nu o să se măreasca pensiile, salariile, alocaţiile? Nu o să primim fonduri de la UE? Nu o să stăm toata ziua degeaba şi o să primim bani pentru asta? Nu?
 
Bă, dacă ar fi curs în Ungaria, cre că din 2004 şi până acuma s-ar fi revărsat şi la mine ceva, că-s aci la 2 paşi. :biggrin:
 
Originally posted by maxu
N-ar trebui un referendum pe chestia asta? Ca poate unii nu vrea™ in UE.
La referendumul pentru ultima revizuire a constitutiei s-a strecurat si decizia privind trecerea votului de aderare la UE in sarcina parlamentului; mai pe furis, ca presa era ocupata sa zica doar ca e constitutia care desfiinteaza stagiul militar obligatoriu (alta minciuna, ca tot e super oferta).
 
...ultima revizuire a constitutiei s-a strecurat si decizia privind trecerea votului de aderare la UE in sarcina parlamentului...
De când această problemă are vreo legătură cu Constituţia? Aderăm la UE în fiecare an, noi, aştia din România? E şi asta vreo lege fundamentală a statului român? :smile:
 
De cand parlamentarul roman grijuliu a hotarat ca are legatura cu constitutia; poate vota prostimea contra aderarii si ii scapa printre degete fonduri de miliarde de euro. Ce rau imi pare ca au pierdut alegerile. :biggrin:
 
S-a marit salariul minim pe economie. Am aflat azi. Cred ca era 330 ron. Acuma e 380. O sa o ducem mai bine.
 
Ma macina in continuare: de ce peste tot in lumea asta diametrul unei tzigarete standard este egal, dar absolut egal cu diametrul glontului standard pentru pusca (7.62mm)?

Creepy. :smile:

PS: oare diametrul tzigarilor alea "pentru dame", gen More, este fix 5.6mm? Brrr....
 
9mm anybody?
Edit. Ai masurat tigarile (cu sublerul), sau ai citit undeva pe net? :biggrin:

Probabil ca au dimensiunea asta ca sa poti sa ascunzi tigarile pe teava pustii atunci cand vrei sa le introduci ilegal in tara :smile:.
 
Răspunsul este mai simplu: În războaie, fabricile de gloanţe făceau... gloanţe :smile:
După ce acesta s-a încheiat, s-au reprofilat pe producţia de ţigări, cu modificări ale maşinilor. Iar dacă începe un nou război, se efectuează modificări din nou si, voila! Avem gloanţe :smile:
 
Eu cred că este ceva mult mai subtil...Amândouă aduc moartea mai aproape cu câţiva paşi :frown:
 
Si tigarile tot prin stantare se fac? :biggrin:
Neo, true, true, dar de cele mai multe ori iti trebuie un singur glont ca sa rezolvi instantaneu treaba pe care mii de tigari o fac in ani de zile :smile:.
 
Back
Top