Întrebări pe care ni le punem de mult

Corect, mare parte din driveri (cu excepţia celor generici) sunt livraţi de diverşi către Microsoft care îi certifică (pe cheltuiala producătorului) şi îi include în OS.
 
După ce-l cosmetizează... (a se înţelege îi scoate toate opţiunile care ar fi de folos userului).
 
In parcarea Carrefour-ului sunt prinse in asfalt niste bare metalice, ca niste capse uriase. La ce folosesc?
 
Poti sa descrii mai bine barele ? Nu imi dau seama la ce te referi...
Poate e vorba de speed bumps-uri ?
 
Sigur nu sunt speed bumps. Deci sunt bare exact ca alea folosite in armaturi in beton (2-3 cm in diametru) si sunt asezate orizontal, cu capetele infipte in asfalt (exact ca o capsa prinsa in hartie). Sunt asezate in dreptul fiecarui loc de parcare (primul gand a fost ca sunt puse ca sa opreasca masinile care ar aluneca in panta daca nu ai tras frana de mana :biggrin: ).
Din pacate nu am gasit poze in care sa se vada. Dar imagineaza-ti ca in prima poza de aici este prinsa cate o bara care sa "inchida" perimetrul fiecarui loc de parcare.
 
Yep, miahi are dreptate, daca te uiti cu atentie sunt doar in zona in care e panta, la usa #3 a carrefour-ului.
 
Poate mi-a trecut si chestia asta prin cap la un moment dat :biggrin:, dar pana la urma au primat idei gen "sa nu alunece asfaltul vara cand e cald" :biggrin:.
 
De ce versiunile de software pe/pentru 32 bit sunt denumite x86, iar cele pe/pentru 64 bit denumite x64?
 
Denumirile complete sunt x86-32 şi x86-64, dar lumea s-a obişnuit cu prescurtări. Cele x86-32 sunt cunoscute de ani buni ca x86 „simplu”.
 
Originally posted by xen_chris
Cum se calculeaza viteza intunericului ? Toata lumea stie de lumina si de felul cum se propaga ea prin spatiu, influentata fiind de gravitatie.
Dar intunericul ? Exista peste tot, in mod uniform, si este intrerupt de lumina ? Sau se deplaseaza si el cu o anumita viteza, peste cea a luminii ?
Dooooooooh... Citeste AICI. Sunt de-ai tai. :smile:
 
In principiu ideea poate fi interesanta, aplicarea ei cu DarkSuckerele e aberanta la nivelul clasei a treia :biggrin:
 
De ce în filme, atunci când unu cu maşina e urmărit de unu cu motocicleta nu pune frână, sau să-i ia faţa? :biggrin:
 
Aici, spune că DL are două layere, unul normal şi unul semitransparent. Concluzia logică este că cel semitransparent, odată "ars" nu mai poate fi resemitransparentibilizat (TM) :biggrin:

Destul de tehnic? :biggrin:
 
Back
Top