Întrebări pe care ni le punem de mult

Când nu existau maşini (sau nu constituiau o soluţie viabilă pentru transport), nu existau cotidiene naţionale? Sau cailor li se administra RedBull? :smile:
 
Pai cotidian inseamna ca apare zilnic, nu neaparat cu stiri din ziua respectiva (sau trecuta). Deci existau cotidiane, existau curse dese (cu cai), doar ca informatiile erau mai vechi.
 
Originally posted by SCViper
Hulubei mama, tu esti un fel de oaie gri a forumului... aduci o variatie restului turmei :tongue:
Uite, eu ar trebui sa am 5 stele transparente, postez atat de rar ca-s aproape invizibil :biggrin:

Ca bine ai grăit! :biggrin:
 
Mă întreb dacă acele şurubelniţe electrice de 30RON sunt capabile să blocheze cumva capul pentru a putea aplica manual forţe asemănătoare şurubelniţelor clasice. Filetantele (bormaşinile cu acumulator) şi dintre cele mai ieftine în general pot face acest lucru chiar cu un acumulator aproape descarcat şi debreiat destul de mult, dar reuşesc fără probleme.
 
Originally posted by bogdan192
De ce au Morph si Toranaga gagici misto in avatare?
Pentru că au şi în viaţa reală. Sau nu au, dar îşi doresc. Pentru că asta vor să aibe. Sau ca să te pună pe gânduri :smile:
 
Sa ne spuna ei. Punctul tau de vedere l-am vazut. :smile:
Eu, personal, sunt curios din ce film si-a "capturat" Toranaga avatarul. Sau poate nu era un film?
 
Pare a fi emisiune de ştiri. Şi aia pare a fi rusoaică. Îs ştirile alea în care prezentatoarele se debracă?
 
Hmmm dilema mare.. avatarul lu' morph pare a fi cut dintr-o poza XXX, pe cand la Toranaga as fi de acord cu jarod.. o prezentatoare (deocamdata imbracata).
 
Oh, oops! Nu la ea ma refeream. Ma refeream la vechiul lui avatar. Aparent proxy-ul meu n-a mai updatat imaginea de cateva saptamani.
 
Thor, someone on that website has, a few, serious isues :biggrin:
Altă întrebare.
De ce o fată aşa de frumoasă îşi umple faţa cu o tonă de farduri? Chiar nu înţeleg. Pentru mine este un mister acest fenomen.
Bine, întrebarea este una generală. Fenomenul fiind răspândit la scară globală.
 
Ca să arate mai în vârstă. Un Anchor position înseamnă că o să prezinţi ştirile cel puţin câţiva ani buni. Ca să apari mereu la fel, te "îmbătrânesc" machiorii cu 2-3 ani, apoi pun din ce în ce mai puţin machiaj şi când depăşeşti vârsta îl pun la loc, dar de data asta cu scopul de a te întineri.
Inside sources :smile:
 
Care sunt sistemele de avertizare în caz de avarie şi de diagnosticare a firelor căzute în cazul „fermelor” de stâlpi electrici în transportul energiei electrice, ori în cadrul centrelor de transformare a energiei din forma de transport în cea pentru utilizatorii casnici?
 
Dau telefon utilizatorii nefericiti si se plang ca n-au curent. Asta ar fi sistemul de avertizare. :lol:
Sistemul de diagnosticare este tehnicianul care, daca are timp, se duce sa vada care-i problema.
 
Trebuie să fi observat careva pe DN1 între Bucureşti şi Ploieşti o pădure de stâlpi şi mii de cabluri într-o anumită comunitate. Pe acelea zic eu, cum le repară?
 
Back
Top