Întrebări pe care ni le punem de mult

Scuze, credeam că e vorba de gustul ţigărilor. Bată-le vina! Nu ştiu dacă a avut gust bun ci doar că acum e schimbat. Înainte era mai subtil şi nu-l prea băgai în seamă dar acum mi se pare prea puternic şi puturos.
 
Pepsi Twist in combinatie cu Rom Carlos Cariba, 3/4:1/4 si 4 cuburi gheata, baut cu paiul devine cu totul altceva, dar nu-ti dai seama decat dupa ce placa de baza nu-ti recunoaste picioarele sa te ridici din fotoliu.:wink:
 
Err ... asta se intimpla la instalarea driverelor beta :wink:
Daca driverele sint testate bine inainte, se schimba problema.
 
De ce Microsoft nu a reuşit nici până în ziua de azi, după atâta timp, să elimine problemele cauzate de opţiunea Hide inactive icons? Mă refer aici la dispariţia acelei săgeţi cu tot cu iconiţele ascunse, unele icoane setate să rămână vizibile ignoră acest lucru şi se ascund, etc. Parcă e vie :biggrin:
Cam atât îmi vin în minte acum :smile:
 
Originally posted by andreea cerulean
Pepsi Twist in combinatie cu Rom Carlos Cariba, 3/4:1/4 si 4 cuburi gheata, baut cu paiul devine cu totul altceva, dar nu-ti dai seama decat dupa ce placa de baza nu-ti recunoaste picioarele sa te ridici din fotoliu.:wink:
Mai degrabă rom filipinez, Coca Cola şi un strop de lămâie, ţi se blochează procesorul înainte de a apuca să dea alarma de overheating şi să facă emergency shutdown. Şi nu ai probleme permanente, după un power off şi o răcire adecvată (o noapte) porneşte din prima fără să pâlpâie monitorul sau să confunde un dublu click cu două click-uri distincte.

Din păcate ingredientul cel mai important nu prea se găseşte în RO. Proporţia ideală e de 80-20 şi e mai periculos decât pare. A nu se folosi paiul decât dacă se doreşte o demonstraţie de instabilitate a componentelor electronice la interferenţe EM extreme.
 
După ce am avut parte acum vreo 2 nopţi de un Cuba libre de trei parale într-un club numit Paparazi (în Varşovia) a doua zi am luat o sticlă de rom cubanez (filipinez e de negăsit) din aeroport, dar nu am apucat să iau şi Coca Cola (nu mă căram cu ea în avion). Aşa mă mulţumesc cu ce am şi stau cu sticla de rom nedesfăcută visând la o vreme plăcută, când o să beau Cuba Libre pe terasă.

Romul nu te ameţeşte dacă respecţi proporţiile. Poţi bea 3-4 pahare de amestec fără probleme, dar nu seara târziu înainte de culcare. Cola e motivul.
 
De ce "tocire" reprezinta actiunea de a deveni mai putin ascutit si ascutirea se face folosind ceva numit "tocila"? Iar a face ceva anume este denumit "blow job" desi are loc chiar opusul?
 
A toci inseamna mai degraba a deteriora sau inlatura niste straturi ale unui obiect, lucru care in mod specific se petrece si cand un cutit se "dez-ascuteste" daca-mi permiteti expresia. Tocila exact asta face, inlatura niste straturi.
Iar la blow job... bausto are dreptate, in plus actiunea poate fi interpretata si ca "thar she blows matey" :biggrin: (traducere: he blows his load)
 
Citat din mult-iubitul dexonline:
TOCÍ 1, tocesc, vb.IV. 1. Tranz. şi refl. A face sau a deveni mai puţin ascuţit, mai puţin tăios; a (se) roade, a (se) uza prin întrebuinţare, prin frecare, prin lovire etc. (..)2. Tranz. A ascuţi un obiect la tocilă.
Adica exact doua actiuni opuse.
 
"A se roade" - asta face tocila, dar pe margini :tongue:. Ma rog, astept si alte explicatii din partea altor useri.
 
De ce martienii sunt verzi?
Si de ce zilnic ma hotarasc sa arunc calculatoru' pe geam, dar niciodata nu duc la bun sfarsit toata treaba asta? :smile:
 
Marţienii sunt verzi pentru că nu sunt albaştri.

Iar cu calculatorul ai o problemă de relaţii sociale: cheamă un prieten să te ajute.
 
Back
Top