Întrebări pe care ni le punem de mult

Uite una care ma framanta rau azi:cine o fi inventat sarbatoarea de 1 martie si in ce scop?
Numai noi si bulgarii o avem....:rolleyes:
 
Am stat chitit si am zis doar sarumana zambitor la colege azi. Nici nu am facut gestul de a ura LMA sa nu cumva apoi sa se prinda ca nu-s un dur si ca de fapt eu sunt un chitros lenes si nu le-am luat din acest motiv martisoare :hihi:
 
De fapt si de drept azi ar trebui sa se dea numai un snurulet si eventual ceva floricele :biggrin: , eu asa am facut, desi pana la urma martisoarele ar fi mai ieftine...
 
LMA = Linge-Mă în A... ? :tongue: Că "instituţia" zilei de 8 martie asta merită.

Pentru cine se miră de vulgaritate, recunosc că am o ură specială pentru 1 şi 8 martie, aşa cum au unii pentru 14 februarie. Nu sunt sărbători decât pentru firme; în rest, nu mai fac doi bani.
 
1 martie e special pentru tarabagii. :smile:
BTW, bine ca mi-ati adus aminte ca azi e 1. Oare mai gasesc martisoare la ora asta? :biggrin:
 
Pentru cine s-a întrebat vreodată dacă Rabbit e un om obişnuit, sau e ca R. Daneel Olivaw:
Originally posted by Rabbit
Mie mi-au reglat de două ori semnalul, prima dată au crezut că e prea puternic, a doua oară (după muuuulte insistenţe) au mers pe soluţia de rezervă şi au considerat că e prea slab. Şi a mers.
R.abbit :biggrin:
 
Last edited:
Originally posted by Bill
Pentru cine se miră de vulgaritate, recunosc că am o ură specială pentru 1 şi 8 martie, aşa cum au unii pentru 14 februarie. Nu sunt sărbători decât pentru firme; în rest, nu mai fac doi bani.
Cred ca nici un barbat nu s-ar mira de vulgaritate. 1 Martie m-a stors de cel putin ~70 RON si rezultatele au fost "ce scumpic", "ce dulce", "ce dragut", etc, etc. Imi venea sa fac diabet...

Mi-e groaza de 8...:eek:


P.S.: nu sunt misogin, dar totusi...daca tii la cineva o cadorisesti cu flori pana o acoperi toata. Daca ai cunostinte, oferi o floare sa arati ca iti pasa.
Insa nu inteleg de ce sunt obligat de "traditii" sa duc flori cuiva care imi e indiferent de-a dreptul :rolleyes:
Adica profesoare, asistente universitare, admina caminului, secretara de la facultate.

Din nou...mi-e groaza de 8.
De fapt, mi-e groaza de Martie.
Cred ca ma inchid in casa :biggrin:
 
8 martie e ziua mamei, mai mult decat a femeii. Daca de 1 martie se da un martisor la toata lumea de sex feminin cu care ai legatura, de 8 martie ai grija doar de femeile importante din viata ta: sotia, mama, bunica, soacra. :biggrin: Cine are bani, si anume, fara numar, le duce in oras si le lasa sa isi faca de cap, evident, on his account.

Privit din alta perspectiva, as zice ca iarasi femeile au mai luat un punct in lupta cu barbatii. De ce ? Pentru ca ele au zile recunoscute national (nu stiu cat e de international sarbatorita 1 sau 8 martie) cand sunt sarbatorite, spre deosebire de, ati ghicit, barbati. Eu unul militez pentru egalitatea barbatilor cu femeile, care deja au pus stapanire pe meserii care li se "cuvin" de drept. Vezi: secretara, confidenta, amanta (nu neaparat a sefului :tongue:).

Si cui nu-i place sa se pupaceasca cu femeile atunci cand le da cadouri ?? :angel:
 
1 martie - flori la mama si la prietena. 15RON ca m-am tiganit la flori, asa se proceda odata, nu? Martisorul l-am facut rost :biggrin:
8 martie - flori la mama si probabil o floare prietenei (dar nu pentru ca e 8 martie, ci pentru ca asa vreau).

In rest nu m-as fi simtit bine sa duc flori sau martisoare aiurea, tuturor, pentru ca s-ar fi crezut ca fac discriminari daca nu dadeam la toate. Ok, a mai trecut un an :biggrin:
 
Hint pentru cei care nu cunosc importanta zilei de 8 Martie pentru barbat: ofera putin si ai ocazia sa ceri inapoi inzecit. :smile:
 
Stie cineva pe unde gasesc harti ale Bucurestiului de la inceputul secolului XX - mijlocul secolului XIX? Nu poze, harti, eventual comparatii cu zonele de azi.
 
Păi ar trebui să aibă ăştia la cadastru. Sau cum naiba se numeşte organismul / instituţia aia care se ocupă cu tot ce înseamnă planuri şi urbanizare. Ştiu sigur că există, pentru că am un prieten care este student la arhitectură şi mai acum vreo două zile mi-a arătat exact ceea ce ai cerut tu. Dacă mai dau de el (e un pic mai complicat) îl întreb exact sursa.
O sugestie: încearcă şi la Biblioteca Metropolitană, şi strică şi un mail la primărie. Poate, poate...
 
Nu este aşa că ţigările miros oribil faţă de cum miroseau acum câţiva ani? Lasă un miros în haine de parcă eşti nespălat de o lună şi ai dormit în gară iar fumul te provoacă la tuse instant de parcă fumezi coceni (eu sunt nefumător).
 
Acum vreo 12-14 ani, când fumam serios, ţigările aveau alt gust şi miros. Erau toate de import, e adevărat. Le puteai deosebi destul de uşor între ele atât după aroma pachetului cât şi atunci când erau aprinse. Rând pe rând au început să se strice, iar la un moment dat cam toate ţigările de pe piaţă aveau cam acelaşi gust şi miros, neplăcute. Cam atunci m-am lăsat de fumat.
 
Corect, cred că nu mai pot deosebi ţigările făcute în ţară. Toate put la fel. De gust nu mă exprim, când am fumat singurele mele ţigări acum 6-7 ani mai mult experimentam (şi nu mi-a plăcut niciuna aşa că m-am lăsat :hihi: ).

Apropo de stricăciuni, îmi pare mie sau şi Pepsi Twist a ajuns să aibă un gust nasol?
 
Back
Top