Întrebări pe care ni le punem de mult

Daca va uitati cu atentie, in utimele cateva secunde din clip, sub masa se vede un obiect metalic pozitionat undeva sub placa de baza.
Cel mai probabil respectiva chestie a tras cu ceva prin gaura din masa si a zburat procesorul, pt. ca sa admitem ca in anumite circumstante acesta ar putea exploda, dar sub nici o forma nu are cum sa faca gaura prin placa de baza si prin masa de sub ea.
 
Exact. Acelaşi lucru l-am remarcat şi eu.
Întâi, am crezut că e vorba de o mică încărcătură detonantă pusă sub socket.
 
Explozia poate distruge placa de bază mai ales la cât de violentă a părut, dar îmi e greu să cred că făcea şi o gaură fix cât socketul sub masă iar socketul rămânea fix pe locul ăla nemiscat şi nedistrus. Dar şi cu CPU-Z cum rămâne? O imagine fake?
 
Ba se poate. Efectele pirotehnice sunt foarte controlabile, tot ce îţi trebuie este experienţă. Iar o imagine de genul acela poate fi relativ uşor contrafăcută.
 
Explozia se vedea că a fost în sus. Suflul nu avea cum sa tragă bucata (destul de groasă) din masă în aşa fel încât să lase totul intact de în jurul socketului (cât şi socketul). Cu alte cuvinte ori masa a fost decupată în prealabil, ori a fost împuşcat cu totul.
 
Interesant este altceva, şi anume că socket-ul a rămas curat după explozie. M-aş fi aşteptat ca bucăţi din CPU să rămână prinse în socket, la urma urmei avem de a face cu 423 de pini ţinuţi destul de bine de lamelele din socket.
 
Nu, socketul nu era asigurat/închis/încuiat/lai asta mă face să mă gândesc şi mai serios că nu funcţiona absolut nimic acolo (vezi levierul de la socket).
 
Mda, chestia e "fake"; un aparat aflat dedesubtul mesei face toată trăznaia să explodeze. Faza e că, dacă ar fi explodat din cauza supraîncălzirii, individul din filmuleţ n-ar fi reuşit să pună mâna pe procesor la câteva secunde după explozie.
 
Hai şi eu cu o părere:
1.se vede clar ca sunt 2 fire lânga piciorul mesei, care nu ar trebui să fie acolo.
2.procesorul, la explozie ar fi trebuit să împinga mobo în jos (principiul inerţiei - v. Newton) şi se vede că mobo sare în sus.
 
Spitfire la frecvenţa şi voltajul ăla nu poate exista, ţine de bunul simţ IT să percepi chestia asta, că un CPU nu poate atinge de 5 ori frecvenţa nominală. Încă nu-mi vine să cred că s-a născut o discuţie atât de stufoasă pe marginea acestui subiect absurd.

O vrabie nu poate zbura până la lună, chiar dacă îi pui o elice în spate...
 
Da, daca-ti pui problema de Spitfire. Dar poate vezi doar fire legate de picior sau alte detalii de acest gen...
 
o... intrebare pe care mi-o pun de mai putin: ce-i aia "avantaj client" (ma refer la reclama de la Peugeot).
 
De ce nu mai e motorina mai ieftina ca benzina? Cum se manipuleaza usile la tramvaiul 41 dimineata? adica atunci cand se ingramadeste lumea sa se urce si vatmanul deschide si inchide succesiv usile pana ii inghesuie pe toti nefericitii inauntru.
 
Back
Top