Întrebări pe care ni le punem de mult

Eşti offtopic. Dar nu asta vroiam sa spun. Ce fel de lămpi UV ai? Din descrierea amănunţită pe care ai făcut-o nu am reuşit să-mi dau seama...
 
De ce după ce ne împărtăşim nu avem voie să fugim? Ce păcat constă în „a fugi”?
De ce e păcat să săruţi?
 
Originally posted by hulubei
De ce după ce ne împărtşim nu avem voie să fugim? Ce păcat constă în „a fugi”?
Încurcate sunt căile Domnului (Vroiam să zic ale bisericii). Multe lucruri aiurea se întâmplă prin preajma bisericii (ca instituţie).
Originally posted by hulubei
De ce e păcat să săruţi?
Auzisem o explicaţie populară la "de ce e păcat să săruţi în post". Cică pentru că iei carne în gură.:eek:

De ce nu împărtăşesc unii preoţi gravidele care nu ţin post?
Cred că am dat răspunsul mai sus tot eu.
 
De ce conectorii ăia (molex parcă le zice) au 4 pini din ăia şi nu 2 (precum cablurile de alimentare normale)? Nu sunt suficiente două fire pt alimentare?
 
Pentru două tensiuni? Nu sunt suficiente, trebuie minim 3 fire. Şi pentru consum maxim trebuie nuluri separate sau un fir mare şi gros.
 
Forumul asta are alta metoda mai normala (exceptand e-mailul) de a ma notifica cand primesc un mesaj, decat afisarea mesajelor noi in partea de jos a paginii principale? Rar ajung pana acolo, de obicei acolo zace informatia inutila.
 
De ce dacă am postat eu aici şi-au adus mai mulţi aminte de mai multe întrebări?

P.S. Eu nu am zis nimic de secs gândind faptul ca e bubu măcar să gândeşti dacă eşti călugăr. Încă un an în care nu mă voi duce să mă împărtăşesc ca să pot să alerg. Păcat că se ia pauză la secs, chiar şi la ăla oral Cosmin_C :cry: (presupun că e tot cu carnea în gură).
 
Mereu m-am întrebat cum au reuşit Matizurile să treacă testele de omologare. Chiar nu sesizează nimeni că farurile lor "bat" prea sus, iar la fiecare denivelare în asfalt ai impresia că-ţi bagă faza lungă?
 
Oare asta nu poate fi reglat ca la orice masina normala? :rolleyes: O fi Matiz o masina care lasa mult de dorit, dar nu cred ca motivul expus de tine ar trebui sa le fi impiedicat de la a fi omologate.
 
Evident că poate fi reglat, dar toţi (sau, "mai corect": toate) merg cu ele aşa cum le-au primit ("reglate" în sus). Şi nici cursa de reglare nu e destul de generoasă...
 
Există vreo metodă practică de a răci cvasi-instantaneu un lichid?

Caz practic: vii mort de sete într-o zi caniculară, vrei apă rece, apa stă în bătaia soarelui. Se răceşte la congelator în 30-60 de minute. Alte soluţii?
 
1. O instalaţie de vidat. Pui apa în acea instalaţie, forţezi scăderea presiunii, parte din apă se evaporă rapid, căldura de latentă de vaporizare fură căldură din lichidul cu pricina.
2. Un termos cu azot lichid (în state e mai ieftin decât cola). torni o cantitate oarecare de azot peste apa caldă şi o răceşte cât vrei tu.
 
La metodele azot lichid si zapada carbonica s-ar putea sa ai nevoie de un topor pentru a-ti turna un pahar de apa racita. :goofy:
 
De ce se foloseşte mereu tema lesbiencelor în pârnaie sau la interogatoriu. Ori a poliţistului care [..] martore/victime/inculpate? Sau de ce mereu există tema familiei bogate ai cărei membri fac sex cu angajaţii (majordom/mecanic/menajeră)? Şi de ce mereu se pune accentul pe benisurile mari ale negrilor?
 
Încă una şi mă duc: oare o viaţă de zece ori mai lungă ne-ar fi suficientă să fim mulţumiţi de ea şi să murim fericiţi?
 
Back
Top