Întrebări pe care ni le punem de mult

Deci Thule trebuie să fie tâmpiți dacă pun asemenea instrucțiuni în manualele lor, că după 1000km să strângi iar piulițele. K.
Dacă se referă la prezoane, este o idioțenie :smile:

Fred - se strâng. Valabil de când aveai Dacie, jante de tablă cu prezoane de oțel sau ceplm era chestia aia :smile:
 
Dacie personal nu, au avut ai mei. Dar berlina pe care am avut-o sub întreținere avea clar același comportament cu prezoane de oțel/whatevs și jante de tablă. Și am schimbat roți la ea grupa mare. Strânse la 150Nm, trebuia apoi să mă urc cu toată greutatea pe cheie ca să le dau drumul. Cumva 100kg de om transpuse în cuplu sunt mult peste 150Nm de la o cheie.
 
Se sudeaza, nu se strang. Reactii chimice superficiale pe pata de contact, nu se invart singure suruburile ca sa se stranga, doar invers, se desfac singure daca erau slabe.
 
Acum multă vreme erau la ofertă la Orange trei abonamente cu animăluțe. Pantera, Delfin şi care era al treilea?..

Discuții de 2019.


 
S'un flamingo. :tongue:

abonamente-orange.jpg
 
  • Like
Reactions: Neo
Help. Am un HP ProBook 450 G1 aproape funcţional, dar care la restartări îmi trânteşte aleator câte un BSOD cu System Service Exception. În rest merge perfect. SSD-ul e nou, am actualizat toate driverele, iar când să-i dau un chkdsk /f /r crapă la restartul aferent. :/
Any tips?
 
Păi testat memorie, testat cu alt SSD/HDD (poate ăsta nu-i place). Chkdsk nu prea te ajută la probleme aleatorii, dacă ar fi fișiere corupte ar crăpa tot timpul.
 
Testat RAM si SSD cu testerul ala de la HP. BRB sa bag un Memtest, desi memoria e tot noua.
 
Memtest toată noaptea, făcuse 5+ pass-uri, all good. Am schimbat şi SSD, a pornit normal, zic să dau un chkdsk /f /r, restart, BSOD. :/

A stat 2+ ore în AIDA64 Stress Test, nici o hibă. :/
 
Mna bun, am reuşit să izolez că face asta numai la restart. Apare sigla Win şi "cerculeţul", după care trânteşte BSOD, se reporneşte şi funcţionează normal mai departe. La sleep sau pornire după shut down nu face asta.
 
Teoretic caloriferele-s legate în paralel, adică poți să pui. Cât de simplu e de pus depinde de ce fel de robinet ai - ăla după cum arată schema presupune că ai deja robinet termostatat (doar că fără display și tâmpenii), dar din descrierea ta pare că nu. Așa că e posibil să mai ai nevoie și de restul (robinetul în sine).
 
Aveți ceva gen repartitoare de costuri pe calorifere? Sau gigacalorimetru la fiecare apartament? Adică cum se măsoară la voi câtă energie termică consumă fiecare apartament?
 
Aveți ceva gen repartitoare de costuri pe calorifere? Sau gigacalorimetru la fiecare apartament? Adică cum se măsoară la voi câtă energie termică consumă fiecare apartament?
E ceva contor digital la intrare în apartament, probabil gigacalorimetru.
Robinetul e deja termostatat deci. Doar că nu merge corect sau n-ai găsit setarea optimă.
Yeah, it's complicated. :biggrin: Aş vrea să setez temperatura şi să uit de el.
 
Atunci e ok, nu plătești ce nu consumi. Poți să pui ce robinet termostatat vrei, dar aproape sigur și robinetul actual e termostatat.
Dar ca să-l schimbi va trebui golită instalația și aerisită după. Asta n-ai cum s-o faci fără intervenția administratorului.
 
Back
Top