Întrebări pe care ni le punem de mult

Eu mi-am adus aminte ca exista si dinozaurul asta, care da, functioneaza. Inca. :biggrin:
 

Attachments

  • ScreenHunter_01 Oct. 30 11.52.jpg
    ScreenHunter_01 Oct. 30 11.52.jpg
    91 KB · Views: 35
Ce bine ca te-ai abtinut!

Cocheteaza cu ideea de a simula o expediere cu DHL/TNT/UPS ul cel mai ieftin, 0,5 KG de la Iasi la Berlin si dupa aia (daca chiar tii neaparat) discutam despre colegi, ezoterism, valori si cat de importante sunt unele lucruri in viata. Sau nu!

Una peste alta eu am doar experiente pozitive cu DPD ul, uitasem pur si simplu de ei si inca sunt extrem incantat de sugestie! Multumesc mult din nou korby! Astazi o sa vina sa ia plicul si am sa va povestesc mai tarziu cum a fost.

Nu trebuie să te porți de parcă ți-am răpit + torturat câinele, am făcut ce spui tu de multe ori (pachete cu valoare destul de mare). Depinde ce dorești de la viață, unora le place să le ajungă pachetele cu chestiile dinăuntru întregi și la timp - tind să folosesc DHL și UPS după cum bate vântul pentru că nu au pierdut nimic și totul a ajuns întreg. M-am abținut pentru că nu știu ce telefon este (nici tu n-ai dat detalii), eu probabil m-aș abține de la a expedia vreun flagship Apple sau Samsung într-un plic și probabil și tu la fel :smile:
 
Aia de la DHL au niste preturi....50 de euro pentru un plic amarat. Macar stiu unde se duc banii astia, ca toti angajatii au geci noi si curate. :biggrin:
 
M-am abținut pentru că nu știu ce telefon este (nici tu n-ai dat detalii), eu probabil m-aș abține de la a expedia vreun flagship Apple sau Samsung într-un plic și probabil și tu la fel :smile:

Eeeeii e o praștie de huawey ceva, insa cred ca datele sunt importante pentru om, (dar nici chiar atat de valoaroase incat sa plateasca 100€ pe transport). Oricum nu-l cunosc prea bine, dar am observat ca îi cam tremura mana cand e vorba de platit nota pe la restaurant si se cam face ca ploua, asa ca...

Anyway +1 pt DPD (not :smile: ) care trebuia sa ridice plicul na! azi si n-a facut-o! Macar sa fi sunat, dar le-o fi expirat cartela. :smile:
 
  • Like
Reactions: Neo
Patit si d'astea cu ei, comandat UrgentCargus. Voiam fan curier dar aplicatia lor nu te lasa sa selectezi intervalul te timp daca e ora fix, ai nevoie de 1h inaintea intervalului. Dar stai fara griji, te suna maine.
 
Vezi poate nu l-au trimis de la zoo, ca si aia intarzie si am impresia ca le trimit din Jermania.
 
Comandat telefon, îl expediază cu DPD. Nervii mei sunt pregătiți, cică ajunge mâine la 13-14. Ultimul curier DPD s-a dat jos din mașină, a sunat 1 microsecundă apoi dus a fost. Avea să-mi aducă 4 bidoane de Castrol de 5 litri, deci probabil că îi era lene :biggrin:

Mâine mă dau după ușa de la bloc cu taserul.
 
Telefon acquired, i-am văzut mașina pe geam, coborât în viteză, ăsta abia suna la interfon, aproape l-am dărâmat (au ăștia din UK o chestie cu ușile care se deschid în afară) :biggrin:
 
Anyway +1 pt DPD (not :smile: ) care trebuia sa ridice plicul na! azi si n-a facut-o! Macar sa fi sunat, dar le-o fi expirat cartela. :smile:

Revin, mea culpa, DPD are un sistem fff ciudat de selfawb, pe care nu l-am inteles pe deplin. Azi am sunat la serviciul de ... comenzi telefonice, iar doamna mi-a spus pas cu pas ce ar fi trebuit sa fac. Click, click, in 2 ceasuri curierul era la mine la usa. Acu' sa vedem cum si cand ajunge in germanea telefonul la plic! 76 de lions toata afacerea.
 
Băăăăăăăăă, am primit mesaj de la DPD că astăzi se livrează coletul! De o săptămână jumate îl tot freacă. :biggrin:
 
Back
Top