Întrebări pe care ni le punem de mult

FanCurier - cu optiunea "rutier". Pe la inceputul lunii am trimis cu ei un HDD in Germania la RMA si a costat ~ 141 lei.
 
I-l trimiți lui Styr la Cluj care la anu` ș-așa va inaugura noua rută feroviară directă Cluj - Viena și apoi de la Viena mă gândesc că-i simplu.

You're welcome. :angel:
 
radul Vezi cu DPD, au preţuri ceva mai omeneşti. Noi (la firmă, fără contract) trimitem colete în Bulgaria, Ungaria şi alţi vecini cu 52 de lei coletu'. Şi am trimis cutie care de-abia intra în limitele lor (60*60*45cm), depăşea 20 de kile... 52 de lei. :smile:
 
Lol DPD, mai bine îl arunci în Dunăre şi îi spui să-l caute. Cea mai scârboasă companie.


 
DPD. Serios?

Este vorba despre atitudinea lor, care este cam aceeași și în .ro și în UK. Și cred că am cam spus tot cu asta. Și da, i-am folosit de nevoie, că nu prea sunt alți curieri între ro și UK.
 
Am tot cochetat cu ideea de a comenta relativ la "telefonul unui coleg", "expediat la Berlin" și "cât mai ieftin pls". Mă îndoiesc că acel coleg nu ar plăti el însuși transportul dacă i s-ar menționa, prioritatea este să ajungă telefonul, până la urmă. Nu?

Adică mă rog, dacă-i un Nokia 5110 poți să-l trimiți și cu porumbel voiajor (+/- thoughts and prayers, că-s ieftine), dar este vorba de telefonul unui coleg, nu trei felii de pastramă :smile:

Edit: sincer, nu știu. Nu?
 
Dacă e să o luăm cum aţi pus-o ( :hihi: ), am colet la DPD de marţea trecută (comandă la zooplus.ro), încă n-a ajuns...
 
Zooplus sunt speciali, comanda de la ei ajunge pe bucati si dureaza cam o saptamana.
 
Heh, io am un colet de la Amazon pe care îl așteptam săptămâna trecută, dar ăia l-au trimis cu poșta, așa că poate săptămâna asta să vină...
 
Am tot cochetat cu ideea de a comenta relativ la "telefonul unui coleg", "expediat la Berlin" și "cât mai ieftin pls".

Ce bine ca te-ai abtinut!

Cocheteaza cu ideea de a simula o expediere cu DHL/TNT/UPS ul cel mai ieftin, 0,5 KG de la Iasi la Berlin si dupa aia (daca chiar tii neaparat) discutam despre colegi, ezoterism, valori si cat de importante sunt unele lucruri in viata. Sau nu!

Una peste alta eu am doar experiente pozitive cu DPD ul, uitasem pur si simplu de ei si inca sunt extrem incantat de sugestie! Multumesc mult din nou korby! Astazi o sa vina sa ia plicul si am sa va povestesc mai tarziu cum a fost.
 
Back
Top