Întrebări pe care ni le punem de mult

Are o bilă (ball) în vârf (point) :biggrin:.
Pen Technology:
A pen is a tool used for writing or drawing with a colored fluid, such as ink. A ballpoint pen is a pen that uses a small rotating ball made of brass, steel or tungsten carbide to disperse ink as you write.
Îţi curg pentru că-s ieftine şi proaste. Cumpără-ţi un pix bun şi n-o să-ţi mai curgă. Îţi recomand Parker Jotter, cele mai ieftine pixuri Parker; din experienţa mea o pastă Parker durează cam doi ani (de utilizare zilnică) şi nu curge. În 4 ani am folosit două pixuri de-astea şi am schimbat o singură dată pasta la unul, după vreo 2 ani. Din păcate nu am mai apucat să măsor şi a doua oară durata pentru că le-am pierdut pe rând, primul după un an şi ceva şi al doilea acum vreo 3 săptămâni :frown:. Acum am primit un Parker Frontier, de care am mult mai multă grijă.
 
Am avut odata un pix Parker adus de cineva din afara si-mi era foarte greu sa scriu cu el (era greu, si oboseam scriind cu el), dar imi placea cum scrie. M-am dus la librarie si am cumparat un pix de 100mii care mi-a placut ca forma, i-am pus pasta Parker originala si am scris cu el ~ 1 an si ceva zi de zi.
 
De ce in loc sa se dezvolte si sa se ieftineasca o tehnologie foarte buna, existenta, s-a dezvoltat alta plina de necunoscute?
SCSI vs SATA.
 
De ce din '90 si pana acum au plecat peste 5 milioane de romani din tara? (ma refer doar la cei care nu s-au mai intors)

Daca sunteti de parere ca e o tema ce trebuie tratata pe larg putem deschide un thread.
 
O stim cu totii foarte bine, nu cred ca e mare dilema. Dar daca vrei sa detaliem... sure, why not?!
 
Pentru că pun în aplicare ce gândesc eu dar nu am curajul să aplic, că patriotismul cu stomacul gol nu valorează doi bani şi că a nu rămâne în propria ţară nu contrazice noţiunea de patriotism. Pentru că nu vor să-şi distrugă viaţa într-o ţară în care nu au ales să se nască, alături de un popor care nu-i reprezintă.
 
Pentru că ştiu ce vor de la viaţă şi ştiu că acel lucru nu se găseşte aici.

Români frustraţi™
 
Crezi ca daca pleci din tara asta, ajungi ca Becali sau Vantu?
Pe cei care au bagat mana pana la cot i-am exclus din start.
 
morph, poate ca au reusit sa faca ceva si aici, dar au considerat ca pot face mai mult in afara. Poate ca aici nu au fost lasati sa faca ceva. Poate...
Discutia asta nu o sa ajunga nicaieri.:frown:

De ce a nins abia la sfarsitul lui ianuarie? Chiar s-a dat peste cap clima?:eek:
 
Originally posted by drunkenn
Discutia asta nu o sa ajunga nicaieri.
Logic. Oricum nu ar fi nici prima si nici ultima discutie de acest gen.

Clima se incalzeste, toti o stim. In ultimii ani temperatura medie globala a urcat cu peste 0,5 grade, ceea ce este enorm la nivel planetar. Motivul? Arderea combustibilului fosil. De aici lantul slabiciunilor.

Ninsori tarzii s-au mai vazut, acum cativa ani stiu ca in martie era ger si viscol.
 
Back
Top