Întrebări pe care ni le punem de mult

Boxele sunt niste piese de muzeu iar amplificatorul pare OK dar este... Technics, un brand la care din multele amplificatoare care mi-au trecut prin mana doar unul a sunat suportabil, nu bine, doar suportabil, ne-vomabil. Iar 600 RON pentru chestiile alea mi se pare un pret fantasy. :eek:
 
Stiti pe unde pot vedea efectele mai multor functii de netezire asupra anumitor grafice?
 
Am rămas în urmă. Pastă termoconductoare. De care? Pot să-mi aduc Arctic Silver AS5, Arctic Cooling MX-4 sau Noctua NT-H1.

Acasă mai am (teoretic) ceva de la Antec (parcă?), destul de asemănătoare cu AS5 atât la consistență, cât și la temperaturi, dar la curățare e ca și Titan aia de demult. :goofy:

Mulțam.
 
Astia cu nazuri la pastele termoconductoare sunt precum audiofilii cu cablurile. Nene, poti pune si maioneza in loc de pasta... AS5 e mai bun doar cu 2C. Antec Formula shit e tot pe acolo.
 
Am rămas în urmă. Pastă termoconductoare. De care? Pot să-mi aduc Arctic Silver AS5, Arctic Cooling MX-4 sau Noctua NT-H1.

Oricare din astea este arhisuficientă. Eu încă folosesc AS5, am o grămadă de tuburi prin casă pe care le pierd fix când am nevoie și trebe să-mi mai iau unul :biggrin: MX-4 cam sux la întins, dacă nu mă-nșel este aia cu consistență de ciment semi-uscat. Noctua aia de vine cu NH-D14 iar e ok.

Ca idee, am și Liquid Pro prin casă dar n-am folosit-o încă din cauză de lene monstruoasă și ce presupune curățatul ei :goofy:

LE
Serios, nimeni? Filtre Kalman & stuff...
Te-apuci de lansat rachete? :biggrin:

Acum serios, Wolfram Alpha nu te ajută?

LLE: start 14 day trial -> go nuts on stuff there.
 
Scopul e sa gasesc o metoda de a atenua miscarea haotica si fara precizie a stick-urilor de pe un controller de Xbox... o forma rudimentara (dar mult mai ergonomica) de control pentru un quadrocopter.
 
MX-4 cam sux la întins, dacă nu mă-nșel este aia cu consistență de ciment semi-uscat. Noctua aia de vine cu NH-D14 iar e ok.
Aia din ciment nu era MX-1? :goofy: Pân' la urmă am făcut rost de NT-H1, așa că deocamdată stau locului. Până data viitoare.

Maioneză? Numa' dacă era ketchup. Sau sos de usturoi. :goofy:
 
Scopul e sa gasesc o metoda de a atenua miscarea haotica si fara precizie a stick-urilor de pe un controller de Xbox... o forma rudimentara (dar mult mai ergonomica) de control pentru un quadrocopter.

Și cum propui să faci asta exact? Treci printr-un Arduino sau ceva echivalent?

Îmi pare rău că nu prea se deschid genul de topicuri de modding, ar fi interesant :smile:

Also check your PM tonight :tongue:
 
Am observat un trend al producatorilor de hardware PC brand .HP-ul a vrut sa scape de divizia de PC-uri, Dell devine companie privata si cauta angajati pt partea de servicii, IBM renunta la servere (vinde si divizia asta la Lenovo). Si voua vi se pare ca exista acest trend ?
 
Piata PC-urilor a scazut masiv. Pe piata exista o multime de laptopuri care pot suplini cu succes desktopurile, iar partea de home-use s-a reorientat catre laptopuri/tablete/smart-phone-uri. Majoritatea entuziastilor care folosesc desktopuri oricum nu apelau la solutii off-shelf.

Nu mai au avantajul pretului semnificativ mai redus, ocupa mai mult spatiu si consuma ceva mai mult curent. Mi se pare o evolutie oarecum normala.
 
O nouă dambla. :goofy: Cu ce măsor temperatura HDD-ului (Samsung F3 de 1TB)? RealTemp (parcă) nu știe. Sau îs eu strâmb.
 
Back
Top