Întrebări pe care ni le punem de mult

Văd eu cum fac cu camera pe USB...
Până atunci, mai am o problemă pe W7 x64: când l-am instalat cred că la mutarea My Documents, am bulibăşit pe-acolo treburile, astfel încât în Users\ursamajor aveam 3 foldere Documente, fiecare adresându-se folderului Documente de pe D:\Documente. M-am enervat că nu puteam să le Merge-uiesc şi am copiat conţinutul D:\Documente într-un alt folder, după care am şters cele 3 foldere Documente din C:\Users\ursamajor. Acum, problema e că nu mai e niciunul acolo. Cum fac să apară folderul de sistem? Când încerc să creez un My Documents, spune că e deja unul acolo, invizibl. Dacă dau Unhide din Folder Options, nu apare acolo.
 
Îl creezi din nou în locaţia default, apoi right click, properties, Move şi alegi destinaţia corectă. La mine se află în E:, fiindcă am 15 GB pe el (majoritatea savegames care insistă să stea acolo, 90% din ele sunt din Skyrim, vreo 1400 saves).
 
Păi, am scris că nu pot crea altul acolo, fiindcă zice că deja e unul. Iar dacă creez un folder Documente, nu apre la Properties, Location...
 
Da, şi m-am întors de unde am plecat. :bravo:
Deci întrebarea devine: cum scap de două "My Documents"?

Şi-n plus, acum nu mai văd folderul Documente în D:\... WTF?
 

Attachments

  • Untitled 1.gif
    Untitled 1.gif
    16 KB · Views: 23
desktop.ini din My Documents ce zice?
Ar trebui să arate cam aşa:

[.ShellClassInfo]
LocalizedResourceName=@%SystemRoot%\system32\shell32.dll,-21770
IconResource=%SystemRoot%\system32\imageres.dll,-112
IconFile=%SystemRoot%\system32\shell32.dll
IconIndex=-235

LE: ah, vezi în Libraries/Documents (properties), poate ai mai multe:

librariesdocuments.png
 
Da, asta, da! A mers. Practic, cum am spus mai sus, bramburisem denumirile folderelor My Music şi My Pictures. Am editat intrările dn regiştri şi acum e OK. Mulţumiri!
 
Mai am o problemă. Şi fiindcă în afară de a configura băbeşte o reţea mai multe nu ştiu, întreb aici. De ceva vreme, observ că IP-ul meu RDS este de Sibiu, deşi Sibiul e la mama naibii de Brăila. Am restartat şi routerul, căci altădată îşi lua IP de Brăila, foarte rar de Bucureşti, dar niciodată de Sibiu. Nici netul RDS nu mai e ce-a fost odată, când mergea aproape de suta de Mbiţi/s. Acum, cu chiu cu vai mai ajunge la 30. E posibil să fie vreo legătură nepotrivită pe-acolo, ţinând cont de faptul că routerul tot ia IP de Sibiu? Cum pot afla dacă e ceva necurat?
 
Ursa, chiar si la RDS exista oameni care vin la servici ca sa aiba de unde pleca acasa cu bani sa hraneasca familia, ca sa fiu corect "politic".
Si de-aia mai uita din cand in sa mai scrie una-alta cind muta clasele. Oricum e irelevant.
Ce vedeti voi se numeste cost-saving, si se face la orice firma din ziua de azi. Bani putini, calitate pe masura.
 
Ursa, chiar si la RDS exista oameni care vin la servici ca sa aiba de unde pleca acasa cu bani sa hraneasca familia, ca sa fiu corect "politic".
Si de-aia mai uita din cand in sa mai scrie una-alta cind muta clasele. Oricum e irelevant.
Ce vedeti voi se numeste cost-saving, si se face la orice firma din ziua de azi. Bani putini, calitate pe masura.

+1
 
Probabil ca cei de la RDS au redistribuit IP-urile de prin tara. Sa cam golit sacul de adrese IPv4 la nivel mondial.
 
Are cineva idee cum faci ca sa apara in Libre Ofiice 4 marcajul de final al unui paragraf ? Am un text si trebuie sa verific daca nu sunt paragrafe rupte. In word am inteles ca e un soi de litera PI care indica sfarsitul de paragraf dar nu stiu cum fac sa apara semnul ala si in Libre Office. Macar spuneti-mi care e numele in engleza al marcajului de final de paragraf ca sa il pot cauta cu google.

Multumesc.
 
In Word era "Display tags" in versiunile mai vechi si Show/hide [Pi symbol] in astea noi. Ctrl + * e shortcut.
 
Multumesc.

Aparent in Libre Office semnul se numeste Paragraph mark si se incadreaza la categoria Nonprinting Characters categorie ce poate fi activata de la View - Nonprinting Characters (Ctrl+F10).
 
Care e valoarea informationala directa a unei afirmatii gen "S-ar putea sa ..."?

Exista o informatie indirecta: din moment ce ai facut afirmatia macar ai luat in consideratie problema (partea cu ..., orice ar fi in loc). Dar in mod direct nu spune aproape nimic.
- daca afirmi ca "nu se poate sa" sau "nu o sa" informatia e stricta: nu o sa se intample.
- daca afirmi ca "o sa" e iarasi stricta
- daca spui ca s-ar putea nu exista informatie: s-ar putea da, s-ar putea nu, intre 0 si 100% (inclusiv) ca probabilitate. Adica fix toate cazurile care exista sunt incluse in afirmatie, daca nu spui nimic tot aia e.

E o intrebare de logica pe care mi-o pun, mai exact de cuantificarea informatiilor.
 
Back
Top