Întrebări pe care ni le punem de mult

La mine impresiile au fost adunate pe parcursul timpului din statistica ce-mi arăta o rată infernală a infectărilor stickurilor mele USB. Ghici ce rulau respectivele persoane și erau foarte mândri de asta. MSE.
 
Imaginează-ți că persoanele care-l folosesc și nu au altceva habar nu au ce se petrece în sistemul lor și de obicei le "pune Windowsu`" vecinul Gică de la 4.
 
Ghici ce rulau respectivele persoane și erau foarte mândri de asta. MSE.

Respectivele persoane fiind....cate?

In alta ordine de idei, am reusit sa sparg ecranul gnex-ului, unde as putea sa-l inlocuiesc repede si ieftin? :biggrin: Prin ieftin ma refer la ceva sub jumate din pretul lui, din ce m-am interesat local ma costa 700 lei "aproape nou" si 900 lei "nou". Dar nu dau banii astia in conditiile in care telefonul cu totul e putin peste 1500 lei.
E crapat bine, dar inca functional in totalitate. Ma deranjeaza doar ca aspect estetic, dar pentru banii care i-as da acum pentru inlocuire...hell i can live with it.
 
Respectivele persoane fiind....cate?

De-a lungul timpului, câteva zeci bune. Ai fi surprins (sau nu) să vezi câți medici din România sunt total afoni și trăiesc pe altă lume, ei știu de "viruși" și cam atât.

Extrapolând, putem ușor trage concluzia că există sute de milioane de afoni care folosesc MSE și habar n-au pe ce lume trăiesc și se întreabă "de ce se umple C-ul" și alte chestii d-astea dubioase.

Nu pricep, susții că MSE este bun de altceva decât șters la fund? (fund virtual, evident).
 
Citation Needed. Eu am găsit numai review-uri OK. Trebuie să te gândeşti şi cui îi este destinată soluţia.
+1. De f'un an şi ceva când am început să-l folosesc era top prin topuri.
Plus că nu intru pe tot felu'. CG, Icsef, Youtube, mail-uri, IMDB. Să bănuiesc XF-u'? :biggrin:
 
Nu stiu cat e de relevant av-test, dar in 2012 nu si-a luat nici macar certificare de antivirus, iar in 2011 a iesit pe ultimul loc.
Nu am stat sa caut, impresiile sunt adunate pe parcursul timpului din reviews, teste, etc.

+1. De f'un an şi ceva când am început să-l folosesc era top prin topuri.
Plus că nu intru pe tot felu'. CG, Icsef, Youtube, mail-uri, IMDB. Să bănuiesc XF-u'? :biggrin:

Era clar prin topuri, numai că pe undeva pe la fund :smile:
 
Bine bine, atunci unde să fac o scanare (online) ca să văd dacă-i de la MSE sau nu?
 
housecall.trendmicro.com

LNT, ce telefon e ăla? La chineji te-ai uitat cât costă? Io tocmai ce-am luat o carcasă completă de Sony Xperia Arc, a venit într-o săptămână.
 
Nafin' faund, MSE rulz, iu sac.

Dar serios, oare din ce cauză îmi apar atâtea conexiuni? Nu pică internetu', viteza merge bine, ca de obicei, scanările n-au arătat nimic suspect pe hard.
 
Click me.
Vezi şi aici.
De asemenea, la modul general, vezi că IPv6 adaugă o conexiune separată, care, dacă nu există suport de la provider, va apărea ca şi Connected dar cu No Internet Access. Ai device-uri Bluetooth, sau drivers de telefon mobil, sau vreun stick 3G pe care l-ai conectat cândva? Maşini virtuale? Software de virtualizare? DUNs?
 
LNT, ce telefon e ăla? La chineji te-ai uitat cât costă? Io tocmai ce-am luat o carcasă completă de Sony Xperia Arc, a venit într-o săptămână.
Samsung Galaxy Nexus. De fapt Nexus 3, cel fabricat de Samsung pentru Google.
Nu m-am uitat fiindca la mine nu e carcasa ci ecranul, pe care nu-l pot schimba eu si trebuie sa apelez la un service. Asa ca as apela pentru toata treaba, nu doar pentru manopera. Dar nu la preturile astea. Sa vad cat mai tine, apoi o sa ma hotarasc daca-l iau pe fratele lui geaman sau trec pe Galaxy 3, momentan sunt putin dezamagit de faptul ca asta-i un smart, nu un smartphone, partea de phone la contact management/ account contact management sucs si asta doar din cauza google, Galaxy 2 sau 3 nu au problema asta.
 
$163.91 cel mai ieftin OEM găsit la chineji, și s-ar putea să nu aibă sticla de aceeași calitate :| 704 lei pe okazii, și zice că e original.
 
Iar mie mi-au cerut la service 700 lei cu totul pentru "aproape nou". Deci e posibil sa vina si la mine mosu pana la urma. :smile:
 
Nu cred. TV-urile 3D au niste functii speciale care se ocupa de compunerea imaginii 3D + TV-ul tau nu are rata de refresh necesara.
 
Back
Top