Întrebări pe care ni le punem de mult

Lol, wtf? Și eu am părul lung, n-am pisici, mult timp am avut câine, acum nu mai am, niciodată nu mi s-a întâmplat să se prindă păr pe la roți. Am avut mult timp covor, acum nu mai am, nu a contat deloc.
 
Covorul ajuta cu parul de pisic si cu praful.

Aspirat mai des.

Haircut tu.

Haircut pisici.



Ma jur ca nu pricep la ce foloseste parul lung, nu-i vad decat dezavantaje, practic si obiectiv vorbind. Iar social >95% din angajatori iti arunca CVul direct la gunoi daca te duci cu pleata la interviu.

Nu ma raliez parerilor uh roacher imputit, nici pe departe. Dar nu vad avantajele :smile:
 
You're old! :angel:

Chiar să aspir zilnic... meh, şi-aşa nu zboară flocii pe aici, chiar şi de 2-3 ori pe săptămână aspir mai mult preventiv, de multe ori mă întreabă nevasta de ce mai aspir, că doar e în regulă. E parchet laminat pe jos.
Haircut nu e cazul încă. Nu e vorba de avantaje sau dezavantaje, just so. Acu' îmi ajunge aproape pân' la dos. :rotf: Iar dacă ajung să pun un CV şi-l refuză sau îmi pune condiţii pe motivu' ăsta, atunci nu vreau io să mă complic cu oameni cu gândire de-asta, mai bine mă lipsesc de o astfel de mentalitate.
 
Caz în care posibilitățile de angajare tind spre zero. Mă rog, whatever. După cum am menționat, nu o spun cu răutate, dar știu foarte bine cum gândesc majoritatea angajatorilor. Chiar și pe alte meleaguri, tot așa este.

But w/e, enjoy the young age :biggrin:
 
Exista un timp pentru toate. E bine ca toate sa fie facute la timpul lor.
Ce pot sa-ti sugerez: ia o forfecuta si taie firele de par de pe rotite cind dai cu aspiratorul.
De exemplu nevasta-mea nu aer un par foarte lung, dar nu stiu cum reuseste sa lase atitea fire. Si totusi, niciodata nu s-au blocat rotile scaunului, cumparat de la Mobexpert prin ... 1994-5. N-are nici o problema de atunci, poate doar ca pernuta de burete s-a cam tasat de-a lungul vremii, dar in rest n-am ce-i reprosa. Si e dintr-un plastic ordinar ... ba chiar din cind in cind ii cad unele suruburi, ca nu sint autoblocante, dar le pun la loc si e ca nou :smile:
 
PÓȘTĂ1, poște, s. f. I. 4. Unitate de măsură a distanțelor folosită în trecut, egală cu aproximativ 20 km;

E ceva mai complicat de aflat cât de mare şi unde trebuie să fie un obiect ca să se vadă de la 20km, e nişte trigonometrie pe-acolo. Orizontul într-o zonă plană e pe la 5 km, aşa că trebuie să fie suficient de înalt ca să se vadă peste orizont. Apoi trebuie să fie suficient de lat ca să poată fi observat cu ochiul liber, pentru asta trebuie căutat care e unghiul minim de recunoaştere a unui obiect pentru ochiul uman.
 
E ceva mai complicat de aflat cât de mare şi unde trebuie să fie un obiect ca să se vadă de la 20km, e nişte trigonometrie pe-acolo

d = R * arctan((sqrt(h/(2R+h)))/R), unde h e înălțimea și R e raza pământului. Mi-a luat 30 de secunde să rezolv problema asta absolut trivială.

Ca să se vadă la 20km înălțimea trebuie să fie 31.4m.

Apoi trebuie să fie suficient de lat ca să poată fi observat cu ochiul liber, pentru asta trebuie căutat care e unghiul minim de recunoaştere a unui obiect pentru ochiul uman.


Ca să se vadă la 20km de către un om cu acuitatea vizuală normală trebuie să fie mai mare de 36.56m, deci cam tot cât înălțimea. Am presupus că pentru a-l vedea unghiul subântins de obiect trebuie să fie cât unghiul minim pentru separarea a două linii, care pentru un ochi normal e un minut de arc. Asta nu e adevărat, un obiect poate fi mai mic de atât și totuși să fie vizibil dacă există contrast cu fundalul (de exemplu stelele), deci poșta poate fi mai mică de atât.
 
Pe mine ma interesa de fapt distanta parcursa de cai pana oboseau. Propozitia era doar un exemplu ca sa priceapa lumea la ce posta ma refer.
 
Caii puteau obosi in jumatate de posta daca trageau o caruta grea, in un sfert de mers in galop sau in 5 poste de mars.
 
Pe noi nu ne interesează ce te interesează pe tine, noi aici venim pe forum doar să ne arătăm lungimea e-peenului :biggrin:.
 
Back
Top