Întrebări pe care ni le punem de mult

Ideea este urmatoarea: ei trebuie sa afle ce coeficient bonus/malus sa aplice in calculul noii polite. Pentru a afla acest coeficient ei pot sa ma intrebe direct cat este el (ca tot e scris pe vechea polita) sau sa-mi ceara zeci de date personale, sa interogheze ei baza de date CEDAM si sa afle acel coeficient. Personal vreau un calculator online care sa ma intrebe direct cat b/m am si nu sa ma intrebe de seria caroseriei. A, ca atunci cand merg sa semnez polita aia or sa-mi ceara toate datele ca sa verifice daca intr-adevar am declarat coeficientul b/m real, asta-i ok. Dar nu cred ca e ok sa-ti dai toate aceste date pe net, eventual sa te trezesti la usa cu unu' cu o polita completata de-a gata si care iti cere banii pe ea. :zbang:
 
Coeficientul variază, nu îl iei neapărat pe ăla de pe RCA-ul vechi. Variază ca vechime (ex: dacă ai făcut RCA doar de 1 an ai coeficient mai mic) şi la accidente (că nu ţi se updatează magic foaia de RCA dacă tu ai făcut 10 accidente în ultimul an).
 
Absolut corect. Deci ei pot sa ma intrebe (online): Ce bm am, cate accidente am facut in ultimul an si daca am apelat la asigurare pentru a acoperi daunele. Suficiente date pentru o estimare de pret.
 
Dar nu cred ca e ok sa-ti dai toate aceste date pe net, eventual sa te trezesti la usa cu unu' cu o polita completata de-a gata si care iti cere banii pe ea. :zbang:
Şi ce dacă vine? Nu te poate obliga nimeni să plăteşti pentru ea.
 
Pentru ca pe situl ala, undeva, pe o alta pagina, ascunsa intre alte zeci de pagini, un disclaimer spune: completarea tuturor datelor personale constituie acordul Dvs. pentru a achizitiona respectivul produs? :biggrin: Tu n-ai patit-o cu asigurarea obligatorie a locuintei pe factura telefonica? :zbang:
 
Ba da, dar n-am intrat pe site-ul lor să calculez valoarea. Ei aveau datele deja şi au făcut un abuz, n-are legătură. Mai mult, se băga pe gât asigurarea aia prin faptul că trebuia să mergi la ei DACĂ VOIAI SĂ RENUNŢI la ea, nu dacă ai fi fost de acord să o închei. Deci abuz şi măgărie în acelaşi timp.
Eu am făcut un calcul d'ăsta pe un site dar n-am primit nimic acasă. Şi dacă primeam o refuzam, n-au cum să mă oblige să o păstrez atât timp cât n-am cerut efectiv acel serviciu. Dar legislaţia fiind neclară...plm.
Am datele de contact ale lui sibi_ro, un tip din Galaţi care se ocupă cu aşa ceva, am văzut că şi-a făcut reclamă pe forumuri. Eu am făcut un calcul la el, pare de treabă, dacă vrei îţi dau datele lui de contact şi-ţi poate calcula exact valoarea.
 
1. M-am tâmpit eu de tot şi nu mai ştiu ce/cum să caut, sau între Bucureşti (oricare) şi Cluj este numai Tarom?
2. Vineri după-masă mă duc la Artmania (Sibiu). Venind dinspre Sebeş-Alba (E68 parcă?), pe unde aş putea parca?
3. Scaun "ergonomic" de 150-200 de lei, din Ambient, Baumax sau Praktiker? Sau din alt loc care e în (pe lângă) Cluj?

Mulţămesc.
 
1 - Da, doar Tarom a rămas. Aeroportul din Cluj a luat decizia imbecilă de a-i strânge cu ușa pe operatori ca să plătească taxe mai mari, fază la care Wizz și-a luat catrafusele și a plecat la Tg. Mureș, chiar substanțiind această decizie cu o comparație a numărului de clienți pe rutele din Cluj vs. Mureș. (Din Mureș se zboară la greu spre Germania.) Iar BlueAir e într-un pom, și ăla fiind de fapt proprietatea băncii și ei restanți la chiria pe cracă.

2 - Sibiul e surprinzător de mic, poate fi parcurs cu piciorul. Ai putea căuta loc în apropiere de piața Unirii, pe lângă hotel Ibis, sau mai încolo spre gară.
 
Mai văd avioane Wizz trecând peste oraş, da' nici unu' spre Bucureşti? Dammit. :smile:
 
Amu' dacă apuci să urci într-unul și ești foarte convingător, poate că o să se ducă unde vrei tu. Recuzita ajută :wink:
 
Pentru un router Alcatel/Thomson 585 v6, am nevoie de un alimentator (cel vechi s-a ars)
Model no AA 1860 BN
Input 230 V 50/60 Hz 95 mA ; output 18 V 600 mA
PN DSL35946440

Am intrebat la Vitacom si imi bagau pe gat ceva universal la 100+ lei, aveti idee de unde as putea cumpara asa ceva cu maxim 30-40 lei?
 
18V nu e uzual. Ăştia au ceva de "19-20V", ar trebui să fie cât de cât în limitele de toleranţă pentru ceva alimentat la 18V.
 
Am impresia ca astia folosesc AC. Decat sa cumpere ceva generic, dupa care sa scoata puntea redresoare.
 
Back
Top