Întrebări pe care ni le punem de mult

Exista compresorul oficial FLAC care face si decomprimarea flac-urilor.
Pentru scris CD-uri, folositi Exact Audio Copy. Permite setarea gap-urilor. Daca ai si fisierul .cue care a venit impreuna cu acele .flac-uri, CD-urile se scriu si cu Nero foarte bine.
 
Am nevoie de o teacă (sau două chiar) pentru un termostat de boiler electric. Unde aș putea găsi așa ceva?

termostat.jpg
 
Impozitul pe tipete e ok, dar parca exista pe vremuri un flag pe Youtube pentru continut 18+, acum vad ca Sindromul Tourette e la liber pentru orice țânc. Cum functioneaza chestia asta si cum se poate cere limitarea pentru asemenea continut?
 
De unde as putea cumpara 2 integrate, Creative CT1975-SAM sau echivalentul lor? (nu stiu care este acela si nici macar nu am cea mai mica idee despre specificatii orice sursa de informatii este deasemenea de foarte mare ajutor)
 
Erm... Io am căutat și pe Farnell și tot n-am găsit. Și nici specificații din păcate, doar pe unii care încercau să ghicească pinout-ul. Probabil e altceva redenumit de Creative, dar nu știe nimeni ce.

Cred că ar fi mai simplu dacă ai înlocui tot amplificatorul :frown:.

LE: ăștia zic că e un TDA7360 (22W BRIDGE / STEREO AUDIO AMPLIFIER WITH CLIPPING DETECTOR). Pentru ăsta cel puțin există rezultate, dar nu-s în stoc. Trebuie văzut dacă ce există sunt echivalente.
 
Impozitul pe tipete e ok, dar parca exista pe vremuri un flag pe Youtube pentru continut 18+, acum vad ca Sindromul Tourette e la liber pentru orice țânc. Cum functioneaza chestia asta si cum se poate cere limitarea pentru asemenea continut?

Există flag și acum, dar trebuie să îți pese ca să îl folosești. Funcționează ca report post pe forum, afaik.
 
Şi m-am întors. Serbia suge, au drumuri foarte înguste.


Bănuiesc că sunt printre voi oameni care au lucrat cu sau la bănci. Trebuie să-mi deschid un cont pt. facultate (să-mi bage bani pt. practică) şi cu ocazia asta mă gândeam să fac un cont mai... versatil: plăţi online pe eBay, Amazon, etc, card pt. World of Warcraft, ceva de genu'. Bănci agreate: CEC, BRD, BCR, Banca Transilvania, Bancpost, Raiffeisen Bank sau Alpha Bank. Da, ştiu, fără ING. Blame UBB.

Ce s-aleg?
Mulţam.
 
Are nevasta cont/card BT, pt. bursă tralala, nu poate face cam nimic cu el. Am încercat Paypal... canci. La restu' nici nu m-am mai băgat.
 
Eu folosesc BRD MasterCard pentru PayPal. Și pentru multe altele mai pe-aproape p-acilea. Au și un card dedicat pentru plăți online, ceva denumit e-payement, parcă. Am și Raiffeisen, dar îs dezamăgit.
 
Vezi ca BT-ul are Visa, doar pentru avut ceva la purtator, platit la magazin, nu-ti ia comision daca ridici bani de la bancomat.

Pentru chestii on-line si/sau internationale au Mastercard, dar in schimb cu asta ai o taxa cand iti scoti bani de la bancomat. Nu stiu n-am incercat Paypall, dar am platit cu el cam tot ce am comandat on-line, inclusiv WoW.
 
Exact. Visa aia e pentru Romania, fara nici un comision la nimic. Mastercardul e pentru restul lumii, inclusiv internet. Contul bancar la care se leaga cardurile poate fi acelasi.
 
Nu prea caut cea mai bună (scumpă?) calitate a sunetului, dar astăzi după ce m-am întors cu Senn HD215 de la magazin, parcă sunau mai bine când le-am probat acolo. :biggrin: Recomandaţi vreo placă de sunet? Am tot auzit de Xonar. Căştile (şi boxele 2.1, CjC de acu' 6-7 ani, 310 parcă le zice) le folosesc la de toate: filme, muzică şi joace. Bănuiesc că orice e un upgrade de la on-board (ALC882 parcă).

Mulţămesc.
 
Xonar e versiunea interna, DAC extern e versiunea HiFi; sub Xonar nu cred ca gasesti ceva interesant, chestiile de la Creative sunt ori low end ori prea scumpe pentru ce fac.
 
Back
Top