Întrebări pe care ni le punem de mult

Ce intelegi prin telecomanda pt. usa? Sa apesi un buton pe o telecomanda si sa-ti deschida usa? Exista. Ex: centrala de alarma Cerber R31 + yala electrica. E comoda dar nu e f.f. sigura. Prefer sa dau la manivela cu cheia intr-o Mottura / Cisa / etc... :biggrin:
 
Ca trebuie sa te feresti ca dracul de tamaie de masinile cu numar de BG care circula pe la noi, ca in general sunt niste gioarse conduse de inconstienti si sa te fereasca sfantu' sa ai accident cu unul din-asta ca nu vezi niciun ban de la RCA-ul bulgaresc...
 
In Giurgiu sunt foarte multe masini inmatriculate in Bulgaria. Sunt romani care au firme acolo si o inmatriculezi pe firma lui. Nu m-a interesat amanuntul, dar daca tii neaparat o sa pun cateva intrebari. Ideea e ca sunt vanate in trafic si puricate actele, etc :biggrin:
 
Întreb pt. că nu-mi prea convine cât se cere la noi pe o înmatriculare, şi caut alternative. :goofy:
 
Nu faci pe firma ăluia, sau poți face dar ai posibilitatea să-ți faci pe numele tău. Nu știu exact procedura.
 
Este posibil ca incepand de saptamana viitoare sa ploua incontinuu la mare zece zile (si zece nopti)? Raspuns: DA, ca plec eu la mare. :cry:
 
Da. ro. Prognoza e de pe Accuweather, pentru Mangalia (ca n-am gasit Neptunul). :frown:

Uaaaaaaaaaaaaaaa!!! :cry:
 
Buey, stai acasa ca am treaba la mare, si sedinta foto si de bronzat. Nu mai bine te duci tu la Amara? :goofy:
 
Unrelated, newb* question.

Vreau să ajung în UK cândva în august și trebuie să îmi comand biletele de avion, cu rezervări &co prin intermediul KLM.com. La un moment dat mă întreabă dacă vreau ceva asigurări of sorts, mai exact:
1. Cancellation Only Product (Cancellation, Missed Departure),
2. Assistance Only Product (Medical Assistance, Legal Assistance, Unforeseen Assistance) sau
3. fără.
Opțiunile sunt exclusive.

Stau și citesc pdf-urile alea care au scop de clarificare și - maybe I'm just dumb or smth - dar nu înțeleg o chestie: există ceva care să-mi asigure returnarea banilor în cazul în care pur și simplu mă decid că nu vreau să mă mai duc? Tot ce se descrie în documentele respective pare să fie legat de situații destul de serioase, e.g. anulări de zboruri când erupe vulcanul X sau incapacitatea mea fizică de a mai zbura cu avionul din varii motive medicale.

* - n-am mai pus niciodată piciorul într-un avion, îmi sunt destul de străine practicile aferente.
 
De obicei nu; se face rezervare, pe aia poti sa o anulezi fara explicatii, daca se emite biletul si l-ai platit exista la unele companii optiunea de re-booking (pentru alta data) si foarte rar cancelling, dar chiar si atunci nu iei toti banii inapoi ci se retine un comision (cancelation fee) destul de amre (50-100 de $ sau euro, depinde de bilet, companie, tara etc). In majoritatea cazurilor cand cumperi bilete spune ca sunt non-refundable sau refundable with cancelation fee = xxx si cu cat timp in avans poti renunta.
 
Back
Top