Întrebări pe care ni le punem de mult

Cred ca este o greseala, tu parca erai mare iubitor de animale, sau ma insel? Parca ne-am contrat serios acum cativa ani cand hraneai sistematic maidanezii cu painica si laptic. S-a intamplat ceva intre timp? :biggrin:
Făceam ce?
E posibil să am memoria scurtă. Dar eu nu-mi aduc aminte să mă fi contrat cu tine pe tema asta.
Și n-am hrănit în viața mea maidanezi cu pâinică şi lăptic, decât timp de o lună, anul trecut, doi căţei nou-născuţi abandonaţi la gunoi, pe care i-am dat la adopţie cuiva care îi ţine în curte, castraţi şi deparazitaţi (nu azvârliţi în stradă cum înţelege românul).
Links please? Ca să-mi torn cenuşă în cap.

Pwnt.
Pentru caini solitari cea mai buna aparare e un cataroi. Otrava nu omoara doar cainii comunitari, ii poate omora si pe aia de casa daca apuca sa o guste.
Man the fuck up si du-te cu un pietroi dupa el, sa vezi ca nu se mai da la tine pe urma.

Again cu soluţiile pur şi strict personale/egoiste. Javra aia nu se dă numai la mine, azi dimineaţă l-am văzut horcăindu-se către nişte copii care mergeau la şcoală. Eu refuz soluţiile care mă pun pe mine într-un loc mai călduţ şi după mine potopul, gen "fuck the rest". Jarla aia e periculoasă, trebuie trimis "pe norişor".
Cât despre otravă, ideal ar fi de-aia injectabilă, pe care să o înfig într-un cârnat şi să-i dau să pape direct, că ştiu pe unde-i umblă coada. Targeted attack, cum face şi el.
 
Scuze daca te-am confundat. :beer: Oricum cu cineva m-am certat mai demult pe tema asta.

Ar fi interesant de aflat si parerea hranitorilor de maidanezi vis-a-vis de problema lui W4P.
 
Nu-i bai, nu exclud să fi avut alte idei cu ani în urmă. Omul se schimbă, şi mie nu mi-e ruşine să-mi schimb părerile :smile:
Anyway... iubitorii de animale maidaneze ce-ar face în cazul meu?
 
Pentru caini solitari cea mai buna aparare e un cataroi. Otrava nu omoara doar cainii comunitari, ii poate omora si pe aia de casa daca apuca sa o guste.

A naibii pietroaie te impiedici de ele pe toate drumurile dar nu găseşti unul la nevoie. Been there, didn't do that că n-am găsit.
 
Um, chestie cretină. Am o carcasă ultra-super-hiper, dar care are o problemă mică şi tâmpită: mufa jack din front-panel, pentru căşti. E... largă :smile:
Dacă înfig ceva căşti acolo, nu merge decât dacă tensionez mufa niţel, aplicând presiune într-o parte. Cum dau drumul, cum deconectează. Cum pot schimba mufa mamă respectivă? Se găseşte pe undeva?
Carcasa e Antec P182.

Am încercat şi faza cu înfipt căşti într-o mufă suplimentară şi setat "headphones". Se rezolvă...parţial. Sunetul în căşti e foarte dubios în jocuri. Practic se aud doar frontalele (left şi right) dar sunetul rămâne 5.1, deci no way să poţi înţelege ce se întâmplă într-un shooter. Asta fiindcă sunetul iese şi prin boxe, şi prin căşti. Granted, pot opri boxele, dar degeaba. Aşa că de fiecare dată când fac switch trebuie să:
1. Ies din joc;
2. Înfig mufa de căşti în placă;
3. scot sunetul 5.1 din setări;
4. pun sunet 2.0 în setări;
5. dau drumul la joc.
Rezultă sunet castrat şi 5 minute pierdute cu toată bulibăşeala.
Ergo nu e nicidecum mai bine decât repararea unei mufe.
...Cred că în cele din urmă revin la căutarea unor căşti 5.1 cu switch pe fir între boxe şi căşti. Adică back to square 1 :frown:
Aşa că revin cu întrebarea: voi cum comutaţi între boxe şi căşti în timpul unui joc?
 
Last edited by a moderator:
Aşa că revin cu întrebarea: voi cum comutaţi între boxe şi căşti în timpul unui joc?
Am cuplat PC-ul la receiver (5.1) si pot pune castile in receiver (e langa monitor, adica la indemana) si tai iesirea de boxe din comutatorul frontal de la receiver, e la 2 cm deasupra intrarii de casti. Rezulta sunet stereo din 5.1, e mai slab dar e OK, schimbarea ia cateva secunde.
 
Io am astea și astea + asta.

Când înfig căștile (USB), Xonarul și boxele tac (fără să mai scot vreun fir din spate). Totul automat, ia 0.5 - 1 secundă dacă sunt băgate în același port tot timpul sau 1-2 secunde dacă le bagi în alt port și trebe să-și ia vreun driver or smth. Windows 7 evident.
 
Piticul ăla e cam debusolat, nu înțeleg ce-ți trebe 20515 dimensiuni posibile, oricum railguns se aud infect :biggrin:
 
LOL, după 5 ani de căşti 5.1 trust me, un FPS sau un film bun cu sunet 5.1 e o plăcere în căşti.
Da' ce contează, e piticul meu, nu al tău :smile:

Alta acum: Boxe Genius 5.1, potenţiometrul de volum fâşâie când învârt de el şi aleatoriu boxa front-left rămâne fără sunet. Dacă frec la potenţiometru niţel, iar are sunet şi tot aşa.
Idei de reparaţii, ceva?
 
Last edited:
Pe vremuri turnam puțin spirt medicinal și roteam. Evident, nealimentat la curent. Potențiometrele de azi nu cred că se mai pretează. Dar, e o idee. Praful era cel ce făcea buba.
 
Corect, numa' ăla e înfipt prin boxa de bas, nu ştiu dacă pot să ajung acolo.
Am să încerc though, mulţumesc de idee :smile:
 
Cursorul potențiometrului pierde contactul precis pe pelicula de grafit a statorului. La Vitacom erau niște spray-uri pentru potențiometre, da' trebuie să desfaci scula și să ai pe unde băga tubul sprayului în cutiuța potențiometrului. Da' dacă tot îl desfaci, poate-l schimbi cu totul.
 
De ce majoritatea dezvoltatorilor de programe isi boteaza kit-urile de instalare setup.exe? E total lipsit de imaginatie. Descarci un program de pe net, ai sanse mari sa se cheme setup.exe. Astfel, azi Firefox mi-a aratat ca a downloadat setup(12).exe. Da, in directorul ala am descarcat 12 aplicatii diferite, toate denumite la fel. E chiar asa greu sa ii zica antivirusulX_setup.exe, browserY_stetup.exe etc?
 
Pentru ca sint programatori. Daca erau designeri, il botezau Hi_Im_Gonzalez_and_Im_passionate_about_design_-_Here_s_my_creative_work_-_Mozillr_Firefooo.exe.
 
Şi fiindcă majoritatea compilatoarelor denumesc installer-ul "setup.exe". Şi numele ăsta e uneori folosit ca referinţă în timpul instalării, spre exemplu setup.exe porneşte un alt installer (DirectX, spre exemplu), care trimite un semnal către... setup.exe când termină.
 
Explicatia mea e mai buna. :biggrin:
Corect. Cand compilezi o aplicatie nu are treaba denumirea executabilului cu denumirea aplicatiei ce porneste installer-ul ci invers (installerul trebuie sa aibe lista cu numele fisierelor), iar in installer setezi exact ce aplicatii sa porneasca si de unde, ex: direct_X_setup_versiunea_mea_din_kit.exe daca sunt incluse in installer package, daca le iei de pe internet iar nu conteaza numele, deci ... pentru ca sunt programatori si au o imaginatie limitata :tongue:
 
Back
Top