Întrebări pe care ni le punem de mult

Dacă îmi spui cum comut între boxe 5.1 şi căşti fără să mă târâi pe sub birou şi să scot/bag ţâşpe mufe, eşti tare.

Daca ai mai mult de 3 mufe jack mama in spate (aka placa care sa stie 7.1), teoretic ar fi posibil din panoul de control al placii de sunet (Connector retasking... -> Headphones)
 
Marius, nu pot, am uşă la carcasă. Tu eşti Caldari anyway, funcţionalitate în detrimentul design-ului :smile:
IceCub, am să verific dacă merge, şmecheria e că driver-ul plăcii de sunet e ăla cu care vine Windows-ul. Adică trebuie instalat softul plăcii de sunet, etc.
 
@Marius
sss.png
________________

Stiti cumva unde gasesc bratari Livestrong? Am auzit ca s-ar gasi prin unele magazine Nike. Eu am incercat in cateva si nu aveau.:smile:
 
Am un robot de bucătărie care are variatorul de viteză... înţepenit.
Variatorul de viteză e un... inel de plastic mai mare, cu un ţâmburuş pe el, care înconjoară butonul de On/Off/Pulse.
Întrebarea e... cum îl desţepenesc? Sunt ceva substanţe care ajută? Sau îi pun cruce?
Butonul interior (ăla de on/off/pulse) merge binişor, dar e un pic înţepenit şi el.
IMG_9153.JPG

...Unde e frate topicul "Cum Fac?" că în search nu apare... mama lui de Search...
 
Sanyo Eneloop suferă de efectul de memorie? Adică trebuiesc descărcate complet și-apoi încărcate sau merge ca la Li-Ion/Pol?
 
Din cate stiu nu. Am un amic care le foloseste in camera foto si uneori le reincarca fara sa fie descarcate complet.
 
Orice acumulator NiMH nu are efect de memorie (mai exact, nu are efect de memorie perceptibil). Ca să dormi liniștit, poți să le faci un ciclu complet descărcare-încărcare o dată la 15-20 de încărcări.
 
Sper că nu începem iar discuția despre acumulatori. NiMH este indicat să fie formatat (3 cicluri încărcare/descărcare complete), apoi poți să-l încarci cum te taie capul. Li-ion/Li-pol nu au nevoie chipurile de formatare.

:smile:


@war4peace - nu folosi niciun fel de substanță. Inelul ăla de cauciuc este acolo ca să nu permită pătrunderea vreunui lichid în interiorul aparatului. Ca un tech savvy care te afli, pune mâna pe o șurubelniță, desfă tot, curăță cu răbdare, apoi reasamblează. It`ll work. Scurtăturile mai mult dăunează genului ăsta de aparat.
 
Sper că nu începem iar discutia despre acumulatori. NiMH este indicat să fie formatat (3 cicluri încărcare/descărcare complete), apoi poti să-l încarci cum te taie capul. Li-ion/Li-pol nu au nevoie chipurile de formatare.

Știu că Li/Ion(Pol) n-au nevoie de formatare și că îi poți încărca oricând. La Ni-MH știam că trebuiesc descărcați complet, altfel apare fenomenul de lazy memory. Însă e așa cum spune puterfixer: măcar o dată pe lună trebuiesc descărcați complet, în rest se pot încărca oricând.
Întrebam despre Eneloop, fiindcă se laudă că n-ar suferi de această boală, pe lângă avantajul că nu se autodescarcă în timp, cum se întâmplă la NiMH clasici.
 
Aceeaşi problemă o am şi eu, cu diferenţa că nu sunt câini vagabonzi. E cartier de case şi sunt destui ciobani care după clasicul stil "E casa mea fac ce vreau" îşi lasă potaia să urle 20/24. :mda:
Godammit, tocmai era Pink Floyd - Dogs pe Morow :tongue:
 
Back
Top