Întrebări pe care ni le punem de mult

Spuneti-mi si mie un soft de scanare care sa fie compatibil cu HP, sa stie sa scaneze din retea si sa creeze *pdf, softul de la HP imi scoate pur si simplu peri albi si crapa cand mi-e lumea mai draga, nu mai amintesc de cat ocupa si cate resurse haleste .

Multumesc
 
N-am inteles ce vrei. Mai explica.
Vrei driver de scanner? Vrei soft pentru mapat porturi prin retea? Vrei utilitar TWAIN? Vrei editor de imagini care sa stie sa si scaneze? OCR? Imprimanta virtuala PDF?

All-in-one nu exista.
 
1) Driverul producatorului nu poate fi inlocuit cu altceva.
2) Cunosc 2 alte programe care pot inlocui interfata TWAIN ce vine cu driverul: WIA din Windows si CorelSCAN 8 (in 9 nu mai exista). Toate lucreaza cu scannere locale.
3) Aici si aici gasesti software pentru maparea prin retea a porturilor USB (server pe host si port USB virtual pe client).
4) Scanare si salvare in PDF fara OCR mi se pare o idiotenie. Aici nu-ti recomand nimic.
 
Fă tu OCR la fișele pacienților să vezi ce te dai cu capul de toți pereții. NU am întâlnit încă un software măcar decent la capitolul ăsta. Sau fă OCR la poze. GG.
 
Mno lol, azi am fost pe-acolo, m-am dus să caut conector pt. sursă (am găsit, da' cu prindere pe şurub... improvizez io ceva).

Mulţam. :smile:


Edit: grilaje (sârmă) pt. ventilatoare de 12cm? La Econix nu aveau şi să iau de la furnizorul meu n-ar fi prea eficient d.p.d.v. economic.
 
Last edited:
Mai nou mă mâncă în talpă să-mi iau bass, deja am pus ochii pe unul, şi anume "Aria Pro 2 Magna Series MAB20/5". 600 de lei, poze mai jos. Păreri?


PS: deja am făcut topicuri pe RGC şi Xbass ca să întreb ce vreau/am nevoie de fapt, da' au fost foarte... subtili.
 

Attachments

  • IMG_1591.JPG
    IMG_1591.JPG
    110.9 KB · Views: 23
  • IMG_1588.JPG
    IMG_1588.JPG
    240.4 KB · Views: 20
  • IMG_1587.JPG
    IMG_1587.JPG
    307.2 KB · Views: 20
Albastru?:biggrin: Daca nu are si sclipici, nu e de ajuns:wink:

Oricat de mult mi-ar placea mie muzica, trebuie sa zic ca sunt antitalent cand vine vorba de cantat. Am incercat cand eram mic pianul, prin liceu chitara (electrica si acustica), degeaba. Nu e pentru mine:smile:.
 
Dude, e albastru. Albastru nu e cul. Caută o culoare cul. C`mon.
:biggrin:
GTFO, tu ar trebui să mă încurajezi.

Albastru?:biggrin: Daca nu are si sclipici, nu e de ajuns:wink:

Oricat de mult mi-ar placea mie muzica, trebuie sa zic ca sunt antitalent cand vine vorba de cantat. Am incercat cand eram mic pianul, prin liceu chitara (electrica si acustica), degeaba. Nu e pentru mine:smile:.
Merge şi-aşa, nu e problemă cu culoarea. Momentan. Altfel, dacă ajung să-l iau şi n-o să-mi placă, îl demontez şi colorez altfel. E Z. :biggrin:
Habar n-am ce talent am. :biggrin: Doar că mă mănâncă în talpă. La fel cu chitara anu' trecut, da' mi-a trecut repede când am văzut preţurile la LTD Eclipse la magazinele din Românica, spre deosebire de preţurile de afară.
 
Mm, guitar :love:. Eu tot n-am invatat sa cant la chitara, n-are cine sa ma invete sau sa-mi arate macare niste chestii de baza...
Eu spun ca daca stii sa canti si ai pasiunea, cumpar-o.
 
Habar n-am ce talent am. Doar că mă mănâncă în talpă. La fel cu chitara anu' trecut, da' mi-a trecut repede când am văzut preţurile la LTD Eclipse la magazinele din Românica, spre deosebire de preţurile de afară.
Pai daca habar nu ai ce talent ai, de ce ai avea nevoie de o chitara peste 1000 euro? Imprumuta pentru cateva zile de la un prieten, sau cumpara una de 150 de euro. Sunt suficiente pentru inceput.:smile:

Cea mai bad-ass mi se pare Explorer-ul "EET FUK":wink:
 
Pe afară am găsit-o la 150-200 de euro, de-aia mi-a trecut. :biggrin: Zilele astea o să pun mâna pe una, da' deocamdată sunt pornit să-mi iau bass.
 
Ție îți trebuie un d-ăsta cum are Myung. :biggrin:

De ce nu pui mîna pe o chitară acustică să vezi dacă îți place/ai viitor :biggrin: înainte să dai mulți bani pe... orice? Pe mine mă bate gîndul să-mi iau o CD-60, dar e mai mult indisponibilă decît pe stoc.

Dar, da, bas rulz moar.
 
Back
Top