Întrebări pe care ni le punem de mult

Sau sa-si activeze net pe telefon si scapa de probleme complet. Anyway, daca iesirea pe HTTP se face doar prin proxyul companiei, poate incerca oricate alte proxyuri vrea pt ca nu va ajunge macar la ele.
 
Um, I beg to differ. Proxifier ştie proxy chain. testat de mine, yummy. Viteza e cam mică, adică mică rău, dar pentru chestii de genul Messenger e zuper :smile:
 
war, multe proxy-uri folosite de companii mari sunt cloud based si sansele ca Proxifier sa nu poata accesa celalalt capat al tunelului pentru ca cineva, undeva a considerat ca acel capat e unsafe sunt destul de mari. Ce vreau sa spun e ca daca e posibil sa ocolesti proxy-ul companiei atunci ori nu au stiut aia sa-l configureze, ori nu-i intereseaza "traficul marunt". De obicei aia care taie pana si messengerul gasesc o metoda sa omoare softurile gen Proxifier.
 
Ce vreau sa spun e ca daca e posibil sa ocolesti proxy-ul companiei atunci ori nu au stiut aia sa-l configureze, ori nu-i intereseaza "traficul marunt". De obicei aia care taie pana si messengerul gasesc o metoda sa omoare softurile gen Proxifier.
Eu am căutat pe net soluţii pentru a bloca openvpn (cu celălalt capăt ascultând pe 443/tcp), dar n-am găsit mare lucru. Cică ar fi o variantă să găseşti un pattern pe care să-l blochezi din IPS/firewall/whatever, dar probabil că o să ai şi o grămadă de false positives. Da, e o soluţie ceva mai pretenţioasă + îţi trebuie drepturi de administrator pe staţie + un host afară, but still...
 
Sunt mai multe solutii printre care unele pe cat de banale pe atat de interesante, pentru a forta accesul catre internet doar prin proxyul companiei si nimic altceva (cu exceptia cazurilor in care locuiesti in data-center si poti sa mai scoti un cablu de colo sa-l infigi dincolo sa mai montezi un server un ceva).
 
A reuşit omul să acceseze mail.yahoo.com, ceea ce-i e suficient. Ciudat, webYM tot nu-i merge, dar nu instalase încă Proxifier ăla. Oricum, e mulţumit cu ce are. Vă mulţumesc şi eu. :smile:
 
Aveti idee unde pot face in bucuresti o oglinda de baie pe comanda? Ma refer la dimensiuni si la o bagheta pe margine, nimic deosebit :smile:
 
Mr. Bricolage sau Hornbach știu că taie sticlă și oglindă pe dimensiunile dorite, și aplică ramă sau margini... Posibil și alte magazine de bricolaj să aibă servicii similare.
 
Dedeman, Praktiker, Bricostore si nici Hornbach nu fac oglinzi pe comanda (sau a existat un communication breakdown intre mine si reprezentantii magazinelor). Mr Bricolage stiu doar vag pe unde este deci voi incerca maine cu un telefon.
Alte idei?
 
Cum s-ar putea proceda pt. un mail @xf.ro?


Şi încă o dudă, pt. că la Stocare n-am găsit un topic potrivit. În ultimele 2-3 zile îmi bagă uTorrent-u' erori CRC la unele torrente care stau la upload (evident, alea mari şi FreeLeech :tongue:). Le opreşte uploadu', le pot porni mai târziu, da' într-un final iar sare cu eroarea. Până acum a urlat un torrent, azi a început al doilea. What should I do?
 
Apasa stop si apoi force recheck. Eu as suspecta chipsetul / controllerul HDD. Coruperea datelor este o problema pe care am mai intalnit-o.
 
Se opreşte singur, a "recheckat" (OK, tre' să mă las de românizat cuvintele) de vreo două-trei ori până acum, a mers un pic, dup-aia iar CRC. O să încerc să-mi fac timp să curăţ un pic parcarea de pe placa de bază, poate a bătut f'un vânt rău pe acolo.
 
Atunci ai o problema la citire, nu la scriere.
BTW, cred ca ar trebui sa te apuci sa faci sume de control pentru tot ce pastrezi pe hard si n-are deja.
 
"Sume de control"?

In other news... Logitech M115. Adică ăsta. După site-u' lor, nu foloseşte driver. Am vreo şansă să-i configurez click-u' pe scroll să facă altceva decât standard (chestia aia pt. scroll prin mişcarea mouse-ului)?

Mulţumesc.
 
Back
Top