Întrebări pe care ni le punem de mult

Am găsit o firmă pe Bld. Timişoara, se numeşte Caranda şi este în apropierea service-ului FIAT (deci între Plaza Romania şi AFI).
De asemenea există un centru colectare deşeuri pe Bld. Timişoara în apropierea intersecţiei cu Romancierilor.
 
Me again :goofy:
Cum e mai intelept sa procedez pentru a imi schimba caloriferele asap.
Am impartit problema in doua subprobleme:
- trebuie oprita difuzarea agentului termic
- trebuie golita instalatia de apa

Administratorul a zis ca RADET opreste la sfarsitul lunii agentul termic si golirea se va face dupa 2-3 saptamani.
Eu am nevoie sa urgentez lucrarile ca sa imi schimb caloriferele & gletuiesc peretii...
 
La subsoale este de obicei un robinet care întrerupe alimentarea caloriferelor. Se foloseşte când i se sparge cuiva caloriferul, f'o ţavă, ceva; ar trebui să ştie admin-ul de bloc :tongue: unde exact se află.
 
Pache, ca o mica recomandare (asta daca nu te-ai gandit la chestia asta deja):
1. monteaza niste mici robineti a.i. caloriferul sa poata fi scos, oricand vrei tu, fara a afecta coloanele de tur si retur. Adica schema ar fi: coloana de incalzire - robinet - intrare calorifer si iesire calorifer-robiner-coloana de incalzire
2. la capatul fara tevi (ca sa zic asa) al caloriferului monteaza-ti inca un mic robinet ce-ti va permite sa-ti faci tu aerisire/(cat de cat) curatare a caloriferului, evident cu ajutorul unui furtun (de preferat pe care sa-l poti trage din acea camera direct catre WC)

Crede-ma, conteaza FOARTE mut aceste mici piese in plis, mai ales daca stai la bloc - asa NU vei fi limitat, pe viitor, nici de asociatie si nici de RADET apropos de ce vei vrea sa faci sau o urgenta (gen spart caloriferul)
 
Eu nu negociez cu oameni care sunt platiti din banii mei :goofy:
Thanks for the tips.
Trebuie sa am o intalnire si cu insalatorul sa vad ce experiment e gata sa suporte :smile:
 
Eu nu negociez cu oameni care sunt platiti din banii mei :goofy:
Te inteleg, atunci nu ai decat sa astepti sa se goleasca instalatia, apoi poti sa intervii asupra ei fara nici o grija.

Ca alternativa ai putea sa rogi un intermediar (neplatit din banii tai) care nu are astfel de retineri sa negocieze cu administratorul. :smile: Oricum atat timp cat vrei ceva ce nu se poate intampla oficial pe undeva vor avea loc niste "negocieri".
Sau, dupa ce se opreste distributia "agentului", ai putea sa grabesti golirea instalatiei chiar din caloriferele tale. Nu recomad :biggrin:.
 
Cum aflu din ce retea face parte un anumit numar de telefon, luand in considerare ca numerele pot fi acum mutate dintr-o retea in alta?
 
2. Ti-as recomanda Samsung SCX-4300: destul de compact, laser a/n, cel mai ieftin multifunctional laser, se face refill usor (15Ron recipientul cu toner). In timpul facultatii am printat mult a/n pe Samsung ML1610 si a fost foarte ok la pret.
Aşa, şi ce refill recomanzi? :tongue:


Yeh, până la urmă aia am luat-o, da' deja dă semne că e gata şi un toner e scump rău. :goofy:
 
Mişto, acu' să văd unde găsesc în Cluj prafu'. De unde am luat imprimanta nu aveau. Şi le trebuie 50 de lei pe un update de firmware. :biggrin:

Mulţumesc.
 
Update-ul e facil, daca nu uiti sa conectezi imprimanta la calculator, asa cum au patit unoo, nu dam nume cine. :rolleyes:
 
Update done, deşi nu-s convins că a ieşit. Dacă înainte scoatea cu spaţii (toner-u' vechi), acum scoate o ditamai dunga pe o margine. Mă duc la refill mai târziu, sper să nu fie prăjită. :biggrin:


Şi încălzirea durează peste un minut, comparativ cu câteva secunde cât era înainte. Hmm.
Edit: nevărmaind, am scos-pus toneru' şi merje. :tongue:
Edit2: încă merje OK şi cu toner-u' "gol".
 

Attachments

  • Picture..jpg
    Picture..jpg
    319.7 KB · Views: 33
Trebuie să zgâlțâi ușor în laterale cutia de toner după ce o prinzi pe cilindrul developer, ca să se uniformizeze distribuția tonerului înăuntru. Atenție să nu atingi cilindrul cu/de ceva, să nu-l zgârii și să nu-l lași la soare!!
 
Nu se da nici o cutie jos. Desfaci capacul din dreapta (parca), ai 2 suruburi, scoti dopul, torni cu o palnie tonerul si montezi in ordine inversa. Stergi cu grija tonerul varsat pe laturi fara sa atingi cilindrul, bagi in imprimanta cartusul, resetezi contorul si dai cateva curatari. Aia e.
 
De data asta am fost la "baeţii" pt. umplere, da' promit că fac rost de praf până data viitoare. :biggrin: Mulţumesc de ajutor.
 
Recomandați-mi, vă rog, un soft gen Gspot (cel mai bun, dacă se poate, eventual freeware), care să fie mai la curent cu ultimele tipuri de conteinere și codecuri. Mulțumesc.
 
Back
Top