Întrebări pe care ni le punem de mult

bausto

The year of grace, 2007
Joined
Nov 17, 2004
My bad... M-am uitat si la detalii dar doar la primele randuri :smile:. La billing cycle am vazut 12 in coada la amandoua, am zis asta-i anul.
 

power1style

Membru
Joined
Oct 28, 2004
Am vorbit cu un coleg ce a terminat fizica. Acesta a spus că sunetul nu provine de la energie care se acumulează de la becuri (lumina). Cauza e mai degrabă mobila veche, diferenţa de temperatură, umiditate. Aşa cum s-a mai spus mai sus, suntem mai atenţi la ce se întamplă în jurul nostru în pat.
 

bausto

The year of grace, 2007
Joined
Nov 17, 2004
diferenţa de temperatură
Diferenta de temperatura zi/noapte. Ca si cand se pune problema cu becul, tot de temperatura vorbesti :smile:. Iar mobila e veche indiferent ca ai sau nu lumina aprinsa. Cel mult poti sa iti imaginezi ca e noua cat nu o vezi :tongue:.
 

power1style

Membru
Joined
Oct 28, 2004
Am nevoie de ajutor

Acu ceva vreme (2-3), am citit un articol despre un aparat ce captează undele cerebrale, daca nu mă înşel, ale populaţiei şi poate preciza starea masei de oameni. Adică dacă sunt fericiţi sau supăraţi. Nu ştiti cumva un articolul sau un link spre ştirea asta? De fapt am nevoie de date de contact ale persoanelor care se ocupa cu experimentul, deoarece am vrea să folosim datele într-un proiect.
 

power1style

Membru
Joined
Oct 28, 2004
ursamajor: Nu m-am prins la ce te referi încă.
bausto: Mă refeream că energia disipată de bec nu are nici o legatură. Becul disipează prea putine energie că să fie luat în considerare. Dacă iei becul în considerare, poţi să iei atunci în considerare faptul că omul se află sub plapumă şi este izolat de mediul din cameră, energie pe care o cedează camerei fiind mai mică. :smile:
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Location
offline
Am vorbit cu un coleg ce a terminat fizica. Acesta a spus că sunetul nu provine de la energie care se acumulează de la becuri (lumina). Cauza e mai degrabă mobila vechie, diferenţa de temperatură, umiditate.
Cum se manifestă vechimea în ecuaţie?
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Location
Bucureşti
Am două calculatoare: X şi Y.
Y se conectează la Internet prin X (Internet Conenction Sharing). Y are un webcam. Ce soft să folosesc ca să văd webcam-ul Y de pe Internet? Soluţia "mută webcam-ul pe X" nu este aplicabilă din motive obiective.
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Parcă şi ICS se putea configura cu port forwarding. Dacă nu, există AnalogX Port Forwarder.
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Location
offline
Ce vrei de fapt, să intre cineva de pe Internet şi să arunce o privire la imaginile de pe webcam-ul de pe calculatorul respectiv? Unele webcams vin cu asemenea software, dar nu ştiu un software de uz general pentru aşa ceva.
 
Top Bottom