Întrebări pe care ni le punem de mult

Discussion in 'Discuții cotidiene' started by takeda, Mar 9, 2004.

 1. Pisoi

  Pisoi Monsieur Pussycat

  Răspunsul la întrebarea ta e patented closed-source. Mai degrabă o să vezi tu sursa kernel-ului de Windows...
   
 2. SCViper

  SCViper Membru Senior Sugar daddy

  WRONG !!! Lots of times.

  1) Am avut pacienti pe care i-a durut de le venea sa se impuste, dar n-au venit nici de-ai reaq la dentist atunci. Au venit mult mai tarziu (ani de zile) cand li s-a sculat lor, ca doar le trecuse durerea.
  2) Mama a avut un ulcer duodenal perforat + pneumonie (pe romana = nashpa de tot), n-ar fi trebuit sa scape, dar a scapat si cu toate astea nu avea intentia sa se lase de fumat (ulcerul de la fumat il are). A fost obligata pana la urma de noi sa se lase :biggrin:


  Parerea mea proprie si personala e ca nu exista o regula generala pentru oameni. Pe unii merge bataia, pe unii merge vorba buna, pe altii socurile electrice :smile:, dar nu exista absolut nimic (,) care sa aiba efect pe toti. There's always a smartass that goes against all the bloody rules :smile:
   
 3. hulubei

  hulubei questionable intruder

  Mie imi pare ca aberati cat de mult puteti.
  BTW, de cand are troleul macaz, ca parca ala nu merge pe sine. A si 1+1=2 are demonstratie in manualele de cls aVII-a de M1.
   
 4. Pisoi

  Pisoi Monsieur Pussycat

  Când nu putem răspunde unei întrebări, mai şi glumim, ca să ne descreţim frunţile. Dar, într-adevăr, nu e thread/secţiune/forum de aberat.

  Tonul mai lejer provine din faptul că până în urmă cu 3 zile XF era un forum privat şi unii membri "fondatori" nu au făcut încă trecerea. :wink:

  So, stay on topic, please!
   
 5. Mistral

  Mistral Alien

  De ce si cum torc pisicile (felinele in general) e inca o enigma. Am auzit ceva teorie cum ca sunetul respectiv are o frecventa specifica, care calmeaza pisicu' si pe cei din jur. Era facut un sondaj si un procent mare, in jur de 70%-80%, din oameni simt un efect calmant si linistitor cind o pisica le toarce in brate.
   
 6. Edis0n

  Edis0n addiction syndrome

  De ce (iarăşi) nu-mi merge netul?
   
 7. Rabbit

  Rabbit Nebun

  Pentru că ai IP care se termină în .ro.
   
 8. Quark

  Quark zis şi Brucan Sugar daddy

  Care este logica DVD-playerelor portabile care costa MAI MULT decat un laptop + softul aferent (pe care oricum vizionezi orice DVD in conditii optime)???
   
 9. L

  L factorul uman

  Ask realtime. :wink:

  Un simplu motiv este: Pentru ca nu folosesc sistem de operare. Sunt mult mai "reliable". Totusi nu le vad rostul. Crapa laptop-ul... si? N-ai murit ca nu poti sa vezi filmul pana la capat.
   
 10. creizi

  creizi embedded intelligence

  In primul rand, este vorba de conceptul embedded. Pentru a face ceva mic, portabil si functional este vorba de o armonie perfecta intre hardware si software, ceea ce necesita niste bani buni pentru cercetare si productie. In al doilea rand, sunt incluse alte facilitati precum protectia la socuri si pierderea calitatii filmului care sa fie aproape zero. Chiar daca tu il zdruncini sau il pui sa iti realizeze 10 comenzi in acelasi timp, el trebuie sa iti actioneze cat mai transparent, sa nu ai intarzieri, blocaje, etc (totusi, in limitele normale). De ce este posibil asta? Softul este scris sa faca numai acel lucru si nu altceva. In schimb, la un laptop iti permiti intarzierile (mai rumega hardul sau procul). Si in cel de-al treilea rand, orice tehnologie mai noua costa. Trecerea timpului va duce la scaderea preturilor. Sau, in cele din urma, vei lua unul vaporware :biggrin:.
  Asta este mersul tehnologiei, care nu de multe ori trebuie sa fie folosita optim. Aici poate nu isi merita investitia, dar in alte medii extrem de solicitate, sigur este nevoie de calitatile enumerate mai sus.
  varzmaster, nu este neaparata nevoie sa nu contina sistem de operare. Vezi www.qnx.com.
  Lectura recomandata: www.embedded.com - What is real-time?.
   
 11. edge

  edge Guest

  de ce avem nevoie de marketing? nu ar fi lumea mai frumoasa daca ar fi doar ingineri?
   
 12. Tora

  Tora Membru Senior

  Şi inginerii ar face marketing. :wink:
   
 13. jarod

  jarod Super Moderator Sugar daddy

  Ce-i mdev-ul ăla? La ce se referă?
   
 14. Edis0n

  Edis0n addiction syndrome

  mean deviation - deviaţia medie pătratică pentru şirul de valori - statistică - cl XII (pe vremea mea).
   
 15. Ana

  Ana Membru

  De ce pe pachetele de tigari nu e trecut termen de garantie?
   
 16. rdunare

  rdunare Membru Senior

  Otrava naibii nu expiră. :biggrin:
  Referitor la termenele de valabilitate: am auzit la o emisiune TV pe francezi că iaurtul expirat nu prezintă nici un pericol pentru sănătatea consumatorului. Cică se schimbă gustul puţin, atât. Eu nu pot confirma, nu consum nici neexpirat.
   
 17. Tora

  Tora Membru Senior

  Perioada de valabilitate < perioada de consum la orice produs.
   
 18. rdunare

  rdunare Membru Senior

  Asta e evident. Ideea e că iaurtul nu te imbolnăveşte dacă îl consumi nici după ce este declarat (organoleptic, cu analize) expirat.
   
 19. scristian

  scristian Membru Senior

  de ce ii viata asa scurta ?
   
 20. lai

  lai 370HSSV-0773H

  Viata nu e scurta. Dimpotriva, mi se pare ca e prea lunga si plictisitoare.
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice