Întrebări pe care ni le punem de mult

chrisTian

Membru
Joined
Jan 6, 2006
Messages
361
Spalare pe dinti cu exces de pasta, mestecat in draci un cingo puternic mirositor, gen orbit sau ce mai cunosti, si din nou o spalare pe dinti. Apoi poti sa iesi in lume mestecand un cingo puternic mirositor (a levantica, capsunele, ce vrei tu).

My edit: nu stiu spelling-ul la cingo, asa ca l-am scris cum se aude.
 

takeda

not human
Joined
Oct 11, 2003
Messages
215
Nu poti elimina mirosul, poti cel mult sa incerci sa-l maschezi.

"When eaten in quantity, garlic may be strongly evident in the diner's sweat and breath the following day. This is because garlic's strong smelling sulfur compounds are metabolized forming allyl methyl sulfide. Allyl methyl sulfide (AMS) cannot be digested and is passed into the blood. It is carried to the lungs and the skin where it is excreted. Since digestion takes several hours, and release of AMS several hours more, the effect of eating garlic may be present for a long time." (wikipedia)
 

lai

meh
Joined
Aug 1, 2004
Messages
1,552
Cum scapi de mirosul de ceapă/usturoi după ce mănânci?
De ce ai vrea sa scapi de asemenea mirosuri?
Eu sunt mandru de fiecare data cand respiratia-mi duhneste a ceapa sau usturoi sau, in cazurile fericite, a amandoua. Daca adaugi si izul specific unor litri de bere ingurgitati cam in aceeasi perioada de timp, atunci se poate spune ca s-a atins un apogeu olfactiv.:biggrin:
 

SCViper

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Messages
1,573
1. Obţii o invitaţie de la unchiul din SUA (formular I-134), trimisă ţie sau ambasadei.
2. Plăteşti taxa de interviu la Banca Transilvania.
3. Îţi programezi interviul.
4. Completezi online formularul de aplicare şi ţi-l tipăreşti.
5. Te duci la interviu, cu cât mai multe dovezi care să ateste ce bine o duci în România şi cu invitaţia de la unchi.

FAQ: http://www.usembassy.ro/Romana/Visa_FAQ.html

Inca o intrebare pe tema asta:
Invitatia cum trebuie sa fie, ca nu e specificat. In caz de completare affidavit of support el tine loc de invitatie? Daca nu s-ar completa acel affidavit cum ar fi invitatia? Danke.
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Messages
7,689
Alţii să bei lapte. Eu unul recomand să-ţi savurezi aroma, cel puţin nu se va mai înghesui nimeni în tine în mijloacele de transport în comun.
 

jarod

Super Moderator
Joined
Nov 27, 2003
Messages
1,656
Mulţumesc celor ce au răspuns la obiect. Celorlalţi, le adresez rugămintea ce i-am adresat-o anterior lui hulubei: vă rog, nu confundaţi acest thread cu „There have been...”

puterfixer, eu o savurez, dar alţii, cu care tre să împarţi o încăpere sau tre să interacţionezi (nu, nu ăia din autobuz), poate nu sunt încântaţi. :smile:
 

hulubei

questionable intruder
Joined
Aug 1, 2004
Messages
3,190
De principiu, atunci când ştii că te vei întâlni cu anumiţi oameni pe care nu vrei să-i lezezi olfactiv, nu mănânci înainte cu câteva ore bune nimic cu ceapă sau usturoi. Altfel încercate metodele de mai sus de care am auzit şi eu prin alte părţi că ar fi eficace. Cu excepţia alcoolului sau a gumei de mestecat care ar putea provoca mai multă imagine proastă decât mirosul de usturoi sau ceapă.
 

Pisoi

Monsieur Pussycat
Sugar daddy
Joined
Oct 10, 2003
Messages
1,428
Inca o intrebare pe tema asta:
Invitatia cum trebuie sa fie, ca nu e specificat. In caz de completare affidavit of support el tine loc de invitatie? Daca nu s-ar completa acel affidavit cum ar fi invitatia? Danke.
Exact acel affidavit se vrea; formularul I-134 semnat în faţa unui notar public de un cetăţean/rezident permanent (ba merge chiar şi cu unele vize de lucru).
 

molia

Membru
Joined
Jul 2, 2005
Messages
16
Cum scapi de mirosul de ceapă/usturoi după ce mănânci?
(1) Cu timpul...
(2) sau cu un pic de bicarbonat in loc de pasta de dinti si apoi cantitati industriale de produse mentolate. Pentru solutia 2, ar trebui sa te astepti si la ulcer. Usturoiul si ceapa sunt un pic acide din cunostintle mele limitate. Combini asta cu hipersecretie de saliva si suc gastric si obtii motivul pt care eu m-am apucat de fumat (unul din ele, ca mai am si alte scuze pregatite :tongue: )
(3) Apuca-te de fumat. E mai sanatos pentru stomac si nu-ti dauneaza decat la ten, inima, plamani si dantura. Vei scapa de mirosul nedorit inlocuindu-l. Depinde de tine daca suporti mai bine mirosul de menta sau de tutun.
(4) Vezi (1) si planifica astfel incat sa scapi pana cand iei contactul cu civilizatia.

edit: Nu am observat ca trebuia sa mai si dau pagina. Sorry pentru ideile repetate.
 
Last edited by a moderator:

bausto

The year of grace, 2007
Joined
Nov 17, 2004
Messages
2,527
Crezi ca saliva pe care o inghiti (cu tot cu fumul) nu are nici un efect asupra stomacului? Am mancat ceapa si usturoi toata viata (ce mult suna :biggrin:) si nu am avut nimic. A trebuit sa ma apuc de fumat ca sa vad ce inseamna "probleme" :wink:.
 

LNT

Meşter Strică-Tot
Sugar daddy
Joined
Mar 31, 2007
Messages
3,334
Eu am auzit ca devin canceroase daca le rupi :eek:
 

oblio

Membru Senior
Joined
Feb 4, 2007
Messages
44
2 chestii. La faza cu mirositul - o altă soluţie eficace e să mănânci mărar (sau altă verdeaţa, parcă mărar era).
Cât despre aluniţe, cauterizare scrie pe ele. Mai ales dacă sunt expuse.
 
Top Bottom