Nu-i ala motivul. CertLE mi-a salvat fisierul cu niste aberatii in el. Apare o linie noua extra intre certificatele 2 si 3 si la final mai apare si un caracter de control.
Ma intreb de ceva vreme urmatoarea chestie:
Ma aflu intr-un tren si tin un mar in mana. Trenul merge orizontal in linie dreapta cu o viteza constanta (v). Daca ar disparea brusc gravitatia din tren si eu as da drumul marului, ce se va intampla? Marul va pluti in aer ca si cum nimic nu i-as fi dat drumul? Va avansa catre fata trenului (prin vagon) sau se va duce catre capatul trenului?
Of course, când îi dai drumul din mână mărului e aproape imposibil să nu îi transferi un pic de energie, și atunci se va mișca/roti/etc așa cum zice Neo, ca în ISS - dacă te uiți bine la filmele lor, e foarte greu să dea drumul unui obiect și ăla să stea fix unde l-au pus.
Nu ai nici o acceleratie de la motor, ci ai o forta care e egala si de sens opus cu celelalte forte. Acceleratia e zero. Daca nu ai aer si frecari, trebuie sa opresti si motorul trenului ca sa ai viteza constanta, altfel trenul accelereaza, marul ramane pe loc si va lovi cu sete partea din spate a vagonului.de fapt are acceleratie de la motor cat sa invinga celelalte acceleratii.
Am refacut sambata o parte din circuit si l-am documentat, am pus bara de impamantare in tablou si nu se mai intrerupe niciodata.Pe scurt: nu intrerupe impamantarea. Foarte probabil deja ai un diferential general care va face treaba oricum, daca mai pune unul nu strica dar nici nu ajuta cine stie ce.