• Marți, 28 ianuarie, forumul va fi transferat pe un server nou cu începere la ora 10:00. Forumul va fi închis pe serverul vechi și va fi reactivat pe serverul nou după finalizarea transferului. Propagarea prin internet a schimbării adresei IP s-ar putea să dureze între 20 de minute și câteva ore, în funcție de serviciul DNS folosit de vizitatori.

Întrebări pe care ni le punem de mult

ipman

Membru Senior
Joined
Nov 7, 2003
Location
Stockholm
Asta in conditii reale, comerciale? Suna bine ...
Mai avem pana la schimbarea terminalelor, oricum sunt doar cateva disponibile si scumpe.
 

Foxter

Membru Senior
Joined
Aug 22, 2006
Location
Bucuresti
Mereu m-am intrebat, benzile de culoare de pe partea superioara a condesatorilor solizi argintii au ceva semnificatie sau e doar o treaba de estetica? Pana acum am vazut modele cu benzi de culoare fucsia, albastru deschis, gri/negre si violet.
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Location
Unreal Estate, Ankh-Morpork, Discworld
Localizarea benzii identifică polarizarea, dar culoarea efectivă pentru silkscreen e treabă de branding și (poate) identificare a seriei. Cu aceeași culoare sunt scrise și datele. Din cauză că suprafața e limitată, trebuie multă experiență ca să identifici producătorul și specificațiile exacte pentru condensatorii ăștia. Capacitatea e simplu, de obicei 2 cifre + a treia care spune câte zerouri pui după primele 2 cifre, dar în rest voltajul e dat de un cod numeric sau alfabetic (în funcție de producător), producătorul poate să fie sau nu scris (unii cu experiență pot identifica producătorul după locația codurilor), iar seria (ca să știi restul specificațiilor) e scrisă 100% diferit de fiecare producător.
 

Pache

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 12, 2003
Location
Bucuresti
Ce sfaturi aveți pentru încălzirea electrică a locuinței în epoca Firea? Caloriferul electric pe ulei este cam zgomotos. Aveți experienta cu convectoare? Din câte știu acestea ar trebui sa fie silențioase și pot veni și cu termostat care sa îți permită sa faci niște setări de baza.
 

Pache

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 12, 2003
Location
Bucuresti
Miahi a punctat corect. Sunt persoane care nu pot dormi într-o camera unde se afla un ceas de perete.

Aerul condiționat exista deja dar amplasarea și performantele nu îl fac eligibil.

Camera nu are pereti disponibili deci soluția trebuie sa fie stand alone.
 

ipman

Membru Senior
Joined
Nov 7, 2003
Location
Stockholm
Mai exista si panourile radiante in infrarosu. Nu exista nimic care sa miste inauntru.
Alta varianta buna este incalzirea electrica care se instaleaza in sau pe podea. Nici in cazul asta zgomot. Dar ca sa o bagi in podea cam trebuie sa scoti parchetul, etc.
 
Top Bottom