Întrebări pe care ni le punem de mult

ursamajor

Doubting Thomas
Sugar daddy
Joined
Nov 4, 2005
Location
BR
Văd eu cum fac cu camera pe USB...
Până atunci, mai am o problemă pe W7 x64: când l-am instalat cred că la mutarea My Documents, am bulibăşit pe-acolo treburile, astfel încât în Users\ursamajor aveam 3 foldere Documente, fiecare adresându-se folderului Documente de pe D:\Documente. M-am enervat că nu puteam să le Merge-uiesc şi am copiat conţinutul D:\Documente într-un alt folder, după care am şters cele 3 foldere Documente din C:\Users\ursamajor. Acum, problema e că nu mai e niciunul acolo. Cum fac să apară folderul de sistem? Când încerc să creez un My Documents, spune că e deja unul acolo, invizibl. Dacă dau Unhide din Folder Options, nu apare acolo.
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Location
Bucureşti
Îl creezi din nou în locaţia default, apoi right click, properties, Move şi alegi destinaţia corectă. La mine se află în E:, fiindcă am 15 GB pe el (majoritatea savegames care insistă să stea acolo, 90% din ele sunt din Skyrim, vreo 1400 saves).
 

ursamajor

Doubting Thomas
Sugar daddy
Joined
Nov 4, 2005
Location
BR
Păi, am scris că nu pot crea altul acolo, fiindcă zice că deja e unul. Iar dacă creez un folder Documente, nu apre la Properties, Location...
 

ursamajor

Doubting Thomas
Sugar daddy
Joined
Nov 4, 2005
Location
BR
Da, şi m-am întors de unde am plecat. :bravo:
Deci întrebarea devine: cum scap de două "My Documents"?

Şi-n plus, acum nu mai văd folderul Documente în D:\... WTF?
 

Attachments

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Location
Bucureşti
desktop.ini din My Documents ce zice?
Ar trebui să arate cam aşa:

[.ShellClassInfo]
LocalizedResourceName=@%SystemRoot%\system32\shell32.dll,-21770
IconResource=%SystemRoot%\system32\imageres.dll,-112
IconFile=%SystemRoot%\system32\shell32.dll
IconIndex=-235
LE: ah, vezi în Libraries/Documents (properties), poate ai mai multe:

librariesdocuments.png
 

ursamajor

Doubting Thomas
Sugar daddy
Joined
Nov 4, 2005
Location
BR
În Libraries se vede exact ce ai şi tu.
desktop.ini nu găsesc nici cu "show hidden files". :what:
 

ursamajor

Doubting Thomas
Sugar daddy
Joined
Nov 4, 2005
Location
BR
Da, asta, da! A mers. Practic, cum am spus mai sus, bramburisem denumirile folderelor My Music şi My Pictures. Am editat intrările dn regiştri şi acum e OK. Mulţumiri!
 

ursamajor

Doubting Thomas
Sugar daddy
Joined
Nov 4, 2005
Location
BR
Mai am o problemă. Şi fiindcă în afară de a configura băbeşte o reţea mai multe nu ştiu, întreb aici. De ceva vreme, observ că IP-ul meu RDS este de Sibiu, deşi Sibiul e la mama naibii de Brăila. Am restartat şi routerul, căci altădată îşi lua IP de Brăila, foarte rar de Bucureşti, dar niciodată de Sibiu. Nici netul RDS nu mai e ce-a fost odată, când mergea aproape de suta de Mbiţi/s. Acum, cu chiu cu vai mai ajunge la 30. E posibil să fie vreo legătură nepotrivită pe-acolo, ţinând cont de faptul că routerul tot ia IP de Sibiu? Cum pot afla dacă e ceva necurat?
 

ipman

Membru Senior
Joined
Nov 7, 2003
Location
Stockholm
Ursa, chiar si la RDS exista oameni care vin la servici ca sa aiba de unde pleca acasa cu bani sa hraneasca familia, ca sa fiu corect "politic".
Si de-aia mai uita din cand in sa mai scrie una-alta cind muta clasele. Oricum e irelevant.
Ce vedeti voi se numeste cost-saving, si se face la orice firma din ziua de azi. Bani putini, calitate pe masura.
 

Jaffar

Wizard
Joined
Oct 20, 2003
Location
Giurgiu
Ursa, chiar si la RDS exista oameni care vin la servici ca sa aiba de unde pleca acasa cu bani sa hraneasca familia, ca sa fiu corect "politic".
Si de-aia mai uita din cand in sa mai scrie una-alta cind muta clasele. Oricum e irelevant.
Ce vedeti voi se numeste cost-saving, si se face la orice firma din ziua de azi. Bani putini, calitate pe masura.
+1
 

IceCub

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Jun 27, 2005
Location
/dev/urandom
Probabil ca cei de la RDS au redistribuit IP-urile de prin tara. Sa cam golit sacul de adrese IPv4 la nivel mondial.
 

Foxter

Membru Senior
Joined
Aug 22, 2006
Location
Bucuresti
Are cineva idee cum faci ca sa apara in Libre Ofiice 4 marcajul de final al unui paragraf ? Am un text si trebuie sa verific daca nu sunt paragrafe rupte. In word am inteles ca e un soi de litera PI care indica sfarsitul de paragraf dar nu stiu cum fac sa apara semnul ala si in Libre Office. Macar spuneti-mi care e numele in engleza al marcajului de final de paragraf ca sa il pot cauta cu google.

Multumesc.
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Location
offline
In Word era "Display tags" in versiunile mai vechi si Show/hide [Pi symbol] in astea noi. Ctrl + * e shortcut.
 

Foxter

Membru Senior
Joined
Aug 22, 2006
Location
Bucuresti
Multumesc.

Aparent in Libre Office semnul se numeste Paragraph mark si se incadreaza la categoria Nonprinting Characters categorie ce poate fi activata de la View - Nonprinting Characters (Ctrl+F10).
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Location
offline
Care e valoarea informationala directa a unei afirmatii gen "S-ar putea sa ..."?

Exista o informatie indirecta: din moment ce ai facut afirmatia macar ai luat in consideratie problema (partea cu ..., orice ar fi in loc). Dar in mod direct nu spune aproape nimic.
- daca afirmi ca "nu se poate sa" sau "nu o sa" informatia e stricta: nu o sa se intample.
- daca afirmi ca "o sa" e iarasi stricta
- daca spui ca s-ar putea nu exista informatie: s-ar putea da, s-ar putea nu, intre 0 si 100% (inclusiv) ca probabilitate. Adica fix toate cazurile care exista sunt incluse in afirmatie, daca nu spui nimic tot aia e.

E o intrebare de logica pe care mi-o pun, mai exact de cuantificarea informatiilor.
 
Top Bottom