Întrebări pe care ni le punem de mult

Discussion in 'Discuții cotidiene' started by takeda, Mar 9, 2004.

 1. puterfixer

  puterfixer Administrator Sugar daddy

  Cu unele stick-uri am avut probleme serioase de performanță sau chiar funcționare la formatare NTFS sau chiar și FAT32 cu alt cluster decât de 4k. Stupid, da' asta e. Fă probe și vezi.

  Detalii despre adezivii Bison găsești aici: http://www.bison.net/en/products/632-adhesives/ - tab-ul How-To-Use după ce ți-ai găsit adezivul tău, probabil la categoria cu 2 compuși. Gugl iz ur friends.
   
 2. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  De obicei scrie pe cutie/ambalaj, în general se amestecă 1:1 pentru că bizonul de rând face hemoragie subarahnoidiană dacă-i pui alte valori pe-acolo. De asemenea de obicei se întărește în 10 minute dar este full întărit în ~24h.

  Dacă vrei să te joci cu proporțiile, de obicei când pui mai mult întăritor se întărește mai rapid dar legătura este mai friabilă, iar dacă pui mai multă rășină se va întări (mult) mai lent dar legătura va fi mai elastică. Eu la chestii fixe la care vreau o lipitură durabilă pun mai puțin întăritor și-l las în jur de 48-72h până să folosesc rezultatul. Ymmv.


  And this. Eu folosesc default și la Corsair Survivor 64GB, n-a dat niciun rateu până acum.
   
 3. Marius '95

  Marius '95 Membru Senior Sugar daddy

  Thx. Eu nu reusisem sa dau peste site-ul in engleza.
   
 4. ursamajor

  ursamajor Toruk Makto

  Drăcia aia nu e un scanner propriu-zis. E o biată cameră web, cu senzor CMOS, care face poze, practic, filmului (negativ, dia etc.). Am rezolvat problema prin reinstalarea K-lite codec, fiindcă mă jucasem cu niște codecuri YUV și cred că am deranjat ceva pe-acolo, mai ales că am observat la preview că apărea iconița ffdshow în tray. Previewul, căci asta era problema, îl face ca un webcam, de aceea trebuia să aștept o groază ca să mi se vadă modificările asupra capturii. În loc de 15-20 fps, el mergea cu 1-2 fpm (minut).
  Mulțumiri. :smile:
   
 5. Thor

  Thor Membru Senior Sugar daddy

  Windows 7 x64 Home Premium.

  Cum il fac sa nu se mai restarteze automat dupa ce instaleaza actualizari? Inteleg ca nu pot scapa de casuta aia de dialog cu "Restart required." si ca ma freaca la icre cel mai rar din 4 in 4h, dar nu vreau sa isi dea singur restart cand sistemul e in idle. Am pus in NoAutoRebootWithLoggedOnUsers = 1 in Registry si tot si-a dat shutdown in noaptea asta.

  As prefera ca Windows Update sa ruleze automat, nu ma deranjeaza extrem de mult ca ma bate la cap ca vrea restart, dar in nici un caz sa nu faca asta de capul lui.
   
  Last edited: Jun 14, 2012
 6. Velkan

  Velkan Moderator

  Dacă setezi în Action Center una dintre opțiunile cu „let me choose whether” n-ar mai trebui să facă figuri.

  Dacă nu, run gpedit.msc - Computer Configuration - Administrative Templates - Windows Components - Windows Update - No auto-restart with logged-on users for scheduled automatic updates installations - Enabled.
   
 7. Thor

  Thor Membru Senior Sugar daddy

  Versiunea HP nu are Group Policies, dar setarea aia din Registry face acelasi lucru. Sper ca am rezolvat selectand "Download updates but let me choose whether to install them" la setarile WU.

  Netul e plin de persoane care se plang de "feature"-ul asta: WU da reset de capul lui. Cam suge cand calculatorul face backup sau descarca ceva date de pe un server de pe care nu se poate face resume, mai ales daca e vorba de task-uri care dureaza multe ore.
   
 8. puterfixer

  puterfixer Administrator Sugar daddy

  Atunci alege varianta „Download updates but let me choose when to install them”.
   
 9. jarod

  jarod Super Moderator Sugar daddy

  Cum se face că cei pe care-i cheamă Constantin sunt alintaţi Bebe? Care-i faza, că io nu văd legătura.
   
 10. ursamajor

  ursamajor Toruk Makto

  Bebe îi zic şi eu amicului meu Lucian. Nu cred că are legătură cu numele de Constantin. Costică e "alintul" uzual.
   
 11. jarod

  jarod Super Moderator Sugar daddy

  Pe proaspătul soţ al unei colege îl cheamă Constantin (în acte), dar toată lumea-i zice Bebe. Am băgat pe google „constantin bebe” şi i-am găsit pe ăla de la ProTV, un interlop (Bebe Ivanovici) ş-un vlăstar al familiei Brătianu, aşa că am conchis că ăştia-s alintaţi Bebe.

  Constantinului pe care-l ştiam îi ziceam Costiclă. :hihi:
   
 12. Foxter

  Foxter Membru Senior

  La ce categorie de materiale reciclabile se incadreaza CD-urile si DVD-urile (blankuri si mastered) ?
  Stiu ca au in compozitie policabonat, mai au si ceva cianide si ceva metal. Ideea e ca nu stiu in care containere de reciclare sa le pun.
   
 13. Sergent Rico

  Sergent Rico Membru

  De nu suna alarma la smartphone-uri cand sunt oprite? Trebuie facute ceva setari mai speciale sau nu au aceasta optiune?
   
 14. miahi

  miahi Wizzard Sugar daddy

  Pentru că sunt oprite - alarma e software, nu hardware ca la telefoanele simple. Dacă vrei să nu consume noaptea dar să meargă alarmele trece-l pe airplane mode.
   
 15. SCViper

  SCViper Membru Senior Sugar daddy

  Exactly what miahi said, pe airplane mode consuma foarte putin si nu mai este conectat la nici un fel de retea.
   
 16. Sergent Rico

  Sergent Rico Membru

  Inteles! Multumesc!
   
 17. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Poți încerca la plastice, eu pe-aici le pun la general waste pentru că se pare că nu se reciclează încă din cauza materialelor mai exotice din ele.
   
 18. Marius '95

  Marius '95 Membru Senior Sugar daddy

  Nu. Nu suna pentru ca sunt chinezarii programate de indieni. Ia un Nokia cu Symbian si o sa constati ca suna chiar daca e oprit.
   
 19. miahi

  miahi Wizzard Sugar daddy

  Eram sigur că asta o să zici. Asta nu schimbă în nici un fel situația.

  Da, și eu am un telefon Nokia pe post de ceas deșteptător. Ăsta e singurul rol al lui.
   
 20. Cosmin_C

  Cosmin_C melomaniac

  Mi se pare ironic faptul ca fratele meu foloseste fix un telefon china original (d-ala imitatie de altceva, cu dual-sim si tuner tv analogic) exact pe post de sonerie; il tine oprit si in regimul asta bateria aia nenorocita facuta de chinezi tine aproape 2 luni.
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice