Întrebări pe care ni le punem de mult

Discussion in 'Discuții cotidiene' started by takeda, Mar 9, 2004.

 1. IceCub

  IceCub Membru Senior Sugar daddy

  La MPC-HC nu exista instalare. E doar un executabil cu o librarie de iconuri optionala (sub forma de dll). Dupa ce incarci filmul, dai search la subtitrare si iti afiseaza o lista cu subtitrari in toate limbile gasite - iti alegi de acolo.
   
 2. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Există vreun player free care să nu aibă probleme cu discurile blu-ray? Am reușit să găsesc Total Media Theatre 5 la super reducere (tot e scump cu spume imo for a glorified MPC), pentru că nu mai aveam soluții. Știu că MPC poate teoretic să ruleze fișierele m2t, la fel și VLC (cine folosește VLC, mie mi se pare infect), dar meniuri canci, la fel și subs și/sau soundtracks diferite. Ce mi se pare aberant este că la prețul întreg de TMT5 (~100$/lire/EUR) există playere hardware...
   
 3. burebista

  burebista Manic Miner Sugar daddy

  Gogu mi-a dat asta dar n-am nici cea mai vaga idee cum e.
  Din descriere pare ca face tot ce vrei tu.
   
 4. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Gogu l-am folosit și eu și m-a dus la ăla, dă eroare la 2 discuri (Iron Sky și In Time), cba să încerc și cu altele.
   
 5. _~_

  _~_ Membru

  Bibliotecă, nu librărie.
   
 6. ursamajor

  ursamajor Toruk Makto

  Poa' să fie și anticariat, o fi-nțeles amicul. :hihi:
   
 7. Cosmin_C

  Cosmin_C melomaniac

  La MPC-HC incearca cu optiunea File - Open DVD si ar trebui sa mearge si meniurile; eu am 3 .iso si inca 2 filme BD (constand intr-un director in care-i varsat tot continutul discului BluRay) care au mers asa. Daca nu merge incearca si alte versiuni de MPC-HC ca astia tot schimba chestii la ele si nu mereu in bine; de exemplu imi aduc aminte ca varianta x64 acea cateva limitari gen nu merge .flv asa ca am ramas la x86 chiar daca am sistem de operare pe 64 bit.
   
 8. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Am cumpărat TMT 5 până la urmă cu 50% reducere în $ (deci vreo 75% reducere overall :biggrin:) și merge stas, ba chiar are și aplicație pentru android care merge via wi-fi pentru control la distanță și/sau streaming (cică).
   
 9. ursamajor

  ursamajor Toruk Makto

  Caut un program care să captureze fotografii de rezoluție mare, de la webcam. Mai precis, am un "scanner" de la Lidl, care este, practic, o cameră web transformată în scanner. Arcsoft Mediaimpression2 e softul cu care a venit drăcia, dar constat cu surprindere că se mișcă execrabil (adică, foarte încet), deși inițial "scanarea" decurgea foarte rapid.
   
 10. puterfixer

  puterfixer Administrator Sugar daddy

  Scanarea inițială pentru preview se face la o rezoluție mică (96dpi gen), și atunci poate să se miște foarte repede. Scanarea finală, însă, probabil ai pus-o la 600 sau 1200dpi sau mai mult, și atunci capul de citire trebuie să se miște în incremente foarte mici pentru a baleia în asemenea detaliu pagina în lungime. În principiu, driverul e cel care controlează scannerul, și este apelat din orice altă aplicație de editare grafică prin interfața TWAIN: Photoshop, Paint.NET, Arcsoft blabla...
   
 11. korby

  korby The Cleavemaster Sugar daddy

  In other news, ce file-system să folosesc pt. un stick USB? A-Data nu-ştiu-cât şi un Corsair Voyager, ambele de 8 GB. Le folosesc la mult schimb de date, de exemplu poze şi documente office.
   
 12. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  NTFS?
   
 13. korby

  korby The Cleavemaster Sugar daddy

  I guess. Şi ce "Allocation unit size" să folosesc având în vedere la ce le folosesc?
   
 14. Marius '95

  Marius '95 Membru Senior Sugar daddy

 15. whiskas

  whiskas Chronic suicidal

  Dăfaq?!
   
 16. korby

  korby The Cleavemaster Sugar daddy

  :goofy:?
   

  Attached Files:

 17. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  E doar un stick amarat; default values sunt bune pentru 99% din utilizatori.
   
 18. whiskas

  whiskas Chronic suicidal

  Fă-l(o) de 4 KiB că se nimerește bine cu pagina NAND.
   
 19. Marius '95

  Marius '95 Membru Senior Sugar daddy

  Ce mah, nu va place progresul?? :evil:

  ZFS stie sume de control, RAID in cazul ca 1x 8GB nu sunt suficienti ca viteza sau capacitate, securitate paranoica din aia de care va place voua, etc. etc. Abia astept sa apara driver pentru Windows. Numai pe stick-uri l-as folosi!

  LE:
  Are cineva instructiunile de folosire pentru adezivul Bison rasina + intaritor? Cat cu cat se amesteca si cat trebuie tinut la intarit?
   
 20. whiskas

  whiskas Chronic suicidal

  Să moară soră-mea dacă ai înțeles vreo iotă din ceea se discută cu și despre tine de atîta vreme... :smile:
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice