Întrebări pe care ni le punem de mult

Discussion in 'Discuții cotidiene' started by takeda, Mar 9, 2004.

 1. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Pare rău, nu umblam cu șfara după mine :biggrin:
   
 2. chrisTian

  chrisTian Membru

  Da asa lasai stetoscopu' sa atarne lejer de guler, ai ?:smile: Ai bune apucaturi ingineresti pt. un doctor. O sa ai succes la babe bogate.
   
 3. puterfixer

  puterfixer Administrator Sugar daddy

  A fost o manevră pentru evitarea zgomotului. Știi ce zgomot face un Boeing care se ciocnește de un altul?
   
 4. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Da, sigur umblu cu stetoscopul de gât în avion. Era singura chestie la îndemână, în rucsac. Unde îl țin pentru că se poate întâmpla să am nevoie de el, nu știi ce babă bogată leșină în avion :tongue:
   
 5. Mistral

  Mistral Alien

 6. Wolfie

  Wolfie ulf de mare

  Eu mi-am cumparat un Mitsubishi Galant (1998) din Germania cu 1800Euro, iar pentru inmatriculare in Ro trebuia sa platesc aprox 3000Euro. Am zis fuck it si acum am numere bulgaresti, asigurare RCA si ITP valabile 1 an contra sumei de 450 Euro. Masina este inmatriculata pe numele unui bulgar care din asta traieste, iar eu am procura care imi da drepturi depline.


  Partea naspa e ca toata lumea te va considera cocalar sau pericol public, mai ales daca ai si folie pe geamurile din spate. :tongue:

  Alta parte naspa: te opreste Politia des, pe mine m-au verificat de nu mai stiu cate ori, toate actele sunt ok.

  Raspanditi mesajul asta pe la toti cunoscutii! In curand, celelalte masini din trafic se vor da din calea mea mai ceva ca din fata ambulantelor. :biggrin:
   
 7. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  Partea naspa e ca toata lumea o sa se gandeasca "cat dracu' fum scoate vechitura aia prost intretinuta". 13 ani nu e foarte mult, dar probabil nu are nici macar Euro 3 si probabil ai luat-o sa o mai folosesti vreo cativa ani, nu sa o dai la programul "Rabla". Asta pentru ca vad ce masini circula prin Bucuresti cu numere bulgaresti, sunt toate peste 10 ani si cam fumigene pe sosea.
   
 8. lai

  lai 370HSSV-0773H

  Te incadrezi in ambele categorii. :biggrin:
  Eu am "ura" pe astia cu numere de balgaria din cauza unui vecin ce detine o asemenea masina (un BMW mancat de rugina si acoperit cu chit) care-mi ocupa locu' de parcare. Sunt curios daca amenda (cica peste 2000 RON) care se aplica in sectorul 5 in locul ridicarii masinilor ajunge la cocalaru' respectiv sau pe la vreunu prin Bulgaria. :smile:
   
 9. Quark

  Quark zis şi Brucan Sugar daddy

  Suna la Politia comunitara a sectorului de care apartii. Daca la sect. 6 numarul este 021-9546, banuiesc ca la sect. 5 este 021-9545. E scris mare pe toate masinile lor.
   
 10. Wolfie

  Wolfie ulf de mare

  Fum pe care sa-l vezi nu scoate, acum nu stiu cum sta la partea de noxe. Are stickerul verde (clasa 4) lipit pe parbriz. In rest, directie si frane (inclusiv ABS) ok, macar din punctul asta de vedere nu sunt pericol public :biggrin:

  Oricum, vechitura nu e prost intretinuta, e o masina foarte confortabila, problema e consumul... cam 12% in oras, la stilul meu de condus, motor 2.0 benzina, 136CP (cand era noua). Probabil ca o s-o schimb in maxim 1 an.

  Recunoaste, mi-ai ocupat banda abuziv si iti era frica de consecinte, mai ales cand am inceput sa claxonez ca disperatu :biggrin:

  Cat despre amenzi, Politia Rutiera, cand opreste cate un bulgar autohton, il ia in evidenta, au un fel de registru cu soferii romani ai masinilor bulgaresti.
   
 11. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  Pai un motor de 2 litri din generatie anilor '90 si cu un asemenea consum polueaza oricat de bine e intretinut. Carburatie sau injectie?
   
 12. ursamajor

  ursamajor Toruk Makto

  Perfuzie. :hihi:
   
 13. lai

  lai 370HSSV-0773H

  Am apelat deja o data la Politia Comunitara pentru o situatie d'asta. Au venit in 10 minute, pusi pe amendat. N-au apucat pentru ca dobitocul care parcase pe locul meu a binevoit sa raspunda la telefon si sa isi mute caruta (si-a lasat nr. de telefon in parbriz da' a raspuns la telefon abia cand a vazut girofaru' beculand langa masina).
  Astia din 5 nu stiu daca au telefon d'asta scurt. Eu am folosit un numar de fix. Numar la care raspunde faxul cateodata (probabil isi iau si ei cate o pauza prelungita). :smile:
   
 14. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  După anii 90 nu s-au făcut prea multe motoare pe carburație FYI :smile:
   
 15. Wolfie

  Wolfie ulf de mare

  Injectie multipunct (computer controlled).
   
 16. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  Daca nu as fi avut motoare pe carburatie la ultimele 2 vehicule produse de Honda, unul dupa '90 si unul dupa 2000 nu as fi intrebat. Honda a vandut in Europa motoare pe carburatoare pana in 2007 inclusiv.
   
 17. Neo

  Neo Motan agresif Sugar daddy

  Era vorba de Mitsubishi, nu Honda, get some sleep :biggrin:
   
 18. dreamer

  dreamer Little Devil

  Intrebare: de ce majoritatea discutiilor de pe acest forum, indiferent de punctul de plecare, dau in off-topic si chiar mini-maxi-flame de multe ori? :smile:
   
 19. ursamajor

  ursamajor Toruk Makto

  De plictiseală, cred eu.
   
 20. LNT

  LNT Meşter Strică-Tot Sugar daddy

  De asta:

  :hihi:
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice