Întrebări pe care ni le punem de mult

Discussion in 'Discuții cotidiene' started by takeda, Mar 9, 2004.

 1. rdunare

  rdunare Membru Senior

  Ba eu prefer să alimentez singur. Chiar mă enervează când se bagă careva peste tabieturile mele. Ăia de la benzinării umplu până în gât rezervorul iar asta nu e ok. Alţii nu reuşesc să aşeze ţuţuroiul în poziţia corectă ca să curgă fluent.
   
 2. trikki

  trikki Membru Senior

  war4peace, peste tot este autoservire. :wink:
   
 3. war4peace

  war4peace Membru Senior

  Eh, dacă n-am maşină, n-am carnet, rog să fiu iertat, nu ştiam...
   
 4. Rabbit

  Rabbit Nebun

  Cum se colorează filmele alb-negru?
   
 5. Sibelius

  Sibelius Membru Senior

  Unii zic că merge aşa dar cred că şi aici mai găseşti un răspuns. :wink:
   
 6. hulubei

  hulubei questionable intruder

  De ce vrem tot mai multă filtrare anisotropică în jocuri? Se poate observa că în realitate (ochiul liber/imagini) aceasta suferă destul de mult. Mai mult, ea depinde de unghiul din care privim (deci soluţia ATi mi se pare mai corectă din punct de vedere al simulării realităţii).
   
 7. war4peace

  war4peace Membru Senior

  Eu nu vreau filtrare anizotropică în jocuri! :biggrin:
   
 8. Cosmin_C

  Cosmin_C melomaniac

  Nici eu nu vrea AF, vreau ca joacele sa se vada bine din fabrica nu cu blur pe texturi de la 5-10 metri. :yuk:

  Mai aberezi mult, porumbelule? :tongue:
   
 9. hulubei

  hulubei questionable intruder

  Păi şi dacă jocurile se văd cu blur? Mai bine zis e problema filtrarii generale a texturilor şi nu cea anisotropică unde ne plângem noi. Aş fi preferat doar ca la jumatea ecranului să nu mai fie aşa bruscă trecerea de la o filtrare la alta :frown:
   
 10. Rabbit

  Rabbit Nebun

  Filtrarea anizotropică e un compromis, o adaptare a tehnologiei 3D la realitatea percepută de ochiul uman. Era un articol pe X-bit, apărut pe vremea lui GeForce3, nu mai stau acum să-l caut. Cert e că fără AF, unele jocuri se văd atât de prost încât prefer să nu le joc. Altele n-au nici pe dracu. :smile:
   
 11. hulubei

  hulubei questionable intruder

  Adevărul e că de anisotropie suferim şi noi, oamenii, în viaţa de zi cu zi, pe când de aliasing nu! O să încerc să vin cu câteva poze în viitor care să trateze subiectul anisotropiei vizuale.
   
 12. Voltaire

  Voltaire Guest

  Daca o felie cu unt cade mereu pe partea unsa si o pisica mereu in picioare, ce se intampla cand pui felia cu partea unsa in sus pe spatele unei pisici?
   
 13. miahi

  miahi Wizzard Sugar daddy

  O mănâncă pisica.
   
 14. war4peace

  war4peace Membru Senior

  În Bucureşti, de la anumite ore încolo, nu mai circulă mijloacele de transport în comun. Cu ce pleacă acasă şoferii (conducătorii) acestora?
   
 15. Thor

  Thor Membru Senior Sugar daddy

  Probabil sunt curse speciale care ii duc unde au nevoie sau li se plateste taxiul (desi nu prea cred ca se practica ultima varianta).
   
 16. Rabbit

  Rabbit Nebun

  De ce nu circulă noaptea mijloace de transport în comun măcar din oră în oră, pe rutele principale? De ce, dacă eşti cu 10.000 lei în buzunar (nu, nu eşti sărac, pur şi simplu ţi-ai uitat portofelul acasă) şi te trezeşti la 23:30 la celălalt capăt al Bucureştiului trebuie să parcurgi 15 km pe jos? :mad:
   
 17. trikki

  trikki Membru Senior

  Rabbit, peste tot este asa. Chiar daca sa zicem ca in alte locuri mai ai mijloc de transport pana pe la 00:30, sa zicem, dupa ora asta singura scapare este taxiul si, crede-ma, ca se discuta si de distante mai mari de 15 km din locul de unde esti pana acasa.
  Chestia cu autobuzele din ora in ora ar fi ceva total neprofitabil pentru ca, sa fim seriosi, cei care au de stat tarziu si vor sa se intoarca dupa ora 12, 1 noaptea acasa, fie au masina, fie bani de taxi. :wink:
   
 18. miahi

  miahi Wizzard Sugar daddy

  Şi oricum, cine ar composta un bilet la ora aia?
   
 19. Alter Ego

  Alter Ego PEDs, EPO & More.

  Dacă ar fi acelaşi sistem "de plată" precum în alte ţări... ai fi nevoit, altfel nu te-ai putea urca. Mă refer la cel pe care-l întâlnim şi la noi pe cursele de tip Express.
   
 20. Rabbit

  Rabbit Nebun

  De ce melcii ies după ploaie?
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice