Întrebări pe care ni le punem de mult

Neo

The Good Doctor
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
10,331
Voi de unde scoateți cheltuielile astea, parcă ați fi contabilii lui Obama :biggrin:
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Messages
4,510
De vreo... un an jum'ate :smile: am următoarea problemă:
Când încerc să descarc fişiere -torrent de pe un anume site, Firefox mă întreabă cu încăpăţânare ce vreau să fac cu fişierul .torrent. Degeaba bag un checkmark pe "Always..." că n-are nicio treabă; la fel mă întreabă şi data viitoare.
Fişierele .torrent luate de pe orice alt site n-au treabă, se deschid direct în uTorrent. De pe ăsta nu.
Ce să-i fac, că m-a înnebunit...
Torrent.png
 

IceCub

Membru Senior
Joined
Jun 27, 2005
Messages
2,488
Incear ca sa rulezi Firefox "As Administrator" dupa care sa descarci un .torrent de pe site-ul respectiv. Poata asa o sa tina minte.
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Messages
4,510
Tocmai am ăncercat. Nu ţine minte.
Întrebarea e de ce la toate ţine minte, în afară de un anume site? A intrat în bălării fix numa' pentru acel site?
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Messages
8,459
Măi, la mine nu ţine minte la niciun site. Am încercat mult timp să îl conving, m-am lăsat.
 

Spawn

Membru Senior
Joined
Apr 7, 2006
Messages
552
Nu-i adevărat. Nu m-am născut în Bucovina.
Da, SUA va dispărea. Se vor topi gheţarii şi vor dispărea. Ca Atlantida.
:capu:
Piss off...
 

Velkan

Moderator
Joined
Oct 30, 2006
Messages
2,078
Am rîs. Mai ales la aia cu Romînia - țară puternic spiritualizată.

Așa, întrebare, că tot mă uitam recent la Band of Brothers: pe front, cînd e cineva rănit, chiar aleargă soldații/medicii după el prin ploaia de gloanțe/artilerie? Pentru că am văzut asta în multe filme și mi se pare de o inconștiență totală - nu mă leg de latura morală, că vrei să-ți ajuți camaradul, ci de cea „ce caută doi medici în același tranșeu?, dacă pică un obuz aici rămînem fără amîndoi” cinico-militaristă.
 

JustIn

Membru Senior
Joined
Jun 6, 2005
Messages
302
Apropo de profetii, am tot vazut ca apar ca ciupercile dupa ploaie in ultima perioada, gen. E de naspa' :smile:, urmeaza vremuri cacacioase. De parca n-am sti.
Destination: China ftw... :biggrin:
 

IceCub

Membru Senior
Joined
Jun 27, 2005
Messages
2,488
Ţările noastre, India şi România, vor deveni pilonii principali pe care se va sprijini noua orânduire internaţională.

God help us all, we are going back to the dark ages!
 

ursamajor

צָפְנַת פַּעְנֵחַ
Joined
Nov 4, 2005
Messages
7,136
Nu, asta e dintre mass-urile pe care le mai primesc. Dar, oricât de nebunesc ar părea, și mie mi se pare că se pregătește ceva urât la nivel mondial. Nu gogoșile cu Băsescu, dar ceva de genul unui război "purificator".
 

Spawn

Membru Senior
Joined
Apr 7, 2006
Messages
552
Cum poate fi PDF renderer atât de performance-hug? Ţin minte acum câţiva ani că mă miram că un Barton tot nu reuşea să afişeze smooth câte-un pdf... Au apărut C2D-urile, tot aşa. E penibil ca nişte date care într-un doc de ex sunt afişate fără probleme de un PII să fie afişate cu sughiţuri pe platformele actuale. :mda:
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Messages
8,459
Depinde de PDF și de renderer. Adobe Reader e plin de prostii, dar contează și ce PDF îi dai. Unii salvează PDF-uri cu grafică vectorială, cu sute de obiecte unele peste altele. La afișările astea readerele stau mult, pentru că nu prea știu să facă rapid intersecții de obiecte (pentru a decide ce parte se vede din fiecare obiect vectorial).

Tocmai am făcut scroll rapid prin vreo 10 PDF-uri în Foxit Reader, unele de câteva sute de pagini, n-a avut nevoie de mai mult de jumătate de core pentru a afișa corect și rapid paginile.

Oricum, nici Word-ul nu se mișcă prea repede dacă-i inserezi diverse obiecte. Am editat niște documente care aveau câteva sute de formule (din MS Equation Editor) și stătea câteva minute la deschidere, până pagina/formata.
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Messages
7,877
Hmm, Foxit Reader folosesc si eu cel mai des (din cauza ca Adobe Reader are obiceiul enervant sa isi instaleze un auto-updater foarte enervant) si citesc destul de multe documente PDF - de obicei e rezonabil de rapid, dar rezonabil nu e tocmai ceea ce te-ai astepta de la el: la niste carti scanate (si facute PDF fara OCR) la care nu are de facut nimic in plus decat sa arunce niste imagini pe ecran un scroll pe ultimul urlet de maimuta chioara de computer (dual-core generatie curenta, 4 GB de RAM) este dezamagitor de lent.
 
Top Bottom