Întrebări pe care ni le punem de mult

korby

The Cleavemaster
Sugar daddy
Joined
Jun 4, 2006
Location
Cluj-Napoca
Awwww, maaaan! Unde găsesc ştecher? :biggrin:


OK, am realizat că în ultima vreme numai eu am pus întrebări pe aici. Caut la Econix, nevermind. :biggrin2:
PS: e ştecheru' de la amp. Care nu-i al meu.
 

IceCub

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Jun 27, 2005
Location
/dev/urandom
La magazinele de maruntaie electrice/electronice ar trebui sa gasesti adaptor. Magazine in care se vand rezistente, condensatoare, letcon-uri, etc - intelegi tu.
 

korby

The Cleavemaster
Sugar daddy
Joined
Jun 4, 2006
Location
Cluj-Napoca
Bineînţeles, însă problema e că deşi stau în Cluj de 3 ani, încă nu ştiu micile secrete, gen magazinu' lu' nea' Gigel de pe strada vecină, care vinde la juma' de preţ faţă de supermarket. :smile:
O să caut la Econix-u' sus menţionat, dacă nu este acolo, am înţeles că este ceva magazin pe Bariţiu, lângă Poli.
 

Bart

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Jan 16, 2010
Pai ai nevoie doar de adaptor?
Pare ca e pentru priza americana (deci 120V, 60Hz). Noi avem 220V, 50Hz. Deci ai nevoie de transformator 220V/110V.

P.S. Uite-te pe aparat, s-ar putea sa scrie 110-230V, 50-60Hz si scapi repde. Ai nevoie doar de adaptor, care se poate face si pe genunchi, daca te grabesti. (nu ca transformatorul ar fi greu de facut :wink:).

Unde gasesti? Nu stiu in Cluj. Orice magazin de electronice ar trebui sa aibe.
 

korby

The Cleavemaster
Sugar daddy
Joined
Jun 4, 2006
Location
Cluj-Napoca
E UK-plug, iar pe amp. scrie 250V. :smile: Am găsit la Econix, care între timp a devenit magazinu' meu favorit: cablu audio de 10m, mufe tată-tată de 6.3, e 37 de lei. La MC Music am dat 25 de lei pe unu' de 3m, care în comparaţie, e cablu pt. căştile de telefon, cât e de fragil.


PS: 4 lei şi n-am mai stat cu sârmele pe genunchi. :smile:
 

LNT

Meşter Strică-Tot
Sugar daddy
Joined
Mar 31, 2007
Location
NL
Ştie cineva cam cât trafic înseamnă o convorbire pe messenger (voice call) de 10 minute?
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Location
Bucureşti
Puţin... dacă nu se înşeală, Proxifier spunea ceva de f'un MB dus, cam tot atâta întors, la vreo 7-8 minute de taca-taca.
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Location
The Emerald Dream
Is this even fucking remotely possible? 6 tab-uri de firefox, dintre care 2 cu filmulețe 720p respectiv 1080p, 2 pagini de wikipedia, 1 pagină de google search și 1 random text page și 1 blank page 2.6GB RAM? Whiskey Tango Foxtrot?

Și 5 gadgets harmless 1.6GB RAM?

Uadăfac again? :mda:

PiEs: 8GB RAM :confused:
 

Attachments

korby

The Cleavemaster
Sugar daddy
Joined
Jun 4, 2006
Location
Cluj-Napoca
Graţ. Deşi a început oarecum să-mi placă, îs pe punctu' de a arăta "deştul" la Win7 şi să trec înapoi la XP.
 

Bart

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Jan 16, 2010
6 tab-uri (720p, 1080p, wiki, wiki, google search, XF) = 348MB. :smile:
P.S. 4GB, Safari.
 

IceCub

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Jun 27, 2005
Location
/dev/urandom
Firefox e cam nemilos cand vine vorba de utilizarea memoriei, mai alex cand ai cateva taburi cu filme.Iar pana la urma memoria aia este acolo pentru a fi folosita...
 

Thor

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Dec 6, 2004
Location
/dev/null
6 tab-uri de firefox, dintre care 2 cu filmulețe 720p respectiv 1080p, 2 pagini de wikipedia, 1 pagină de google search și 1 random text page și 1 blank page 2.6GB RAM?...5 gadgets harmless 1.6GB RAM?
Din poza e invers. FX - 1.6Gb, sidebar 2.6Gb. Ce history aveai la tab-urile alea?
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Location
Bucureşti
Ha! Vreau şi eu gadget-ul ăla de EVE.
Am păţit şi eu FX peste 1 GB ocupat, dar numai recent, post-last update. Am eu o senzaţie că toată măgăria s-a agravat de când cu "plugin-container.exe".
Mai nou, când vreau să clicka-clicka prin Gmail cu Google Redesigned 0.4.5 şi Integrated GMail 2.6.2, rupe CPU-ul cât butonez pe-acolo şi merge greu ca dracu.
Bubele se poate să fie de la add-ons/gadgets, nu FX în sine.
 

Neo

Motan agresif
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Location
The Emerald Dream
Din poza e invers. FX - 1.6Gb, sidebar 2.6Gb. Ce history aveai la tab-urile alea?
Da, îmi cer scuze, vina e a orei postului :smile:

History nimic special, toate erau deschise "din prima" ca să mă exprim așa, adică niciun "back" available.

Dar gadget-urile... wtf gadget-urile :confused:

Chestia este că pe măsură ce las FF mai mult deschis, cu atât mai mult RAM înghite, de parcă are normă gen 200MB/30 min :confused:

Icecub, de acord cu memoria e acolo ca să fie folosită, dar eu când pornesc 3DSMax stau să facă swapping ca dementul din cauza faptului că FF ocupă 1.6GB RAM și sidebar gadgets 2.6GB lol. Memory leaks sau ce spanac?
 

Thor

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Dec 6, 2004
Location
/dev/null
Add-on-uri instalate?

Eu am FX 3.6.8 - doua ferestre, una cu 20 de tab-uri (HTML, JS, fara Flash, work related) si una cu 10+ taburi (daily browsing - youtube, Greader, forumuri). firefox.exe ocupa 400Mb (peak 540Mb), plugin-container.exe 142Mb (peak sub 200). 'Uptime'-ul e de vreo 10 zile. Nu mi se pare ca ocupa prea mult.

Add-on-uri am AdBlock+, CompactMenu, Greasemonkey si Xmarks.
 

korby

The Cleavemaster
Sugar daddy
Joined
Jun 4, 2006
Location
Cluj-Napoca
În cazu' meu, FF 3.6.8, 16 tab-uri deschise de o lună (CG, XF, MMO-Champion, forumu' guildei, YouTube, 5 filme pe IMDB, site-u' UBB, Wowhead, RGC.ro, Xbass.ro, StudyBass.com şi Eximtur), deocamdată numa' 165 de megi, PC-u' pornit de două ceasuri. Addons, doar Adblock, NoScript şi TabMix+. Revin mai târziu, pt. că o să fie alte numere. :biggrin:


Şi acum din alt domeniu, care naiba e secretu' în a trece sala, la şcoala de şoferi, atunci când deja ştii să conduci, teoria o ştii în toate situaţiile posibile şi imposibile? Am luat 21. A doua oară. :capu:
A fitting birthday present.
 
Top Bottom