Întrebări pe care ni le punem de mult

hulubei

questionable intruder
Joined
Aug 1, 2004
Location
Ploiesti
Sau sa-si activeze net pe telefon si scapa de probleme complet. Anyway, daca iesirea pe HTTP se face doar prin proxyul companiei, poate incerca oricate alte proxyuri vrea pt ca nu va ajunge macar la ele.
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Location
Bucureşti
Um, I beg to differ. Proxifier ştie proxy chain. testat de mine, yummy. Viteza e cam mică, adică mică rău, dar pentru chestii de genul Messenger e zuper :smile:
 

bausto

The year of grace, 2007
Joined
Nov 17, 2004
war, multe proxy-uri folosite de companii mari sunt cloud based si sansele ca Proxifier sa nu poata accesa celalalt capat al tunelului pentru ca cineva, undeva a considerat ca acel capat e unsafe sunt destul de mari. Ce vreau sa spun e ca daca e posibil sa ocolesti proxy-ul companiei atunci ori nu au stiut aia sa-l configureze, ori nu-i intereseaza "traficul marunt". De obicei aia care taie pana si messengerul gasesc o metoda sa omoare softurile gen Proxifier.
 

jarod

Super Moderator
Sugar daddy
Joined
Nov 27, 2003
Location
Arad
Ce vreau sa spun e ca daca e posibil sa ocolesti proxy-ul companiei atunci ori nu au stiut aia sa-l configureze, ori nu-i intereseaza "traficul marunt". De obicei aia care taie pana si messengerul gasesc o metoda sa omoare softurile gen Proxifier.
Eu am căutat pe net soluţii pentru a bloca openvpn (cu celălalt capăt ascultând pe 443/tcp), dar n-am găsit mare lucru. Cică ar fi o variantă să găseşti un pattern pe care să-l blochezi din IPS/firewall/whatever, dar probabil că o să ai şi o grămadă de false positives. Da, e o soluţie ceva mai pretenţioasă + îţi trebuie drepturi de administrator pe staţie + un host afară, but still...
 

hulubei

questionable intruder
Joined
Aug 1, 2004
Location
Ploiesti
Sunt mai multe solutii printre care unele pe cat de banale pe atat de interesante, pentru a forta accesul catre internet doar prin proxyul companiei si nimic altceva (cu exceptia cazurilor in care locuiesti in data-center si poti sa mai scoti un cablu de colo sa-l infigi dincolo sa mai montezi un server un ceva).
 

ursamajor

Doubting Thomas
Sugar daddy
Joined
Nov 4, 2005
Location
BR
A reuşit omul să acceseze mail.yahoo.com, ceea ce-i e suficient. Ciudat, webYM tot nu-i merge, dar nu instalase încă Proxifier ăla. Oricum, e mulţumit cu ce are. Vă mulţumesc şi eu. :smile:
 

Pache

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 12, 2003
Location
Bucuresti
Aveti idee unde pot face in bucuresti o oglinda de baie pe comanda? Ma refer la dimensiuni si la o bagheta pe margine, nimic deosebit :smile:
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Mr. Bricolage sau Hornbach știu că taie sticlă și oglindă pe dimensiunile dorite, și aplică ramă sau margini... Posibil și alte magazine de bricolaj să aibă servicii similare.
 

Pache

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 12, 2003
Location
Bucuresti
Dedeman, Praktiker, Bricostore si nici Hornbach nu fac oglinzi pe comanda (sau a existat un communication breakdown intre mine si reprezentantii magazinelor). Mr Bricolage stiu doar vag pe unde este deci voi incerca maine cu un telefon.
Alte idei?
 

korby

The Cleavemaster
Sugar daddy
Joined
Jun 4, 2006
Location
Cluj-Napoca
Cum s-ar putea proceda pt. un mail @xf.ro?


Şi încă o dudă, pt. că la Stocare n-am găsit un topic potrivit. În ultimele 2-3 zile îmi bagă uTorrent-u' erori CRC la unele torrente care stau la upload (evident, alea mari şi FreeLeech :tongue:). Le opreşte uploadu', le pot porni mai târziu, da' într-un final iar sare cu eroarea. Până acum a urlat un torrent, azi a început al doilea. What should I do?
 

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Location
Brăila
Apasa stop si apoi force recheck. Eu as suspecta chipsetul / controllerul HDD. Coruperea datelor este o problema pe care am mai intalnit-o.
 

korby

The Cleavemaster
Sugar daddy
Joined
Jun 4, 2006
Location
Cluj-Napoca
Se opreşte singur, a "recheckat" (OK, tre' să mă las de românizat cuvintele) de vreo două-trei ori până acum, a mers un pic, dup-aia iar CRC. O să încerc să-mi fac timp să curăţ un pic parcarea de pe placa de bază, poate a bătut f'un vânt rău pe acolo.
 

Marius '95

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Nov 13, 2005
Location
Brăila
Atunci ai o problema la citire, nu la scriere.
BTW, cred ca ar trebui sa te apuci sa faci sume de control pentru tot ce pastrezi pe hard si n-are deja.
 

korby

The Cleavemaster
Sugar daddy
Joined
Jun 4, 2006
Location
Cluj-Napoca
"Sume de control"?

In other news... Logitech M115. Adică ăsta. După site-u' lor, nu foloseşte driver. Am vreo şansă să-i configurez click-u' pe scroll să facă altceva decât standard (chestia aia pt. scroll prin mişcarea mouse-ului)?

Mulţumesc.
 
Top Bottom