Întrebări pe care ni le punem de mult

Discussion in 'Discuții cotidiene' started by takeda, Mar 9, 2004.

 1. Spawn

  Spawn Membru Senior

 2. korby

  korby The Cleavemaster Sugar daddy

  Nea' Spawn, n-ai idee unde să caut praf de-ăsta? :biggrin: La Intend şi Atex nu vând.
   
 3. Spawn

  Spawn Membru Senior

  La Printforce l-ai bibilit?
  Mai era un magazinaş într-o curte pe lângă Cofetăria Carpaţi.. nu ştiu dacă mai e.
  Poate la elektroweigl?

  LE: Nevermind, e târziu şi-mi joacă feste literele... am avut impresia c-ai luat 1640-ul.
   
 4. puterfixer

  puterfixer Administrator Sugar daddy

  Comandă prin poștă de la Producton?
   
 5. ursamajor

  ursamajor Toruk Makto

  Mulţumiri.
   
 6. hulubei

  hulubei questionable intruder

  Randul meu. Unde repar un blitz Nikon in Cluj?
   
 7. korby

  korby The Cleavemaster Sugar daddy

  Este ceva service pt. camere foto/digitale lângă fabrica de bere, da' n-am idee cum lucrează.
   
 8. Laura

  Laura Guest

  Buna Pache. Cum ai rezolvat pana la urma? Snt curioasa cum ai abordat tu problema si daca ai reusit sa rezolvi.

  Stie cineva daca dupa oprirea furnizarii de agent termic se poate goli coloana fara probleme? Trebuie sa vina cineva de la radet sa o goleasca sau pot sa golesc si eu?
   
 9. Quark

  Quark zis şi Brucan Sugar daddy

  Eu zic ca treaba asta o vor stabili mesterii care iti vor umbla la calorifere. Nu cred ca te vei apuca singura sa dai jos caloriferele, nu?

  Pe de alta parte tare sunt curios ce calorifere va puneti prin casa? Adica otel? Aluminiu? Bimetal? Fonta? Eu am trecut prin dilema asta si am decis sa le pastrez pe cele vechi (fonta). Asta pentru ca am visat intr-o noapte ca asa e cel mai bine. :smile:
   
 10. miahi

  miahi Wizzard Sugar daddy

  Cât timp nu ştii exact ce conţine apa aia care trece prin ele, probabil că e mai sigur cu metoda testată :smile:.
   
 11. Laura

  Laura Guest


  Mie instalatorul mi-a recomandat aluminiu sau otel. Cele de aluminiu snt mai scumpe (pretul e stabilit per element), dar ar fi un pic mai bune decat cele de otel. Eu o sa imi pun de otel.

  Cnd m-am decis sa schimb caloriferul am cautat un pic pe net, pt ca multi mi-au spus ca cele mai bune sunt caloriferele de fonta cele vechi. Parerile snt impartite: cele de fonta mentin mai mult timp caldura dupa ce le inchizi, dar dureaza mai mult timp pana se incalzesc, si dureaza mai mult pana ajungi la temperatura dorita in incapere. In plus cica in timp acumuleaza reziduri pe interior care nu pot fi curatate indiferent cat de bine le speli.

  Cele de aluminiu si otel se incalzesc imediat si aduc mai repede temperatura in camera la nivelul pe care il doresti tu. In plus se pot spala mai usor, se pot aerisi mai usor. Dezavantajul este ca dupa ce le opresti in scurt timp snt reci si se face repede frig in camera.

  Acum nu stiu cine are dreptate, o sa testez la iarna :goofy: Ce e cert, e ca schimbarea de calorifer e o aventura dc nu o faci vara sau daca nu ai presedinte/ administrator intelegator
   
 12. Quark

  Quark zis şi Brucan Sugar daddy

  Fonta: garantie: 50 de ani, practic tin peste suta fara probleme. Urate ca naiba, plus ca mereu trebuiesc revopsite. Aproape imposibil de mutat. Functie de termoreglare buna, prin masa mare care acumuleaza caldura. Rezista la presiuni mari. Practic indestructibile. Sunt cele mai scumpe. Extraordinar de scumpe. Si se vand nevopsite, arata de parca ar fi culese de pe camp, curge rugina de pe ele.

  Aluminiu: cele mai cool, arata traznet, durata de viata cam 10 ani, poate 15 la cele cu pretentii. Usoare, le dai imediat jos, le speli, etc... Au prostul obicei sa formeze in interior bule de hidrogen fie din cauza reactiei dintre aluminiu si cuprul/fierul tevariei fie din reactie cu traznaile pe care ti le baga RADET pe teava. Contrar aparentelor, un calorifer de aluminiu BUN, ala costa! Restul au prostul obicei sa te inunde cand esti plecat in concediu sau daca se joaca RADET cu presiunea din sistem. Inertie termica satisfacatoare, oricum mult sub fonta.

  Otel. Cele mai ieftine. Formeaza 80% din oferta de la noi de pe piata. Preturi incredibil de mici. Crapa cel mai des, majoritatea ruginesc in interior dar si in exterior in cativa ani, mai ales cele expuse la umezeala (baie de ex.). Inertie termica spre zero. Daca iti taie RADET caldura 15 minute, tremuri in casa. De recomandat dusmanilor. :biggrin:

  Bimetal: o tehnologie noua, promitatoare, insuficient testata. Incearca sa inlature deficientele aluminiului si otelului. Adica la exterior sunt aluminiu dar agentul termic circula prin tevi interioare din otel. Scumpe, aproape cat fonta. Garantate 25 de ani, rezistente la presiune, fara bule, aspect placut, nu ruginesc la exterior, cool, inertie termica bunicica.

  Dar mai bine da cu banu'. :smile:
   
 13. miahi

  miahi Wizzard Sugar daddy

  Mai închide şi tu fereastra :biggrin:.
   
 14. Tora

  Tora Membru Senior

  Eu am de-alea de oţel acasă de 10 ani. Ce-i drept nu le-am scanat pe interior. :frown:
  Oricum acum e cald, deci who cares? :biggrin:
   
 15. Tora

  Tora Membru Senior

  Ştiţi ceva de vreun sistem de detecţie camere ascunse şi/sau microfoane etc?
  Şi de unde se poate face rost dacă există aşa ceva pe piaţă?
   
 16. miahi

  miahi Wizzard Sugar daddy

  Există tot felul de detectoare de radiofrecvenţă, dar nu ştiu pe nimeni să fi folosit aşa ceva. Exemplu: http://www.spy-tech.ro/oferte-speciale/rf-bug-detector.html https://www.magazinalarme.ro/produse.php?subcategorieID=100
  Astea ar merge pentru bugs care emit live. Chestiile care doar stochează sunt ceva mai greu de găsit, cam trebuie să ştii ce să cauţi.

  Dacă ai un hotspot wifi prin preajmă (şi sunt puţine locurile unde nu-s, acum) e mai complicat, poţi avea multe alarme false dacă detectorul nu are şi reglare de sensibilitate.
   
 17. Quark

  Quark zis şi Brucan Sugar daddy

  Exista si la noi de vanzare, just google. Dar sper ca nu te gandesti ca o sa gasesti cu ele camerele video / microfoanele ascunse. :biggrin:

  GEN
   
 18. ursamajor

  ursamajor Toruk Makto

  Un coleg de mai departe nu poate folosi YM. M-am gândit că, poate, webmessu' l-ar putea ajuta, dar primeşte mesajul din poză. E vreo şansă să poată folosi YM vreodată? Mulţumesc.
   

  Attached Files:

 19. Quark

  Quark zis şi Brucan Sugar daddy

  Sa incerce sa floseasca webmessu' printr-un proxy din lista ASTA de ex. sau proxify, anonymizer, etc... daca inca nu le-au banat pretinii de la IT. :smile:
   
 20. war4peace

  war4peace Membru Senior

  Dacă poate, să instaleze Proxifier şi să-l configureze cu un proxy public. Să mai încerce Meebo şi alte site-uri de gen.
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice