Lol, passatu maşină de senzaţii.
Eu vorbeam de senzatii la Pasatul de 2,8 V6 4Motion. O fi el Passat dar motorul ala (200CP din fabrica + cat o mai avea acum ca sigur si-a bagat nasul sub capota) nu e chiar de colo, iar tinuta de drum nu e chiar de barca, macar multumita tractiunii integrale. Nu stiu altii cum sunt dar eu nu ma plimb cu avioane asa ca respectivul Passat m-a impresionat destul de placut.

Normal ca Passatul e masina de fite pentru aia care nu au bani de mai mult. Asa merg lucrurile. Exact cum A4 e masina de fite pentru aia care nu au bani de seria 3/5

, iar astea din urma sunt masini de fite pentru aia care n-au bani de Continental GT.
Evident, pentru inca 20k Euro poti sa iti iei un A4 comparabil cu un Passat (motor/dotari) dar nou. Asta ca sa nu te creada lumea sarac.
Si acum spune tu ca la 20 de ani nu ai putea sa consideri un astfel de Passat "de fite", mai ales ca e unul mai exotic nu mult prea popularul "1.9 tedei". Sau ti-ar fi atat de rusine cu el incat ai schimba masca, jantele si alte cateva accesorii si s-ar face Audi?
korby, daca e gratis e buna

. Cand/daca nu mai ai bani de benzina, o lasi in parcare si te consolezi cu gandul ca macar nu platesti rate la ea.
P.S.
korby, asigurarile (CASCO/RCA) se fac iar si iar, nu one time. La fel si robineta. Dar daca zici ca nu trece pe numele tau ai scapat. CASCO la o masina ca asta la varsta ta te-ar fi ruinat. Si daca zici ca e in familie ia-o si tu la o tura pe un drum de tara sau intr-un spatiu potrivit dar in afara drumurilor publice. Iti faci o idee despre cum se misca. Si ca e prima masina pe benzina... mare frectie, diesel, benzina, same shit. Tot masina e. E ca si cum ai spune ca te dai prima data pe PC cu procesor Intel sau AMD (no flame please, diferentele intre diesel si benzina sunt irelevante in contextul discutiei).
P.P.S. Sunt cu
lai la calculele de consum si cheltuieli. Cu exceptia drumurilor la banca... vin ei la mine, nu ma duc eu la ei.