Întrebări pe care ni le punem de mult

Pache

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 12, 2003
Messages
1,235
Si eu am subalterni care conform COR (sau cum se numeste catastiful) sunt Directori Depozit, denumirea in engleza fiind Warehouse Supervisor...

later edit: frustare maxima... si eu seful lor nu am in titulatura Director...
 

hulubei

questionable intruder
Joined
Aug 1, 2004
Messages
3,150
Ma intrebai daca nu am terminat a opta pt ca si tu esti in aceeasi situatie si vrei sa mergem impreuna la corigente? :goofy:

Din ce am aflat si eu in stanga si-n dreapta, cica nu ai voie sa pui pe post de conducere (aka Director spre exemplu) persoane care nu au studii superioare (aka patalama de la faculta).
 

ElisaDay

Membru Senior
Joined
Jul 11, 2008
Messages
132
Poate e vorba de titulatura interna, nu de incadrarea in COR.
De obicei, la posturile de jos, o titulatura pompoasa gen "assistant manager", "director executiv adjunct" sau "* director" sunt compensatia pentru un salariu mai mic sau pentru relatia personala dintre cei care "fac legea" acolo si respectivul angajat ("lift and [nu mai stiu ce] director" era maistrul sef care se ocupa de depanarea lifturilor si diferitelor usi automate impreuna cu un ucenic - dar asta intr-o companie destul de mare).

Asta e motivul pentru care nu iti recomand sa pui titulatura pompoasa in nici un CV decat daca ai cu ce fapte sa o sustii - adica activitatea ta concreta pe postul ala. Asta o spun dupa ce destui ani am avut o legatura stransa cu departamentele HR, respectiv am lucrat in cateva.
Cu ce te ocupai ca "director executiv adjunct"? Insoteai directorul la diverse intalniri? Aranjai intalnirile? Transmiteai directivele lui subordonatilor?

Probabil ca nu ai avut oameni in subordine avand in vedere dimensiunea companiei deci "pozitia de conducere" e irelevanta (o sa para ca vrei sa impresionezi cu o functie de conducere la 18-20 de ani). Si cum probabil o sa vrei sa lucrezi in IT oricum respectiva experienta de "director" in agentie de publicitate e irelevanta. Imagineaza-ti cum e sa te duci pe un post de IT si sa povestesti cum faceai cafea pentru sef conform postului de assistant manager (care in multe locuri inseamna strict secretara, fara prea multe alte responsabilitati).

Spor la CV.
 

Wolfie

ulf de mare
Joined
Oct 12, 2003
Messages
306
Eu nu aveam studii superioare terminate, eram "Director Magazin" in cartea de munca (conform catastifului mentionat mai sus), aveam 13 oameni in subordine, iar seful meu direct era directorul regional care se ocupa de 6 judete + Bucuresti. Daca au avut aprobarea celor de la ITM nu a fost nimic ilegal.
 

jarod

Super Moderator
Joined
Nov 27, 2003
Messages
1,654
Ce se întamplă cu o maşină de spălat automată (şi cu hainele din ea) dacă se ia apa în timp ce spală?
 

SCViper

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Messages
1,573
Teoretic se opreste din functionare pana incepe sa curga iar apa. Din cate stiu eu.
 

fishy

Membru Senior
Joined
Jul 14, 2007
Messages
462
Cu siguranta reia programul cind revine apa. Cel putin asa face Indesit-ul meu.
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Messages
8,513
Se aude un zgomot ciudat, ca un fel de motor. Nu e un motor, ci e electrovalva care incearca sa se deschida, si nu poate pentru ca se bazeaza pe presiunea apei pentru asta. Daca masina e de-aia simpla cu programator rotativ, poti s-o opresti pana vine apa. Daca e de-asta noua digitala, nu stiu, ca nu s-a oprit apa pana acum, sa vad daca poate fi oprita in timpul functionarii si s-o ia de unde a ramas :smile:.
 

LNT

Meşter Strică-Tot
Sugar daddy
Joined
Mar 31, 2007
Messages
3,326
Dacă bâzâie electrovalva ai toate şansele să se ardă până vine apa. Iar o maşină de spălat digitală o scoţi din priză până revine apa, eu aşa am procedat la o maşină Bosch.
 

puterfixer

Administrator
Sugar daddy
Joined
Oct 30, 2003
Messages
7,628
A mea e Gorenje, de-asta computerizată, şi butonul de „start” este de fapt „start/pause”, pot să întrerup oricând programul fără să opresc complet maşina.
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Messages
7,938
La ce folosește un smartphone? Am primit un N70 ca al doilea telefon (pe al doilea operator) și nu știu ce să fac cu el, din ce am văzut nu are nimic interesant, dar nici să îl arunc la gunoi nu îmi vine. Există un killer app care să necesite așa ceva? Fiind al doilea telefon nu am nici serviciu de date sau 3G, doar voce, dar nici nu simt nevoia.
 

Neo

The Good Doctor
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
10,475
Smartphone e ca să nu zici că ai telefon clasic dar nici GSM-PDA. Adică un fel de struţo cămilă cu puţine aplicaţii (Java crap), fără touch screen, fără receptor GPS ca lumea, cu bateria care ţine mai puţin ca la un GSM-PDA bun şi mult mai puţin ca la un telefon clasic.

Din câte ştiu totuşi poţi instala o aplicaţie GPS pe N70, dar este chinul lumii, mai bine renunţi :biggrin:

P.S.: N70 are accelerometru şi killer app pentru el e lightsaber nu ştiu ce care când scuturi telefonul face ca sabia lu` Luke Skywalker când e verde şi ceva mai agresiv când e roşie. :biggrin: :biggrin:

LE: a, şi ai 2 slide-uri, din care unul are taste pentru mp3 player. Model biznis, deh :rotf:
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Messages
8,513
Din punctul meu de vedere, un smartphone fără legătură de date e doar o cărămidă mare pe care trebuie s-o incarci des.
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Messages
7,938
Și cu legătură de date ce obțin în plus ca să merite căratul cărămizii?
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Messages
4,510
Da frate, stăteam eu şi mă gândeam... dacă un tip se suie într-un avion şi merge de la vest la est o grămadă de timp (în aceeaşi direcţie), după suficiente ture în jurul Pământului ajunge de "sare" nişte zile bune. Şi atunci, ziua lui de naştere o va sărbători mai des decât o dată pe an. So... care sunt implicaţiile acestui fapt? Ajunge pe şest cel mai bătrân om din lume (mă rog, dacă are zile) sau cum?
...Şi dacă merge de la est către vest, cum îşi sărbătoreşte ziua de naştere? Sau mai degrabă când? :smile:
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Messages
7,938
Nu sare zile bune, timpul curge la fel, se schimbă doar fusurile orare. Te îmbătrânesc un pic schimbările astea dacă sunt prea dese, dar numai psihic :biggrin:

LE. Ce ai băut și ce ai fumat înainte de a te "gândi" la asta? Poate încercăm și noi câteodată.
 

war4peace

Membru Senior
Joined
Dec 20, 2004
Messages
4,510
Vorbeam de faptul că sare zile bune din punct de vedere al IDL-ului, juridic adică. Schimbarea fusurilor orare adaugă/scade ore din punct de vedere juridic, care se adună în zile şi aşa mai departe. Nu sunt chestii aplicabile în viaţa reală, doar filozofie. Şi dacă insinuezi că sunt un prost, well, i might be. De fapt, mă "documentam" în vederea includerii unei idei într-o scriere :smile:

LE: Nevermind, am găsit ce mă interesa.
 
Top Bottom