Întrebări pe care ni le punem de mult

Neo

The Good Doctor
Sugar daddy
Joined
Oct 16, 2005
Messages
10,272
Eu întreb de cumpărare online, am deja numere de telefon de la brokeri care pot face asigurări în weekend.

Adică de fapt vrei aşa, de amorul artei, s-o faci online? :biggrin:

Personal am o regulă. Există număr de telefon? Da. Bun, mâna pe ţârâitoare şi sun. Nu există? Nu mă complic inutil să-şi verifice ăla mail-ul peste 1 săptămână, situaţie frecventă la noi în ţară, nu toţi stau cu degetul pe F9 :biggrin:
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Messages
7,877
ursamajor, după cum spuneam am găsit (cu Google, normal) destule site-uri care pretind că fac asta. Nici unul nu merge, dacă nu e clar.

Neo, nu vreau să anunț un agent că vreau poliță, vreau să cumpăr și să plătesc una care să fie apoi livrată prin curier sau poștă acasă sau la birou. Prin Internet, nu telefon, de-aia întreb de comerț online și nu comenzi telefonice. Știu că există alternative, nu am zis că mor cu Internetul de gât, ci vreau să știu dacă se poate, în mod real, să fac asta prin Internet.
 

ursamajor

צָפְנַת פַּעְנֵחַ
Joined
Nov 4, 2005
Messages
7,122
Ciudat, un amic de-al meu şi-a reînnoit poliţa Allianz-Ţiriac online. :what: Poate fiindcă anterior a avut tot acolo poliţa?
 

LNT

Meşter Strică-Tot
Sugar daddy
Joined
Mar 31, 2007
Messages
3,305
Anul ăsta e cea mai ieftină, probabil ăsta e motivul. (ăsta ar fi motivul meu :smile: )
 

AdrianB1

Membru Senior
Sugar daddy
Joined
Aug 3, 2004
Messages
7,877
Allianz-Țiriac nu face RCA la motociclete, e primul loc în care căutasem. Între timp am rezolvat cu un telefon, mâine vine agentul la mine, dar tot vreau să știu dacă se poate face asta online. Da, de amorul artei, e o întrebare și e fix rubrica pentru așa ceva.
 

sabertooth

Membru Senior
Joined
Aug 8, 2006
Messages
583
Aveti idee cum poate ajunge ca executia unui condamnat in SUA sa ajunga sa coste peste un milion de dolari???

Am cautat ceva ceva pe net si n-am gasit raspunsuri multumitoare.
 

bausto

The year of grace, 2007
Joined
Nov 17, 2004
Messages
2,527
Sigur e vorba de executie si atat, nu de tot "procesul" prin care se ajunge la executarea lui?
 

sabertooth

Membru Senior
Joined
Aug 8, 2006
Messages
583
Asa am inteles, ca executia ar costa atat.

Cica nush'ce stat american ar renunta la pedeapsa cu moartea pentru ca este prea scumpa si a zis ca ar costa 1,24 mil $.

Posibil ca datorita tevaturii din jurul fiecarei condamnari la moarte sa creasca destul de mult costurile nu atat din cauza executiei propriu-zise cat a frecusurilor judiciare.
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Messages
8,438
Da, e vorba de tot procesul, şi cuprinde şi "failures". Adică dacă din 10 procese iese o condamnare, costul condamnării = suma celor 10 procese.

The High Costs of the Death Penalty

Death penalty cases are much more expensive than other criminal cases and cost more than imprisonment for life with no possibility of parole. In California, capital trials are six times more costly than other murder trials.(1) A study in Kansas indicated that a capital trial costs $116,700 more than an ordinary murder trial.
[...]
Most of these costs occur in every case for which capital punishment is sought, regardless of the outcome. Thus, the true cost of the death penalty includes all the added expenses of the "unsuccessful" trials in which the death penalty is sought but not achieved. Moreover, if a defendant is convicted but not given the death sentence, the state will still incur the costs of life imprisonment, in addition to the increased trial expenses.
It costs six times more to execute a person in Florida than to incarcerate a prisoner for life with no parole.
 

sabertooth

Membru Senior
Joined
Aug 8, 2006
Messages
583
Inca una si ma duc.

Voi cand ati atins 666 de posturi ati avut vreo problema in acea zi :smile:
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Messages
8,438
It's official.
Sfantul Sinod a decis joi, 26 februarie, ca pasapoartele biometrice nu sunt periculoase si ca teoriile legate de numarul 666 nu au fundamente teologice.

[...]

“Numarul 666 este mentionat in Apocalipsa, dar el este ca si orice alt numar. Il avem in telefoane. Daca il gasim pe oriunde altundeva nu trebuie sa ne temem”, a declarat parintele Constantin Stoica, purtatorul de cuvant al Patriarhiei. El a mai mentionat ca monahii care au speculat pe marginea acestui subiect au exagerat si au oferit presei “informatii senzationale cu un caracter indoielnic”.
Deci ai scăpat.
 

ursamajor

צָפְנַת פַּעְנֵחַ
Joined
Nov 4, 2005
Messages
7,122
Şi cu toate astea, numerologia e ceva mult mai complex decât simbolistica creştină a acelui 666 sau banala atingere a acestui nr. de postări. Unii spun că sunt doar simple coincidenţe, alţii nu. Probabil, adevărul e, ca mai totdeauna, pe la mijloc. :wink:
 

Quark

Zis și Brucan
Sugar daddy
Joined
Nov 6, 2003
Messages
13,433
Cum e cu numerologia in cazul fatidicului "681"? Ca vad ca i s-a blocat contorul lu' Ursa la post#: 681... :biggrin:

LE: sau toate contoarele sunt blocate?
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Messages
8,438
Contorul de lângă post îţi afişează valoarea curentă pentru toate post-urile.
 

lai

meh
Joined
Aug 1, 2004
Messages
1,549
Vezi ca da efecte secundare ciudate cand il combini cu Prostamol. :biggrin:
 

miahi

Wizzard
Sugar daddy
Joined
Aug 1, 2004
Messages
8,438
Ştie cineva un service sau un băiat îndemânatic la reparat un laptop (HP nx7400)? La prima vedere ar fi vorba de o mufă/panglică/traseu buşit între display şi placa grafică, la mişcarea balamalelor îngheaţă imaginea pe o parte a display-ului.

Şi dacă tot suntem pe secţiunea asta: cum lucrează display-urile de laptop? Adică ce se transferă între placa grafică şi display, acelaşi lucru ca la un monitor normal sau e ceva mai simplificat (că tot hardware-ul e într-o cutie?). Adică dacă scot display-ul unui laptop, pot să-l folosesc cu o placă grafică normală?
 
Top Bottom