Întrebări pe care ni le punem de mult

Discussion in 'Discuții cotidiene' started by takeda, Mar 9, 2004.

 1. LNT

  LNT Meşter Strică-Tot Sugar daddy

  În afară de amendă mai pune şi dosarul cu fişa medicală, costă şi aia. Mai adaugi timpul pierdut şi vezi unde ieşi. :smile:

  Când am făcut eu şcoala fişa medicală m-a costat 70 lei pentru că am ales să nu mă duc personal din uşă în uşă la vreo 6-7 cabinete ca să-mi pună ştampilele necesare, altfel era cu 10 lei mai ieftin.
   
 2. lai

  lai 370HSSV-0773H

  De fisa medicala nu am nevoie, cred. Oricum, sa platesc 150 lei ca sa imi schimb adresa din permis... Nu, mersi. :smile:
   
 3. LNT

  LNT Meşter Strică-Tot Sugar daddy

  Îţi dă permis european de banii ăia. Şi dacă nu mai ai mult până expiră eu zic că merită.

  N-ai nevoie de fişă medicală, nuş de ce aveam impresia că al tău expiră.
   
 4. Tora

  Tora Membru Senior

  war, soluţia e otrava. Nu lasă urme ca să te bată la cap binevoitorii iubitori de animale dar nu şi de civilizaţie şi poate fi aplicată la grămadă.
   
 5. lai

  lai 370HSSV-0773H

  Am permisu' de un an juma'... Daca e permis europeaaaaan, atunci se merita sa dai atatia bani pe un rahat de plastic.:rolleyes:
  Ma mai gandesc pana la salariu. :biggrin:
   
 6. LNT

  LNT Meşter Strică-Tot Sugar daddy

  Decât să-i dai pe amendă, eu zic că merită.

  Unde-i reclam pe ăştia din administraţie?
  Joi am fost să plătesc impozitul pe un teren şi nu m-au găsit nici în registrele lor şi nici în calculator. Mi-au spus să vin marţi să vorbesc cu unu de la registrul agricol. Azi am fost şi nu le merg calculatoarele, deci am fost degeaba. Dacă nici data viitoare nu mă rezolvă le las numărul meu de telefon şi le dau răgaz o săptămână, după care le fac scandal. Nu se mai poate...chiar îşi bat joc de oameni ăştia.
  Nu mi-ar fi vreo problemă dacă ar fi aproape, dar trebuie să mă duc tocmai la mama dreacu pe niste drumuri mioritice îngheţate şi pline de gropi. :mda:
   
 7. maxu

  maxu Membru Senior

  Eu am patit la fel anul trecut: aplicatia era nou-pusa si eu figuram ca platisem deja, desi era prima oara cand treceam pe la primaria de la 28 de km de Bucuresti in acel an.
  Ce poti sa faci este sa le soliciti, in mod oficial, in scris, cu numar de inregistrare etc, o chitanta care sa justifice de ce nu iti pot face incasarea. Daca n-au cum sa o faca, intra la "abuz in serviciu", lucru de care orice functionar incearca sa se fereasca. Si atunci o sa trebuiasca sa te sune ei pe tine :smile:
   
 8. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  Dacă nu ești în registre înseamnă că nu plătești - e de bine :biggrin:
   
 9. ursamajor

  ursamajor Toruk Makto

  Da' şi când te bagă-n registre... plăteşti retroactiv, ca popa! :drool:
   
 10. LNT

  LNT Meşter Strică-Tot Sugar daddy

  Terenul ăla e moştenit şi n-am de gând să-l vând, deci teoretic nu m-ar afecta. Dar teoria suge de multe ori.
   
 11. spooky51

  spooky51 Obi-Wan Kenobi's cousin

  Daca termopanele nu ajuta suficient, la farmacie exista dopuri de urechi dintr-o spuma speciala. Am vazut asa ceva, produse de 3M, si erau excelente, isi cumparase in armata un coleg de pluton inainte de tragerea cu AG7 pentru ca auzise ca face un zgomot puternic. In cazul lui nu a ajutat mare lucru, pentru ca arma in sine nu afecta prea tare pe tragator, in schimb cancelarul plutonului, care statea cu tabelul si cronometrul la 10 m in spatele tragatorului nu a mai auzit cum trebuie o saptamana dupa asta, nu stia ca putea imprumuta dopurile alea.
   
 12. AdrianB1

  AdrianB1 Membru Senior Sugar daddy

  spooky, să ignori problemele și să pui doape în urechi nu e o soluție prea bună. Pe termen lung o să pui doape în urechi când tâlharii îți împușcă vecina de mai jos și speri doar că nu vor urca și la tine. Câinii vagabonzi sunt o problemă reală, nu se tratează cu doape.
   
 13. ursamajor

  ursamajor Toruk Makto

  E soluţia a la Eminescu, bre, citez din memorie:

  "Nu spera când vezi mişeii (n. b. câinii) la izbândă făcând punte,
  Te-or întrece nătărăii, de ai fi cu stea în frunte,
  Nu căta, cerca-vor iarăşi între dânşii să se plece,
  Nu te prinde lor tovarăş, ce e val ca valul trece"
  . :hihi:

  PS: Frumoasă, Glossa asta...
   
 14. Quark

  Quark zis şi Brucan Sugar daddy

  Tot dopuri si la mine. Primaria nu are ce face, e legea lu' Bideu, votata de Parlament sub presiunea maselor de iubitori de maidanezi, etc... Primaria nu are ce face nici daca un dement tine 20 de caini in apartament, la bloc. Eterna si fascinanta prostie romaneasca.
   
 15. war4peace

  war4peace Membru Senior

  Nu am termopane, stau în chirie într-un apartament fără. Da, dopuri. Vii tu şi mă trezeşti dimineaţa? Că ceasul n-o să-l mai aud.

  De unde ştiai de vecina de deasupra? Bine, aia are numai 4 câini, din care 2 latră constant. Şi consistent.
   
 16. florin

  florin Membru Senior

  Hai că ați tot vorbit de câini pe-aici și eu, care rânjeam pe sub mustăți că pe la mine e liniște, am fost mușcat când am ieșit de la servici. :frown: Nu știu ce l-a apucat, de obicei n-am probleme d-astea, probabil pentru că aveam gluga pe cap. Părea foarte supărat și varianta cu /ignore n-a mai mers de data asta. :biggrin: Din fericire am scăpat doar cu o zgârietură, dar îmi fac injecțiile oricum. Puteți să detaliați partea cu otrava? :biggrin:
   
 17. maxu

  maxu Membru Senior

  Ustensilele de "alungat" cainii perimetrali nu functioneaza? Niste chestii care emit sunete pe frecvente foarte mari, tare neplacute cainilor. Sau utilizarea lor reprezinta "violenta" asupra animalelor?
  Gen astea
   
 18. bausto

  bausto The year of grace, 2007

  Alea o sa scoata din minti si patrupedele amarate care sunt plimbate de stapani prin zona. Si cum latratul e mereu mai "penetrant" decat ultrasunetele alea (la frecventele alea orice mic obstacol e un adevarat munte pentru sunet) s-ar putea sa te ultrasonorizezi dejaba :smile:. O sa latre mai din departare si tot o sa fie destul sa te tina treaz.
   
 19. war4peace

  war4peace Membru Senior

  Alea sunt bune la casă, nu de la etajul 3. Plus că am văzut clădiri dotate cu aşa ceva cu câini tolăniţi fix lângă emiţătoare. Puterea obişnuinţei... sau câini surzi.
   
 20. Gandalf

  Gandalf Membru

 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice