Întrebări pe care ni le punem de mult

Discussion in 'Discuții cotidiene' started by takeda, Mar 9, 2004.

 1. miahi

  miahi Wizzard Sugar daddy

  Probabil n-ai un telefon ultimu' tip :wink:.
   
 2. bausto

  bausto The year of grace, 2007

  Pai shie fashi cand chiar suna?
   
 3. lai

  lai 370HSSV-0773H

  Cred ca raspunde. :biggrin:
  Apropo de ceasuri, unde mai gasesc si eu o curea pentru un ceas ca asta:
   

  Attached Files:

 4. puterfixer

  puterfixer Administrator Sugar daddy

  La standurile cu bijuterii şi ceasuri de la parter la Unirea. Ia ceasul cu tine sau măsoară exact lăţimea spaţiului pentru curea, că-s pe dimensiuni. Telescoapele le mai ai?
   
 5. bausto

  bausto The year of grace, 2007

  Daca ai telescoapele si sunt bune trebuie sa insisti sa nu gasesti :smile:. Mai erau acum cativa ani niste ceasornicarii prin Poli unde cu siguranta gaseai asa ceva.
   
 6. Cosmin_C

  Cosmin_C melomaniac

  Ba e destul de aratos, foarte subtire, l-am ales 90% dupa criteriul cum arata dar probabil nu sunt destul de manelist sa ma laud cu el in timp ce ma fac ca ma uit la ceas. :biggrin:
  E un ceasornicar meserias pe Mosilor, daca ii zici ce vrei iti razolva el problema; mi-a facut si mie un ceas vechi, curea, reglat, polished, a iesit super.
   
 7. hulubei

  hulubei questionable intruder

  De fapt Cosmin a venit în rândul lumii cu celular cam acum un an şi puţin, dacă nu mă înşel. Până atunci a fost omul pădurilor, puţin dereglat genetic şi la frig (să-l vezi în tricou iarna prin Bucureşi, nu pe munţi unde zici că îl loveşte cine ştie ce soare).
  Cândva şi eu aveam o noţiune foarte bună a timpului şi nu aveam nevoie de ceas decât pentru precizie mai bună de 30min.
   
 8. Cosmin_C

  Cosmin_C melomaniac

  Well, cand nu aveam celular chiar ca ma descurcam cu ce imi dadea mediul pentru a ghici ora, ceas la mana cred ca am purtat cam de 10 ori in toata viata mea - si intr-un timp l-am tinut in buzunar pana am renuntat de tot la el. :biggrin:

  Omu' padurilor ejti tu. :tongue:
   
 9. Bico

  Bico Membru

  Ieri si azi am pozat focul de artificii din Parcul Tineretului. La un moment dat a aparut un fenomen pe care poate mi-l explicati voi. "Fenomenul" :tongue: este un soi de bruiaj care se vedea atit pe ecranul LCD al aparatului foto, cit si pe pozele salvate mai apoi in PC. Interesant e ca acelasi lucru s-a intimplat si cu TV-ul, imaginea a fost bruiata pe intreaga perioada a focului de artificii, mentionez ca locuiesc in imediata apropiere a locului unde s-a desfasurat "Festivalul".
  Aveti vreo explicatie?

  In atasament aveti citeva fotografii "bruiate".
   

  Attached Files:

  • 1.jpg
   1.jpg
   File size:
   279.1 KB
   Views:
   58
  • 2.jpg
   2.jpg
   File size:
   171.2 KB
   Views:
   57
 10. SCViper

  SCViper Membru Senior Sugar daddy

  Aliens. Definitely aliens.
   
 11. war4peace

  war4peace Membru Senior

  Ontopic: ce sunt luminiţele asemănătoare unor stele şi care se plimbă pe cer pe timp de noapte? Cineva mi-a spus că sunt sateliţi...
   
 12. krogh

  krogh Guest

  Posibil sa fie de la radiatii electromagnetice. Generate de o sursa puternica de electricitate.
   
 13. miahi

  miahi Wizzard Sugar daddy

  1 person likes this.
 14. Bico

  Bico Membru

  SCViper, posibil desi inclin spre o cauza paminteana. :tongue:

  krogh, e interesant ca TV-ul din casa sufera de aceeasi problema. Bruiajul nu apare imediat ce se trag artificiile dar continua 1-2 minute dupa ce acestea s-au oprit. Am sa verific si ecranul LCD al calculatorului, sa vad daca si pe el se vede ceva.

  miahi, aparatul este un batran Canon A75. Ar putea fi conectorul de la CCD dar exact acelasi gen de "dungulite" apar si pe ecranul unui TV CRT. Sper sa nu fie doar o coincienta, tin la aparatul meu foto. :smile:
   
 15. ursamajor

  ursamajor Toruk Makto

  Parcă miahi avea un ghid documentat despre cum se repară săpunierele Canon, un ghid de excepţie, dealtfel. N-ar fi rău să-l consulţi.
   
 16. Bico

  Bico Membru

 17. miahi

  miahi Wizzard Sugar daddy

  Suluţia strângerii şuruburilor CCD-ului nu e, din păcate, finală. Am desfăcut vreo 5 A70-ul şi A60-uri cu problema asta, la 3 dintre ele s-a rezolvat temporar, dar după vreo lună a recidivat problema, iar în majoritatea cazurilor n-a mai funcţionat strânsul şuruburilor. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu celelalte aparate, al meu e într-un sertar pe undeva; ultima dată a funcţionat anul trecut, pentru vreo 2 zile, după care n-a mai mers oricât aş fi mişcat de şuruburi.

  Atenţie la pozele în lumină slabă, acolo apare în primul rând problema. Bănuiesc că din cauza curenţilor mai mari cu care e alimentat CCD-ul pentru a creşte sensibilitatea la afişare.
   
 18. Bico

  Bico Membru

  Aseara nu mi-a mai facut nicio figura, sa vedem cit il tine. Am trimis un mail si la service, se pare ca pentru unii problema a fost rezolvata gratuit de catre cei de la Cris Professional Services.

  Ar merge un "split", discutia nu prea mai are legatura cu titlul thread-ului.
   
 19. miahi

  miahi Wizzard Sugar daddy

  Şi când mi s-a stricat mie se putea repara la ei, nu gratis dar se putea. Însă timpul mediu de aşteptare era o lună, preferam să-i dau palme. Pe urmă mi-am luat 20D-ul şi nu m-a mai interesat prea mult.
   
 20. whiskas

  whiskas Chronic suicidal

  De ce te doare capul de la tütün? Nu că vreau să mă las... :smile:
   
 1. This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
  By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.
  Dismiss Notice