Mai sunt si cei care au notiunea timpului destul de bine implementata in creier si nu scot telefonul din buzunar decat o data la o ora. Sau sunt singurul ?
Probabil n-ai un telefon ultimu' tip .
Mai sunt si cei care au notiunea timpului destul de bine implementata in creier si nu scot telefonul din buzunar decat o data la o ora. Sau sunt singurul ?
Ba e destul de aratos, foarte subtire, l-am ales 90% dupa criteriul cum arata dar probabil nu sunt destul de manelist sa ma laud cu el in timp ce ma fac ca ma uit la ceas.Probabil n-ai un telefon ultimu' tip .
E un ceasornicar meserias pe Mosilor, daca ii zici ce vrei iti razolva el problema; mi-a facut si mie un ceas vechi, curea, reglat, polished, a iesit super.Apropo de ceasuri, unde mai gasesc si eu o curea pentru un ceas ca asta:
Ieri si azi am pozat focul de artificii din Parcul Tineretului. La un moment dat a aparut un fenomen pe care poate mi-l explicati voi. "Fenomenul" este un soi de bruiaj care se vedea atit pe ecranul LCD al aparatului foto, cit si pe pozele salvate mai apoi in PC. Interesant e ca acelasi lucru s-a intimplat si cu TV-ul, imaginea a fost bruiata pe intreaga perioada a focului de artificii, mentionez ca locuiesc in imediata apropiere a locului unde s-a desfasurat "Festivalul".
Aveti vreo explicatie?
In atasament aveti citeva fotografii "bruiate".